Zima w górach AD. 2012-2013
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
cyqan ty se jajec nie rób, bo o 21 jestem w omówionym miejscu i lecimy na miejsce docelowe 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Lećcie Żemol w górę. Dojadę. Na odcinku spotkacie południowców
Do zobaczenia!
Muszę w domu pobyć chociaż ze 2h.

Do zobaczenia!
Muszę w domu pobyć chociaż ze 2h.
cyqan pisze: Muszę w domu pobyć chociaż ze 2h.
Gratulować potencji

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
widać są różne odmiany tych twardych "pantifli"cyqan pisze: Muszę w domu pobyć chociaż ze 2h.

My meldujemy się jutro, będzie gitara... Alan, bieraj lapsa na kolana, będziesz robił w trakcie drogi tam i z powrotem (jak będziesz miał kierowcę

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
No to i ja się piszę. Myślę ze 21 to odpowiednia godzina na przybycie 

Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 

Alan mogę za kierowcę robićeMTi pisze: Alan, bieraj lapsa na kolana, będziesz robił w trakcie drogi tam i z powrotem (jak będziesz miał kierowcę),

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
uuu to pętla się zaciska nad Remkiem

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Bo o starą gwardię dbać trzebaburat pisze:uuu to pętla się zaciska nad Remkiem![]()

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
już się przeraziłem, że opad się drastycznie zmniejszył, patrząc na poniższy wykres.... Ale się przyjrzałem i zauważyłem, że dwukrotnie zwiększyli skalę 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Zal mi dupe sciska - mam 1,2k km do Szwarcwaldu, sniegu brak, przemieszczam sie Insignia w dIESLU...
Jak wroce to rzuce OGIEN NA TLOKI Generatora nawet gdybym mial zemdlec z wycienczenia ( zdarzallo sie ze pojechalem w goory po kilkunastu godzinach za kolkiem )
P.s. Pisze z TABLETki bez polskich liter - mam nadzieje, ze ten jeden raz mi wybaczycie...
Na kropce by nie przeszlo
Jak wroce to rzuce OGIEN NA TLOKI Generatora nawet gdybym mial zemdlec z wycienczenia ( zdarzallo sie ze pojechalem w goory po kilkunastu godzinach za kolkiem )

P.s. Pisze z TABLETki bez polskich liter - mam nadzieje, ze ten jeden raz mi wybaczycie...

Na kropce by nie przeszlo
Life is a Joke !
Ja i tak jestem teraz uzalezniony od eMTiego wiec rowniez jutro sie melduje 

Panowie dzięki za spotkanie. Warunki dzisiaj były dużo lepsze niż ostatnio (bardziej zmrożony śnieg i mniej lodu pod kołami nawet po kilkukrotnych przejazdach), a było nas z 8 szt. Jeśli taki stan utrzyma się do jutra to warun wyda na całą noc, a nie jak ostatnio na 3 podjazdy 

Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 

- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
panowie dzięki za kolejny udany wypad na Szwardzwald i tym razem wożenie moich szanownych 4 liter na prawym . Było jak zawsze świetnie ..., a szczególnie chciałbym podziękować kierownikowi tej "wściekłej staruszki" którą miałem zaszczyt pojechać. Szacun za ogarnięcie "babci" . Pokazała dziś jak cholernie potrafi być szybka , raz jeszcze dzięki.
p.s ryjek mi się dziś nie zamknie

p.s ryjek mi się dziś nie zamknie

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Ja również dziękuję wszystkim za spota, a co do najszybszego spadania jakiego byłem świadkiem, po prostu brakuje mi słów trudno dojść do siebie po czymś takim w dobrym tego słowa znaczeniu, raz jeszcze dzięki Kierownik przeogarnia! 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

Wy sie na dzisiejszy wieczor szykujcie a nie sie zegnacie i takie tam cacy cacy 

K******i rozdziewiczone - wypas trasa, mega warun. Filmiki będą, że huhu... 

- cyqan
- 5 gwiazdek
"wieczór"...? BuahahaCiara pisze:Wy sie na dzisiejszy wieczor szykujcie a nie sie zegnacie i takie tam cacy cacy
Teraz dopiero się gwardia bawi :p
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
W czasie takiego ataku zimy doba nie ma podziału na dzień/wieczór/noc. Następuje przełączenie w czas ciągły, kto ile ma mocy tyle jedzie. Dzisiaj akcja górska rozpoczęta przed świtem. Jest kilka naprawdę rewelacyjnych fotek i ujęć.
Stay tuned. 

- cyqan
- 5 gwiazdek
lukwol mistrz, sprzedanym autem upalał w związku z faktem, iż cytuję "brat jechał taki kawał, żeby pojeździć" 
Arti, wrzuć co nieco dla zaspokojenia ciekawości jak foty wyszły.....
Od dłuższego czasu brakuje spotów ze wsparciem fotograficznym, a onboardy na tych samych odcinkach już się pomału nudzą.

Arti, wrzuć co nieco dla zaspokojenia ciekawości jak foty wyszły.....
Od dłuższego czasu brakuje spotów ze wsparciem fotograficznym, a onboardy na tych samych odcinkach już się pomału nudzą.
- Arti
- 6 gwiazdek
Właśnie wychodzę, zdążyłem wrzucić jedynie mad style z detonacjami, przetwarza się na youtube. Fotki wrzucę jak wrócę, kilka jest doskonałych.

Panowie dawać te foty, filmy, wszystko co jest 

- Arti
- 6 gwiazdek
Był hairpin corner done in a mad style. W tym roku mamy Hairpin corner done with mad fire.
Polskie tłumaczenie: "kto rano wstaje temu turbina ogniem z wydechu daje"
Link: http://www.youtube.com/watch?v=2FwTmHYsV38
ryjeks, cierpliwości, właśnie jadę niestet na pogrzeb. Około południa ogarnę temat.

Polskie tłumaczenie: "kto rano wstaje temu turbina ogniem z wydechu daje"

ryjeks, cierpliwości, właśnie jadę niestet na pogrzeb. Około południa ogarnę temat.

no widać było miło... mieliście drugą ustawkę rano, na sesje, czy lataliście całą noc aż do bladego świtu? 

Ładnie! Pedał gazu mu się zaklinowałArti pisze:Był hairpin corner done in a mad style. W tym roku mamy Hairpin corner done with mad fire.![]()
Polskie tłumaczenie: "kto rano wstaje temu turbina ogniem z wydechu daje"![]()
![]()