Czyli standard, jak każdy rząd pod każdą szerokością geograficzną na co dzieńinquiz pisze: w tym przypadku doskonale wiadomo że schowano pod dywan celowo a teraz udają Greka.
Obawiam się, że problem dotyka nie tylko nas, ale większości nacji - przynajmniej tych, które sobie same wybierają polityków. Bo tacy na przykład Chińczycy mają rząd, który ewidentnie realizuje jakoś-tam pojety "interes chiński" i dziala w perspektywie długiej, zasadniczo mając w poważaniu sondaże.inquiz pisze: żebyśmy choć mieli rządy którym zależy na polskim interesie i mają jakąś wizję dalszą niż do najbliższego sondażu
z Chińczykami to inna rzeczywistość ale takie Niemcy jednak zachowują ciągłość strategicznych interesów niezależnie czy jest SPD czy CDU/SU, oczywiście ze względu na wyborców z dodatkiem hipokryzji. a u nas jak psy zaszczekają to karawana zmienia kierunek.WiS pisze: Obawiam się, że problem dotyka nie tylko nas, ale większości nacji - przynajmniej tych, które sobie same wybierają polityków.
od pewnego czasu to powiedzonko wypełniło się treścią.inquiz pisze:a teraz udają Greka.
akces unijny. reguły wejścia do unii były szeroko konsultowane i wszyscy w referendum doskonale wiedzieli za czym głosują !WiS pisze:naprawdę sądzisz, że inne rządy, czy to Millera, czy Kaczyńskiego, wszystkie porozumienia międzynarodowe negocjowały przy otwartej kurtynie?
no właśnie, że to już nie jest śmieszne.Konto usunięte pisze:Jeśli pytanie Joanny Muchy, kto wybierał zespoły mające zmierzyć się w meczu o Superpuchar nie wydawało wam się dość śmieszne
ee tam, ładna ministerka ma otwierać igrzyska i niech nam obcy zazdroszcządamaz pisze: no właśnie, że to już nie jest śmieszne.
A co wsadziły ci bachory śmietnik na głowęKonto usunięte pisze: zebranie w szkole w 4 klasie to jakiś kurwa dramat![]()
nie u córy byłem na zebraniuPiter 35 pisze:A co wsadziły ci bachory śmietnik na głowęKonto usunięte pisze: zebranie w szkole w 4 klasie to jakiś kurwa dramat![]()
Bergen tak debilnych pytań o wyjazd na zimowa szkołę dawno nie słyszałemBergen pisze:Konto usunięte, no dramat dramat. Zebranie zawsze to był dramat.
A czemu?
Czyli byłeś " pragnieniem "Konto usunięte pisze: nie u córy byłem na zebraniu
poczekam 9 lat i ja sie pośmiejęPiter 35 pisze:Czyli byłeś " pragnieniem "Konto usunięte pisze: nie u córy byłem na zebraniu
Najczęściej muszą się do poziomu reproduktorów, o pardon, rodziców dostosować...Konto usunięte pisze: tak debilnych pytań o wyjazd na zimowa szkołę dawno nie słyszałem
+ poziom nauczycieli
FUX pisze: Najczęściej muszą się do poziomu reproduktorów, o pardon, rodziców dostosować...![]()