Wrocławskie spociki

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
ODPOWIEDZ
pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: "22B" RX Colin
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Wrocławskie spociki

Post 9 sty 2013, o 12:35

:? :x :? :x :? :x :? :x

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW
Obrazek

TERZO
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: niebieskie

Post 9 sty 2013, o 12:46

W piątek pytałem mailowo o wynajęcie toru w przyszłym tygodniu (czyli obecnym) i w poniedziałek dostałem odp, że jest możliwe w piątek i sobotę. :cofee:
Marcin

-_-

TomekSliwa
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6

Post 9 sty 2013, o 13:06

Wpadłem na inny pomysł, patrząc na to co wyprawia sparta wrocław ( miałem jechać do nich na Niskie Łąki i wystartować w Moto-orkiestrze) ,tylko część kasy pójdzie z wpisowego na WOŚP :evil: (ktoś chce zarobić na WOŚP, z tego co wiem to chodzi o opłacenie toru :roll: ) a że nie chcę komuś nabijać kieszeni kosztem szczytnego celu, pomyślałem czy może nie zorganizować treningu z którego CAŁY dochód poszedłby do puszki Orkiestry, na Torze Redeco w tą niedzielę. Jedyna kwestia czy zarządca zgodziłby się wynająć tor za free (do tej pory nie było z tym żadnego problemu, chętnie się zgadzali).

Zorganizowanie zawodów to za mało czasu ale trening, jeśli będzie 15-20 aut np. od 13.00-16.00 to po pierwsze wszyscy sporo pojeżdżą a dodatkowo te 1500 zł czy nawet 2000 zł się przekaże dla Orkiestry. Może nawet będzie więcej chętnych i zrobić 2x po 2 h aby jazdy było sporo i aby ludzi więcej przyjechało (wszystko aby zebrać jak najwięcej na Orkiestrę). Zostaje jeszcze Bolesławiec ale z uwagi na koszta to wolałbym coś na miejscu zrobić.

Pomiar czasu zrobiłbym za free, załatwiłbym kilka osób do pomocy też za free, ustawilibyśmy jakąś trasę. Polatalibyśmy trochę przy spocie a przy okazji zasililibyśmy WOŚP. Tylko ktoś by musiał o tor zapytać, mnie też na Rakietowej nie kochają ;)

Co o tym myślicie?

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubione posty: 1 raz

Post 9 sty 2013, o 13:19

ja jestem za! A nie można by np zostawić trasy z WLTA, tylko np pojechać ją od tyłu? Dodatkowo co-drive'y za wrzucenie do puszki - to wg mnie jest najlepsze, bo co kibicom z samego ogladania - to się wielokrotnie sprawdzało, a i kierowcom dawało mnóstwo funu - przynajmniej mi :-p
ogłoszenie tego to chyba też nie mega problem, bo jest stronka z wyszukiwaniem wszystkich eventów orkiestrowych i tam możnaby dać info. Na srtw też możnaby dać info i wg mnie zdecydowana większość pojechałaby na rakietową, niż na niskie, które są - umówmy się - mega słabe do jeżdżenia... Ja byłem zdziwiony, że kolejny raz impreza będzie właśnie tam :-/
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

TomekSliwa
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 9 sty 2013, o 13:31

eMTi, pewnie że można, a Niskie Łąki mają swoją specyfikę i lubię tam wracać i czasami pojeździć ale nie w sytuacji gdy ktoś chce zarobić na WOŚP :x

TERZO
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 9 sty 2013, o 13:35

Jestem za!
Tylko czy mieszkańcy nie będą robić niedzielnego halo (nie wszyscy przecież popierają WOŚP)...
Marcin

-_-

TomekSliwa
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 9 sty 2013, o 13:48

Dowiedziałem się że Redeco jest już całe zarezerwowane w niedzielę więc mimo szczerych chęci, nic na rzecz WOŚP tam nie wymyślimy :/

Chyba że ktoś ma inną miejscówkę?
Ostatnio zmieniony 9 sty 2013, o 14:00 przez TomekSliwa, łącznie zmieniany 1 raz.

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 sty 2013, o 14:00

Tomek, może zagadałbyś z Mikołajem na ten temat, żeby np. ich ustawienie zostawić? Albo z crusarem, jeśli nie korzystają z ustawienia Mikołaja.. Ale to i tak Mikołaj ich obsługuje. A co do Niskich... To chyba właściciel terenu leci sobie w kulki, a nie sama sparta? Czy to sparta jest właścicielem? Akcja mega krzywa i wg mnie istnieje szansa, przy szybkim zadziałaniu, że zrobi się fajny event. Wg mnie trzeba by położyć nacis na rozgłoszenie co-drive'ów za wrzut do puszki (ale z opcją minimalną, powiedzmy np. 50zł) i np tylko taką co-drive'ową sesję zrobić, jeśliby się nie udało zrobić zawodów. To by przyciągnęło znacznie większa ilość ludzi, niż na niskie (tak mi się wydaje) i zebrałoby się więcej kasy. Można też ew. ograniczyć całość (jeśli nie byłoby dużo chętnych) do codriveowej sesji subaru ;-)
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

TomekSliwa
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 9 sty 2013, o 14:01

Zedytowałem poprzedniego posta bo dzwoniłem na tor :/

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 sty 2013, o 14:02

No to ja też edytowałem.
Kurna, jak to jest, że ludzie mają chęci, chcą coś robić, przy okazji wesprzeć szczytny cel, a tu ciągle opór materii.
Ja w każdym razie gdzieś się pojawię, jak nie pojeździć, to popatrzeć, bo mi tego najzwyczajniej brakuje!!!
Ostatnio zmieniony 9 sty 2013, o 14:08 przez pawlaswrc, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

TomekSliwa
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 9 sty 2013, o 14:04

Też mi się wydaje że wina nie leży bezpośrednio po stronie sparty ale może niedostatecznie się przyłożyli aby załatwić tor za free. Nie wiem, myślę gdzie tu jeszcze w okolicy coś można zrobić.

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 sty 2013, o 14:22

no chyba tylko oleśnica, ale tam wiadomo... choć może jednak na WOŚP by się zgodzili.. Wojsko wtedy odwaliło chamówę, ale może miasto będzie bardziej przychylne choćby ze względu na cel...

pawlaswrc, na WOŚP wylądujesz w klasie 4, a nie 5, razem z uturbionymi ;-) No ale jak nie chcesz obciachu to musiałbyś maskę bez wlotu założyć :-p

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 sty 2013, o 14:31

:-p
Jakoś na jeżdżenie w WOŚP się nie nastawiam.
Ostatnio zmieniony 9 sty 2013, o 14:34 przez pawlaswrc, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 sty 2013, o 14:33

bo Ty się za bardzo boisz o reputację, ciepłe kluchy jesteście i tyle :-p :evilgrin: Jak się zrobi apokalipsa, to pewnie też nie będziesz chciał, bo to w końcu wygląda jak 22B, więc powinno klepać wszystkie evo :evilgrin: :mrgreen:

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 sty 2013, o 14:34

Niedługo nadejdzie Błękitna Apokalipsa i wtedy nawet TY będziesz mógł zacząć się bać :evilgrin: :lol:
Obrazek

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 sty 2013, o 14:38

eMTi pisze: bo Ty się za bardzo boisz o reputację
Wierz mi, że o reputację NIGDY i NIGDZIE nie dbałem. Nie wiem, jak to wytłumaczyć, ale coś mi nie leży w tym starcie. Może się jeszcze przekonam, bo przecież chodzi o zabawę.
Obrazek

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 sty 2013, o 14:43

ale Ty na każdy start narzekałeś  :-p Dobra, kończe pitolić bo mi jeszcze nie dasz fury pomacać, jak już będzie skończona :mrgreen:

wabik
0 gwiazdek
Auto: bug wrx

Post 9 sty 2013, o 16:19

Ale żenada z tymi niskimi łąkami :? Dajcie znać jak będzie jakiś plan bo fajnie by było coś pojeździć, szczególnie dla WOŚP ;-)

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 sty 2013, o 18:27

eMTi,
Nie narzekałem na każdy start, tylko jakoś na WOŚP mi się nie widziało. A to, że na suchym, pomiar czasu dla mnie nie ma znaczenia, to po prostu fakt :-p
Obrazek

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 sty 2013, o 18:33

jaaaaasne :-p
pawlaswrc pisze: Tym autem nie bardzo da się polatać bokami na mokrym, a co dopiero na suchym asfalcie, więc dla ewentualnych gapiów, tym bardziej nie znających się na rzeczy, to jedzie po prostu ciota

:giggle:

TERZO
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 9 sty 2013, o 18:39

Ktoś tu jest dzisiaj czepialski... :giggle: :whistle:
Marcin

-_-

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 sty 2013, o 19:24

:roll: :roll: :roll: :-p :-p :-p :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Krysztal
4 gwiazdki
Auto: rajdowe i cywilne

Post 9 sty 2013, o 23:20

kurcze lipa że tak wyszło z tą Rakietową i szkoda że pomysł z Orkiestrą także bo fajnie byłoby polatać zwłaszcza tak jak eMTi wspominał przewożąc ludzi na prawym (tylko czemu do niego byłyby największe kolejki :) no chyba żeby Ryjeks wpadł :evilgrin: )
Obrazek

ECU Master DET3 - montaż, strojenie'

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 10 sty 2013, o 00:01

To żebyśmy mieli jasność - pomimo "kijowej" aury wokół Niskich Łąk, napiszcie kto będzie?
Obrazek

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 10 sty 2013, o 00:59

no jeśli tomek nie wyczaruje czegoś lepszego, to ja będę. kris82 chciałby, ale prawdopodobnie nie ogarnie fury. krzysiek dopiero się zdecyduje

ODPOWIEDZ