Jak sprawic, by nie bylo tu nudno
Re: Jak sprawic, by nie bylo tu nudno
O ja cie! Eteryczny, to już 90 dni minęło... znaczy paski Ci się skończyły

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
gregski, więc czemu imputujesz, że ja to niby robię, hę?!
citan, nie. Co ciekawe teraz jest wersja Trial ET (znaczy reklamowa), aby ją przedłożyć na kolejny rok muszą zostać spełnione 3 warunki, ale to jakby kogoś ta ciekawostka interesowała.

citan, nie. Co ciekawe teraz jest wersja Trial ET (znaczy reklamowa), aby ją przedłożyć na kolejny rok muszą zostać spełnione 3 warunki, ale to jakby kogoś ta ciekawostka interesowała.
EterycznyŻołądź pisze: gregski, więc czemu imputujesz, że ja to niby robię, hę?!
Bo: zobaczylem, ze Arno po miszczowsku wyciagnal Cie z nory na wiosne, oraz wiem, ze masz potencjal (widzialem w starych postach) í napewno w tydzien odrobisz zaleglosci co do ilosci postow i przylozylem do tego reke

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
No i znowu się zrobi wesoło
Co to za 3 warunki bo umieram z ciekawości ?

Co to za 3 warunki bo umieram z ciekawości ?

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
LouCyphre pisze: Co to za 3 warunki bo umieram z ciekawości ?![]()
O dobrze, że pytasz!

1. Znaleźć mi porządny monitor (4:3 19'), bo obecny jest w takim stanie, że nie mogę przy nim długo siedzieć. Przy czym o LCD mam takie zdanie jak o nowym tym czymś co je ponoć Foresterem zwą, a najchętniej chciałbym coś będzie na tyle szybkie, aby sobie z filmami/grami poradzić i nie będzie miało podstawowych wad LCD.
2. Pomóc mi zabawić się w stręczyciela psychologicznego, który doprowadzi mój Internet do rozdwojenia jaźni.
3. Myślałem o śmigłowcu, ale sfinansowanie krytego basenu na podwórku powinno wystarczyć.
Powiedziałbym Eizo 1931, ale nie jestem na 100% przekonany, że do gier będzie najlepszy. A dlaczego koniecznie chcesz 4:3?EterycznyŻołądź pisze:LouCyphre pisze: Co to za 3 warunki bo umieram z ciekawości ?![]()
O dobrze, że pytasz!![]()
1. Znaleźć mi porządny monitor (4:3 19'), bo obecny jest w takim stanie, że nie mogę przy nim długo siedzieć. Przy czym o LCD mam takie zdanie jak o nowym tym czymś co je ponoć Foresterem zwą, a najchętniej chciałbym coś będzie na tyle szybkie, aby sobie z filmami/grami poradzić i nie będzie miało podstawowych wad LCD.
czarne jest piękne...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: A dlaczego koniecznie chcesz 4:3?
Ponieważ zdarza mi się obsługiwać programy, które nie obsługują trybu panoramicznego, a nie podoba mi się wybór między małym, a rozciągniętym obrazem.
vibowit pisze: Powiedziałbym Eizo 1931,
Ale chodzi Ci o 1921 czy 1932?
Chodziło mi o 1931. Do gier jednak nie będzie najlepszy ze względu na smużenie. Powinieneś poszukać czegoś na MVA, ew. przyjrzyj się FS 19-2 który jest na S-PVA.EterycznyŻołądź pisze:Ale chodzi Ci o 1921 czy 1932?
czarne jest piękne...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
vibowit, 1921 i 1932 mają matrycę PVA. Czym się różnią, bo ja poza tym, że NT to kał (tak dobrze dev?) nic nie wiem, więc te skróty i cyferki równie dobrze mogłyby być dla mnie po arabsku?
post w stylu ET popełnię:
no przecież te cyferki są po arabsku.

no przecież te cyferki są po arabsku.

Jesteś okrutny.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
damaz, wiesz co se rób?! wiesz co se rób?! 20374340996892309 O

Endogeniczny - polecam NECa
http://www.nec-display-solutions.pl/?c= ... 5&tab=main
tyle, że 4:3 nie ma
http://www.nec-display-solutions.pl/?c= ... 5&tab=main
tyle, że 4:3 nie ma
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Bilex, żeby mi Warszawianin z pasztetem tak otwarcie, przy świadkach wyjeżdżał... zmieniłeś się przez te 4 miesiące.
damaz, albo lepiej 87932490734158794879. Wiesz chociaż co to znaczy?

damaz, albo lepiej 87932490734158794879. Wiesz chociaż co to znaczy?
że użyłeś klawiatury numerycznej 
edit: zapomniałem o
pod spodem.

edit: zapomniałem o

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
damaz, nie, nie to znaczyło i nie, nie użyłem.
To była klątwa, gorsza od 1500:1 250 cd/m2 178° 1280 x 1024. Przynajmniej taką mam nadzieję.

NEC jest bardzo OK ale do fotografii - nie wiem jak w grachBilex pisze: polecam NECa
Sam chciałeś:EterycznyŻołądź pisze: Bilex, żeby mi Warszawianin z pasztetem tak otwarcie, przy świadkach wyjeżdżał... zmieniłeś się przez te 4 miesiące.
http://www.eizo.pl/pl/domowe.html/id=11 ... an_EV2411W

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
ET, sam chciałeś;
Na 26" 16:9, obraz w formacie 4:3 jest tej samej wielkości co w 19" 4:3.
Kup NEC'a 26" i nie marudź.
Na 26" 16:9, obraz w formacie 4:3 jest tej samej wielkości co w 19" 4:3.
Kup NEC'a 26" i nie marudź.
i nie sepleń. nie 87932490734158794879 tylko 87932490734158795879.

TN to badziew. Zgodzę się. Z drugiej strony mi wystarcza.EterycznyŻołądź pisze:vibowit, 1921 i 1932 mają matrycę PVA. Czym się różnią, bo ja poza tym, że NT to kał (tak dobrze dev?) nic nie wiem, więc te skróty i cyferki równie dobrze mogłyby być dla mnie po arabsku?

1921 i 1931 różnią się ceną to raz. Dwa to 1931 ma jakiś dopalacz zmniejszający smużenie (niby), ale to i tak nie jest monitor przeznaczony do gier niestety. Raczej do grafiki. Pomijam czasy reakcji podawane w folderach, bo je ciężko porównywać między producentami.
czarne jest piękne...