Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
WRC fan pożycz. Mi w Colinie pedały działają odwrotnie pomimo że przestawiam ich działanie i muszę grać na klawiaturze 

Zanabyłem drogą kupna Subarbie I które niniejszym staje się ex-Subarbie (morderstwo na naklejce dokona się jutro)

Wrażenia z powrotu .... mega

Szczere podziękowania dla barbie za dzisiejszy całokształt, dla Azraela za anielską (pun intended) cierpliwość w oczekiwaniu na spóźnialskich i szybki przeglądzik auta.
Po ogarnięciu spraw z przerejestrowaniem itd. obiecuję wrzucić jakieś fotki już na nowych blachach.
W tej chwili wstępnie opijam auto Jackiem (jak przystało na jego częściowo hamerykański rodowód) i kontempluję perspektywę dwóch następnych urlopowych tygodni z Subarakiem.
p.s.

O Jeeżżżżżuuuuuuuu, barbie Subarbie ożeniła 
misioo, gratulacje
- dobry wybór trunku na opijanie, nawet się do Ciebie przyłączę 

misioo, gratulacje

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

misioo, gratulacje
, teraz będzie SUmisioo 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"

Nie bez przejść i nie to żeby jakoś tak od razu łatwo, ale w końcu się udało, z wycieczką na Żerań, zwiedzaniem Warszawy i okolic udało się zwalczyć złe moce w PKP

Smutno mi wprawdzie dość mocno, ale w końcu było trzeba.
Niech grzecznie jeździ po morzach i oceanach chwaląc imię polskiej marynarki. Czy coś.
PS Az mi później napisał jeszcze że "Subarbie super". Więc możesz się cieszyć i oby było grzeczne

Barthol pisze: misioo, gratulacje, teraz będzie SUmisioo
Tiaa... już myślałem o SuBEARbie

EDIT:
... bo jakby ktoś nie wiedział to Żerań awansował na przystanek Intercity. Drewniany peron rzondzi!barbie pisze: z wycieczką na Żerań

misioo pisze: ... bo jakby ktoś nie wiedział to Żerań awansował na przystanek Intercity. Drewniany peron rzondzi!![]()
Udało mu się awansować już ze dwa lata temu ;) Winszowania nowej paści.
misioo, rozumiem, że ujrzę suBEARu na parkingu pod fabryką dopiero za dwa tygodnie? eeeeeeeee...
misioo pisze: oczywiście dziękuję wszystkim za gratsy
jeszcze ja, jeszcze ja,
misioo, GRATULACJE

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No, to się cieszę, że fajne auto nie zniknęło z foruma, niech Ci dobrze służy! A co do nazwy: SuBEARbie lub SuBEARu -> 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No bo żal by mnie było strasznie, gdyby takie fajne i nietypowe cuś poszło w jakieś obce i - nie daj Boże! - złe łapy; jak wiadomo, sam miałem kiedyś na Subarbie I ochotę... a tak, mam nadzieję, że chociaż Misioo da się przy okazji kawałek karnąć SuBEARem 

Bardzo groźnym spojrzeniem przekonywałam go wczoraj, że musi przyjechać na Chlejady, bo moje dziewczynki powinny się spotkać na ploty
I chyba się dał przekonać, więc będzie okazja

I chyba się dał przekonać, więc będzie okazja

WiS pisze: A co do nazwy: SuBEARbie lub SuBEARu
SuBEARu it is!
parę drobiazgów jest do zrobienia, ale nic jakoś szczególnie przeszkadzającego w eksploatacji (zresztą to głównie właśnie "eksploatacja")
Na Chlejadki mam nadzieję zawitać, za jeden dzień dodatkowo mnie chyba w fabryce nie zamordują

misioo, gratki
. Koniecznie pokaż nową naklejkę SuBEARu 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
No to zrozumiały stan ducha i ciała !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Gratuluję misioo! Niech Ci daje dużo radości

Doxa pisze: misioo, gratki. Koniecznie pokaż nową naklejkę SuBEARu
![]()
Ciiiii... ono, to SuBEARu, będzie incognito - na razie chlewnia lusterkowa i na tylną klapę z nickiem. Tylko muszę jeszcze PW do hodowcy trzody wysłać

Dzięki, przed chwilą wróciłem do domu. W trójmieście padapiotruś pisze: Gratuluję misioo! Niech Ci daje dużo radości

Mniej przyjemnie - tatuś mój, wielki człowiek, wsiadł w celu dokonania małej przejażdżki po uliczkach osiedlowych no i na wstecznym dał się złapać na wysoko biorące sprzęgło. Efekt - przywalił delikatnie w kant muru przez co pojawiła się mała szrama na zderzaku i delikatny wgniot tablicy rej.. Nic strasznego ale i tak przez pięć minut

No cóż - trzeba żyć dalej

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
misioo, dzizas, trzeba bedzie zamknac forum na miesiac teraz, dopoki Barbie nie ochlonie.
lepiej wykasować wszystkie posty na ten temat i cicho szaaaa...wszyscy co czytali te info
po co stresować koleżankę...
po co stresować koleżankę...

No i narobiłem pasztetu
(właściwie to mój sprawca ale ktoś mu te kluczyki dał
)
Przyjmę każdą (no prawie) wyznaczoną pokutę

Przyjmę każdą (no prawie) wyznaczoną pokutę