Nawał pracy... wielki nawał.. olbrzymi, przeogromny nawał dobrej, nikomu niepotrzebnej robotyKonto usunięte pisze:wil3, chłopie, a Ty gdzie się podziewałeś? Pozdrawiam niniejszym

Odpozdrawiam niniejszym :)
Nawał pracy... wielki nawał.. olbrzymi, przeogromny nawał dobrej, nikomu niepotrzebnej robotyKonto usunięte pisze:wil3, chłopie, a Ty gdzie się podziewałeś? Pozdrawiam niniejszym
wil3 pisze: Dla lepszego wyobrażenia - w wigilię pracuję
Nie jestem w stanie wymyśleć ciętej ripostyKonto usunięte pisze:wil3 pisze: Dla lepszego wyobrażenia - w wigilię pracuję
W Radio Taxi nie ma lekko
wil3 pisze: Pozdrawiam srebrnego Forysia Turbo, który mnie przed chwilą gonił w Kielcach od ronda na Tarnowskiej do skrzyżowania z Wojska Polskiego. Niestety za późno zauważyłem, że to Subarak (skręcałem w prawo w W.P.) :)
Sorry, w dzień bym Cię poznał od razu, a w nocy i w taką pogodę...esilon pisze:nie srebrny tylko szampański, nie gonił tylko chciał pozdrowić![]()
Dobra, przyznam Ci się. Tylko się nie śmiej. Myślałem, że to kolejna pseudoterenówka toyoty w dieslu, która chce mi pokazaćesilon pisze:p.s. czy zawsze pełnym butem ze świateł idziesz ?
Niestety, za dużo. Po nowym roku może odetchnę, to się częściej będę wychylał :)FUX pisze: wil3,
Kopę lat!!!!!
Tak! Na umowę-zleceniePaul_78 pisze:Wiem! Jesteś Świętym Mikołajem!wil3 pisze: w wigilię pracuję![]()
Pełna zgoda...So What! pisze:Serdeczne pozdrowienia dla Doxy, która w realu jest jeszcze sympatyczniejsza niż w świecie wirtualnym
Bergen pisze: W Auchanie
A co to takiego?wil3 pisze: w OBI
To te nowe kościołyDoxa pisze:Bergen pisze: W AuchanieA co to takiego?wil3 pisze: w OBI![]()
Na stopa chcesz się załapać...Bergen pisze:Pozdrowienia dla Forumowiczów z krzaków przy pasie startowym przesyła wypatrujący aeroplanów moderator :)
Baterie w aparacie się rozładowały zanim dotarliśmy
WRC fan pisze: jarmaj, pozdro z Królewskiej![]()
WRC fan pisze:WRC fan pisze: jarmaj, pozdro z Królewskiej![]()
I jeszcze raz z dzisiaj - mijaliśmy się pod Biprostalem, nawet trąbiłem na Ciebie