Odszedł od nas na zawsze Forumowicz...
Re: [Termin pogrzebu] Odszedł od nas na zawsze Forumowicz...
Kwota przekroczyła 16 tysiaków...
BRAWA DLA WSZYSTKICH!!!!!!!
BRAWA DLA WSZYSTKICH!!!!!!!
Dolce far niente 

- LORD VADER
- 4 gwiazdki
- Auto: 3TURBO
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Panie i Panowie to nie jest wyscig, zbierzemy ile zbierzemy jak bedize za malo to ponowimy zbiorke
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
FUX, wybacz, ale zupełnie brakuje Ci wyczucia i taktu w tym przykrym temacie. 

Panowie, powymieniajcie się argumentami na PW, bardzo proszę...
Nie ma sensu dyskutować o tym tutaj...
Nie ma sensu dyskutować o tym tutaj...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Witam,
To ja zbieram pieniądze w sprawie Krzyśka na kropce. Wiem, że wiele osób z kreski również dokonało wpłaty.
Dlatego chciałbym też na Waszym forum serdecznie za wszystkie wpłaty podziękować. Myślę, że cała społeczność Subaru może być dumna ze swojej postawy i wyników tej zbiórki (zarówno jeśli chodzi o wartość, jak również o liczbę wpłacających osób). Bardzo Wam wszystkim dziękuję za ofiarność i wsparcie. Szacunek.
Jednocześnie informuję, że aktualny stan konta wynosi 19.854,64 PLN (stan na dzisiaj).
Gdyby ktoś chciał jeszcze dokonywać wpłat (do czego zachęcam), informuję, że konto będzie otwarte conajmniej do końca roku 2008 i wszystkie wpłaty (po pokryciu kosztów wieńca) zostaną przekazane w całości Rodzinie Krzysztofa.
Raz jeszcze wielkie dzięki. Pozdrawiam.
To ja zbieram pieniądze w sprawie Krzyśka na kropce. Wiem, że wiele osób z kreski również dokonało wpłaty.
Dlatego chciałbym też na Waszym forum serdecznie za wszystkie wpłaty podziękować. Myślę, że cała społeczność Subaru może być dumna ze swojej postawy i wyników tej zbiórki (zarówno jeśli chodzi o wartość, jak również o liczbę wpłacających osób). Bardzo Wam wszystkim dziękuję za ofiarność i wsparcie. Szacunek.
Jednocześnie informuję, że aktualny stan konta wynosi 19.854,64 PLN (stan na dzisiaj).
Gdyby ktoś chciał jeszcze dokonywać wpłat (do czego zachęcam), informuję, że konto będzie otwarte conajmniej do końca roku 2008 i wszystkie wpłaty (po pokryciu kosztów wieńca) zostaną przekazane w całości Rodzinie Krzysztofa.
Raz jeszcze wielkie dzięki. Pozdrawiam.
Ja też (i myślę, że nie mówię wyłącznie we własnym imieniu) chciałem bardzo podziękować Tobie za zaangażowanie w sprawę...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
rpw, to Ty przyjmij nasze wyrazy szacunku za zaangażowanie w sprawę!
Witam,
Dla tych z Was, którzy nie mogli uczestniczyć w pogrzebie Krzyśka, przesyłam poniżej zdjęcia Naszego wieńca. Mam nadzieję, że godnie i dobrze reprezentował społeczność Subaru.

Dla tych z Was, którzy nie mogli uczestniczyć w pogrzebie Krzyśka, przesyłam poniżej zdjęcia Naszego wieńca. Mam nadzieję, że godnie i dobrze reprezentował społeczność Subaru.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
Re: Odszedł od nas na zawsze Forumowicz...
Niniejszym informuję, że odbył się audyt wpłat i potwierdziłem ostateczną kwotę tj. 21.510,15 PLN. Z tej kwoty zostaną odliczone kwoty na wieniec, nekrolog i wstążki.
Audyt polegał na tym, że sprawdziłem kwotę z wyciągu wydrukowanego ze strony internetowej do kwoty na wyciągu papierowym (na druku bankowym).
Wydruk ze szczegółami wpłat zdeponowałem w kasie pancernej u siebie w biurze - jako, że są tam dane osobowe osób wpłacających oraz kwoty, jest to dokument, do bezpieczeństwa którego podchodzę z najwyższą starannością.
Jeśli ktoś zechce otrzymać potwierdzenie kwoty swojej wpłaty zgodnie z wyciągiem, proszę o informację. Choć mówiąc szczerze wolałbym nie musieć zaglądać do szczegółów tego wydruku, bo chcąc nie chcąc widziałbym, ile kto wpłacił, a nie jest to w żaden sposób moja sprawa.
Audyt polegał na tym, że sprawdziłem kwotę z wyciągu wydrukowanego ze strony internetowej do kwoty na wyciągu papierowym (na druku bankowym).
Wydruk ze szczegółami wpłat zdeponowałem w kasie pancernej u siebie w biurze - jako, że są tam dane osobowe osób wpłacających oraz kwoty, jest to dokument, do bezpieczeństwa którego podchodzę z najwyższą starannością.
Jeśli ktoś zechce otrzymać potwierdzenie kwoty swojej wpłaty zgodnie z wyciągiem, proszę o informację. Choć mówiąc szczerze wolałbym nie musieć zaglądać do szczegółów tego wydruku, bo chcąc nie chcąc widziałbym, ile kto wpłacił, a nie jest to w żaden sposób moja sprawa.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Przemeq pisze: Wydruk ze szczegółami wpłat zdeponowałem w kasie pancernej u siebie w biurze - jako, że są tam dane osobowe osób wpłacających oraz kwoty, jest to dokument, do bezpieczeństwa którego podchodzę z najwyższą starannością.
I to się chwali

Kwota zacna - dzięki wszystkim. Mam nadzieję, że chociaż w małej części pomoże Agnieszce przetrwać te pierwsze, trudne chwile.
Przemeq, wielkie dzięki dla Ciebie i osób, które zajęły się w naszym imieniu organizacją przed pogrzebem oraz całą "buchalterią".
Przemeq, wielkie dzięki dla Ciebie i osób, które zajęły się w naszym imieniu organizacją przed pogrzebem oraz całą "buchalterią".
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru