Лукашэнка pisze: No i ?
no i dalej mi sie nie podoba

ale za wyniki w trudnych czasach szacun

Лукашэнка pisze: No i ?
Mnie się podoba, że 2.0D ma 184KM, a nie 150; że wolnossąca benzyna 2.0 ma 177KM, a nie 148, i że jest ponadto oferowana 2.0 turbobenzyna.esilon pisze:no i dalej mi sie nie podoba![]()
no te takie tam faktycznie bogateЛукашэнка pisze: i takie tam....
Лукашэнка pisze:bo na kwestiach estetycznych to skupia się moja żona
esilon pisze: dotychczasowe Subaraki były pod tym względme perfekcyjne a Forester to był mistrz na mistrze w swojej kategorii prześwitu.................
No tak, ale mówisz o nieprodukowanym już Foresterze. Takiego właśnie moja żona ma i jest bardzo zadowolona.esilon pisze:natomiast o prowadzeniu sie nic nie wiemy chyba, dotychczasowe Subaraki były pod tym względme perfekcyjne a Forester to był mistrz na mistrze w swojej kategorii prześwitu
no OK, zły przykład :)Azrael pisze: Forester prowadzi się skandalicznie, a model ten robią już 3 lata.
esilon pisze: rozmawiając jednak o samochodzie "sportowym" (BRZ i Genesis), to w tworzeniu takich pojazdów subaru ma wieksze doświadczenie co daje nadzieje że H. nie zawstydzi subaru w kategorii prowadzenie i fun
Azrael pisze: Szansa na to że będzie jeździło dobrze oczywiście jest ale udział Toyoty mnie w tym martwi bo oni wszystkie modele robią potwornie wykastrowane
Masz parę minut czasu?esilon pisze:rozmawiając jednak o samochodzie "sportowym" (BRZ i Genesis), to w tworzeniu takich pojazdów subaru ma wieksze doświadczenie co daje nadzieje że H. nie zawstydzi subaru w kategorii prowadzenie i fun
Azrael pisze: Nie wydaje mi się patrząc na to jak wykastrowane są nowe Subaru.
Witek pisze: STI 2011 też jest tak strasznie wykastrowane?
Kiedy nabyłem rodzinną fordzinkę, pojechałem na szkolenie, które prowadził Kajto na torze Miedziana Góra.Witek pisze:STI 2011 też jest tak strasznie wykastrowane?
Azrael pisze: całej Polsce jest KILKA egzemplarzy, raczej nie ma o czym rozmawiać jakie by nie było.
oj Лукашэнка, popsuć mozna każde auto, im mocniejsze tym łatwiejЛукашэнка pisze: przejechał tylko 3 lub 4 pętle.
Potem pojawił mu się dym pod maską.
potwierdzamAzrael pisze: w Subaru silnik jest pokryty w nowym aucie takim zielonym kitem który powinien być zmyty, jeszcze nie widziałem nowego auta które miało to zrobione.
No cóż, ludzie często padaja ofiarami przesądów i stereotypów.esilon pisze:a Genesisów tych V6 to pewnie podobna ilość![]()
Лукашэнка pisze: Ale to oczywiście absolutnie nie moje zmartwienie, które auta ludzie kupują.
Powiem tak: gdybym brał pod uwagę takie tylnonapędowe coupe, to bym Genesisa bardzo chętnie przetestował, bo przekonuje mnie i technika i te sprawy gwarancyjne i, last but not least, ceny tych samochodów.esilon pisze:ale tak z ciekawości zapytam: będziesz testował tego Genesisia ?
Лукашэнка pisze: Chętnie jednak mogę pokibicować, gdybyś Ty chciał toto potestować
To poczekaj jeszcze do wiosny na tę 280-konną Astrę z Gliwic, jeszcze dla porównania na 250-konnego nowego Focusa ST (ten będzie w wersjach 5-drzwiowej i nawet kombi - pisałeś kiedyś o "niepozorności"esilon pisze:Лукашэнка pisze: Chętnie jednak mogę pokibicować, gdybyś Ty chciał toto potestować
![]()
na razie to jeszcze poluję na jazdę Leosiem CUPRĄ, czyli "CUPRA czy Lanos STI"
ale w takim razie trzeba by sprawdzić jak bardzo tamte pozostałe są gorszezofija pisze:Лукашэнка, przecież to oczywiste, że Subaru jest najlepsze![]()
Nie potrzeba na to żadnych testów![]()