To czemu tam nie kupują, skoro takie super okazjedzudok pisze: witam chetnych jak w ulu ale kazdy z nich przysyła mi oferty z allegro dla porównania jak to u mnie drogo

To czemu tam nie kupują, skoro takie super okazjedzudok pisze: witam chetnych jak w ulu ale kazdy z nich przysyła mi oferty z allegro dla porównania jak to u mnie drogo
jak coś biere te gt za 11.800Piter 35 pisze:Tomek ale ja nie mam nic przeciwko temu by toczyć tą grę cenowąTylko bądźmy realistami
Ty oddaj lepiej VatKonto usunięte pisze: jak coś biere te gt za 11.800![]()
Konto usunięte pisze: jak coś biere te gt za 11.800![]()
Kruszyn pisze: Piter 35, jak ściągnąłeś padlinę to nie dziw się ,ze są Hieny
Panowie no jakie ma byc złeKonto usunięte pisze:Piter 35, to jest normalna gra handlowa. Nie ma w tym nic dziwnego. Oni chcą kupić jak najtaniej, dzudok chce sprzedać jak najdrożej. Albo się gdzieś spotkają, albo nie.
Jeśli auto jest dobre, to w końcu znajdzie się ktoś, kto da za nie odpowiednią cenę.
witaj powiem tak zaczynam myslec o zostawienu srebrnej sobie,bo głupota jest sprzedawac dobry samochód doinwestowany za 85%jego wartosci,dzwona ludziska i oferuja mi po 30tysi...nie widzac samochodu nawet....hehehe....Piter 35 pisze:dzudok, widzisz Chłopie jak Hieny się zleciały do Twojego wątku
Zaczynam miec plan dotyczacy zakupiena drugiego samochodu np.GTPiter 35 pisze:Kruszyn pisze: Piter 35, jak ściągnąłeś padlinę to nie dziw się ,ze są Hieny![]()
Dobra licytujcie dalej , kiedyś dojdziecie do ceny, która mnie interesuje
Mój Przyjacieludzudok pisze: Zaczynam miec plan dotyczacy zakupiena drugiego samochodu np.GT![]()
![]()
Mój PrzyjacieluPiter 35 pisze:dzudok pisze: Zaczynam miec plan dotyczacy zakupiena drugiego samochodu np.GT![]()
![]()
E tam dalekadzudok pisze: od planu do realizacji jest jeszcze troszke drogi
bezczelny typekPiter 35 pisze:Ty oddaj lepiej VatKonto usunięte pisze: jak coś biere te gt za 11.800![]()
![]()
Nie przesadzajKonto usunięte pisze: bezczelny typek
jeszcze pomykaPiter 35 pisze:Nie przesadzajKonto usunięte pisze: bezczelny typekSprzedałeś ta swoją plombe czyli Yarisa
![]()
Oj jaki VatKonto usunięte pisze: i jaki Vat jak faktura nie była vatowska a samochód nie był ciężarowy
Piter 35 pisze:Oj jaki VatKonto usunięte pisze: i jaki Vat jak faktura nie była vatowska a samochód nie był ciężarowy, jakiś znajdziemy
![]()