Makowy pręgierz / Hejt Line - tutaj szydzimy z Apple
Re: Makowy pręgierz / Hejt Line - tutaj szydzimy z Apple
Alan, Alan, Alan!, o akcji czytałem jakiś czas temu, ale opis epicki 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Po tym jak zobaczylem wczoraj pierwszy raz perfekcyjna pania domu (nie mam tv od ladnych paru lat) oczy mi sie otworzyly na Wasza niechec do manipulacji marketingowej w jakimkolwiek wydaniu. Nie dziwie sie juz i popieram... Co z tego...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Jeżeli komuś bardzo zależy, to iP5 pojawił się już na stronach Vobisu...
...za jedyne 9.999 PLN brutto
http://www.vobis.pl/apple-iphone-5-16gb ... 16986.html
...za jedyne 9.999 PLN brutto

http://www.vobis.pl/apple-iphone-5-16gb ... 16986.html
a dodaj do tego dysk ssd i ciekawe ile będzie kosztował.leon pisze:Лукашэнка, Jeżeli jednak nie obracamy się w świecie zabawek, to dużo taniej nie będzie -> http://www.komputronik.pl/product/15425 ... 5YPB_.html
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Godlik, albo jestem ślepy, albo tam nie ma ceny..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Też tak się zastanawiałem gdzie ta cenaeMTi pisze: Godlik, albo jestem ślepy, albo tam nie ma ceny..

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
też nie widzę ceny - z tego co mię się wydaje to mają byc za ok 3-4 kpln w PLN
Wierzę, że można chcieć być pierwszym i wywalić 10 patoli za przedłużenie torebki - ale jak to w podpisie remka widnieje jeśli dobrze pamiętam, don't judge my madness by your sanity - czy coś w ten deseń
Wierzę, że można chcieć być pierwszym i wywalić 10 patoli za przedłużenie torebki - ale jak to w podpisie remka widnieje jeśli dobrze pamiętam, don't judge my madness by your sanity - czy coś w ten deseń

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Arno, widziales perfekcyjna pania domu? dla mnie to mocna szpila przekluwajaca moj sflaczaly balonik wypelniony wiara w kulture europejska ktorej czescia przeciez ponoc jestesmy.. jaki to daje obraz odbiorcy ???
nie umiem przejsc obok tego obojetnie..
nie umiem przejsc obok tego obojetnie..
gregski, widziałem jeden kawałek. muszę przyznać, że to jest właśnie przyszłość mediów. Im gorzej tym lepiej.
Pani Domu Perfekcyjna - podobno, doszły do mnie słuchi, miała do niedawna, nim wkroczył PR, dziki burdel we własnym domu.
Niestety, helas! Im puściej we łbie, tym naród lepiej to przyjmuje.
Nie licz na to, że będzie lepiej. Pozostaje jakoś legalnie dobrać się do seriali i filmów VOD. I przestać oglądać zwykłe TV.
Pani Domu Perfekcyjna - podobno, doszły do mnie słuchi, miała do niedawna, nim wkroczył PR, dziki burdel we własnym domu.
Niestety, helas! Im puściej we łbie, tym naród lepiej to przyjmuje.
Nie licz na to, że będzie lepiej. Pozostaje jakoś legalnie dobrać się do seriali i filmów VOD. I przestać oglądać zwykłe TV.
Kilkaset zlotych więcej?Arno pisze:a dodaj do tego dysk ssd i ciekawe ile będzie kosztował.leon pisze:Лукашэнка, Jeżeli jednak nie obracamy się w świecie zabawek, to dużo taniej nie będzie -> http://www.komputronik.pl/product/15425 ... 5YPB_.html
Ten MacBook, który zaproponował FK tez nie ma SSD, tak dla jasności.
Za 6600 zł możesz kupic Lenovo ThinkPad T520 z:
- procesorem i7
- 8GB RAM na płycie główniej
- SSD 160GB
- 1GB na karcie graficznej
- ekranem 15,6", matowym, o rozdzielczości FullHD (1920 x 1080)
- 9-komorową baterią, o standardowym czasie pracy 760 minut
- kamerą 2,0 MPix
- wbudowanym modemem 3G
- Windows 7 Professional
i 3 lata gwarancji
http://www.kuzniewski.pl/p8015,lenovo-t ... cenie.html
Proponuję, wejdź do AppleStore i spróbuj skonfigurować coś podobnego za mniej niż 10.000zł.

gregski,
sporadycznie oglądam TV, nie widziałem w TVN tej perfekcyjnej pani domu.
W zupełności wystarcza mi moja domowa Pani.

Jednakże japka nie trzeba kupować tylko w iStorach; sa inne źródła...
Łukaszenka, zwróć uwagę na to, że my, to znaczy fanboje, nie twierdzimy że jest jakoś taniej...
Natomiast, zobacz se z 5 minut perfekcyjnej pani domu, pokochasz swoją jeszcze bardziej, za spokój ktory masz ( nawet jak nie masz, to w porównaniu MASZ).
Taki think pad w USA zaczyna się od 650 USD, Ale jak się skompletuje, to się robi 2300. Czyli w okolicy macpro...
Czyli tak naprawdę to różnica robi się w Polsce...
Natomiast, zobacz se z 5 minut perfekcyjnej pani domu, pokochasz swoją jeszcze bardziej, za spokój ktory masz ( nawet jak nie masz, to w porównaniu MASZ).
Taki think pad w USA zaczyna się od 650 USD, Ale jak się skompletuje, to się robi 2300. Czyli w okolicy macpro...
Czyli tak naprawdę to różnica robi się w Polsce...
FUX pisze:Jednakże japka nie trzeba kupować tylko w iStorach; sa inne źródła...
Zapewne najtaniej jest go sobie przemycić z USA czy innego Dubaju.Arno pisze:Taki think pad w USA zaczyna się od 650 USD, więc tutaj jest chyba potwornie drogo, panowie.
Wtedy jednak gorzej z gwarancją.... chyba, że o bzawaryjność Apple dba jak o marketingowy wizerunek. Ale chyba nie.

O ladnie to ujeto:
http://www.przekroj.pl/artykul/815910,9 ... owych.html
Dodal bym jeszcze, ze wykorzystano fakt, ze "pani domu" w pl jest bzdurnie terminem pejoratywnym, ze kobiety prowadzace dom nie maja zadnego wsparcia panstwa...
http://www.przekroj.pl/artykul/815910,9 ... owych.html
Dodal bym jeszcze, ze wykorzystano fakt, ze "pani domu" w pl jest bzdurnie terminem pejoratywnym, ze kobiety prowadzace dom nie maja zadnego wsparcia panstwa...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
eMTi pisze: Godlik, albo jestem ślepy, albo tam nie ma ceny..
Cholera, żałuję że nie zrobiłem print screena... UsunęliPiter 35 pisze: Też tak się zastanawiałem gdzie ta cena , ale jak Godlik widział, to pewnie jest
Ale nie tylko ja ją widziałem
http://www.telepolis.pl/news.php?id=26377
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
gregski, cytat z artykułu "Naszym największym sprzymierzeńcem jest chlor." 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
??? gwarancja appla jest ogólnoświatowa.. nie ważne, gdzie kupisz, naprawią Ci w dowolnym serwisie w każdym kraju, w którym jest prowadzona jego sprzedaż.Лукашэнка pisze: Wtedy jednak gorzej z gwarancją.... chyba, że o bzawaryjność Apple dba jak o marketingowy wizerunek.
Mamy 3 komputery kupione w USA, zero problemów gwarancyjnych. idziesz, sprawdzają numer i naprawiają. W takich białych pękała obudowa i wymieniali bez słowaЛукашэнка pisze:FUX pisze:Jednakże japka nie trzeba kupować tylko w iStorach; sa inne źródła...Zapewne najtaniej jest go sobie przemycić z USA czy innego Dubaju.Arno pisze:Taki think pad w USA zaczyna się od 650 USD, więc tutaj jest chyba potwornie drogo, panowie.
Wtedy jednak gorzej z gwarancją.... chyba, że o bzawaryjność Apple dba jak o marketingowy wizerunek. Ale chyba nie.
Na wsparciu na infolinii maja to samo; podajesz nr i jechane.
Dziwne, bo tam nawet chce im sie komuś pomóc, czego o wsparciu HP drukarek nie napiszę.
Dziwne, bo tam nawet chce im sie komuś pomóc, czego o wsparciu HP drukarek nie napiszę.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To najwyraźniej do iPhone mają osobny serwis 

iPhony kupujesz, jeśli nie u providera nielegalnie, bo musisz je rozkodować, prawda?So What! pisze:To najwyraźniej do iPhone mają osobny serwis
A provider ma na ogół kijowy serwis tu na miejscu.