Mam pytanie czy tekst będzie dostępny na transporcie czy też nie ? (PS. Jak ktoś będzie miał problem z oklejeniem to zapraszam do Świdnicy, w końcu nie po to człowiek robił technika reklamy, żeby się to nigdy nie przydało)
40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: 40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
Ja za, ze świnią czy też bez, prosił bym o dane do przelewu najlepiej na PW i podam nicki 
Mam pytanie czy tekst będzie dostępny na transporcie czy też nie ? (PS. Jak ktoś będzie miał problem z oklejeniem to zapraszam do Świdnicy, w końcu nie po to człowiek robił technika reklamy, żeby się to nigdy nie przydało)
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Godlik, ja bym w takim razie obstawał przy tej Helvetice, przynajmniej na szyby boczne, na przód może być tak jak jest. To zdecydujmy ostatecznie, żeby nie było, że sieję zamęt!!!!
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

ja jestem za to co jest bez tylnej szyby i może być ta czcionka Helvetica 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
+1burat pisze:ja jestem za to co jest bez tylnej szyby i może być ta czcionka Helvetica
Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
no to razem +2Maxi74 pisze: burat napisał(a):
ja jestem za to co jest bez tylnej szyby i może być ta czcionka Helvetica
+1
Life is a Joke !
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
+3, że się powtórzę 

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
jak wyżej napisałem +4

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

nie zagladam czesto z braku czasu ale "+6" oczywiscie
ps. mógłbym podziałać z tanimi noclegami jakby ktoś potrzebował ...
ps. mógłbym podziałać z tanimi noclegami jakby ktoś potrzebował ...
super, no widzisz to może się przydać tylko częściej zaglądaj bo jak się ktoś zdecyduje to żebyś zdążył ogarnąćZdanek pisze: mógłbym podziałać z tanimi noclegami jakby ktoś potrzebował ...![]()
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Jakby co to na napisy też jestem chętny :) +7?
Marcin
-_-
-_-
Tak oklejoną możemy śmigać? http://www.facebook.com/pages/SRT-Rally ... 8695828088
Oskar, pewnie nie będzie problemu tylko na przednią szybę walnij naklejkę forum subaru* i będzie oki
*-jak byś chciał oczywiście
*-jak byś chciał oczywiście
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Nie przesadzajcie tylko z tym oklejeniem, żeby się organizator/sponsor nie wściekł o reklamę/autopromocję.
So What!, nie no widziałeś tylko mamy takie z forum naszego
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
burat, ja nie krytykuję konkretnego rozwiązania. Chodziło mi jedynie o to, żeby się nie rozpędzać zanadto.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Zmieniłem czcionkę nicków na Helvetica. Tak to teraz wygląda:
Weźcie tylko proszę pod uwagę, że 6cm to nie są wcale takie duże literki. Najlepiej niech każdy weźmie linijke i sam sprawdzi.
Jeżeli się zdecydujecie, to jak to załatwimy? Z mojego punktu widzenia najlepiej zebrać listę i załatwić to za jednym razem. Czasu nie jest wcale tak dużo, naklejki muszą się zrobić i muszę zorganizować wysyłkę (a wysłanie metrowej naklejki wcale nie jest takie proste
)
Jeżeli się zdecydujecie, to jak to załatwimy? Z mojego punktu widzenia najlepiej zebrać listę i załatwić to za jednym razem. Czasu nie jest wcale tak dużo, naklejki muszą się zrobić i muszę zorganizować wysyłkę (a wysłanie metrowej naklejki wcale nie jest takie proste
ja bym proponował, ogłosić termin wysłania kasy do Godlika, kto wpłaci, temu Godlik robi naklejki, całość wysyła na raz do Burata, albo jeżeli ktoś będzie jechał z Wawy, to zabierze,
w dniu rajdu spotykamy się godzinę wcześniej niż zakładaliśmy i oklejamy przed rajdem
plan może nie wypalić, jeżeli mielibyśmy jechać w piątek bo będzie mało czasu...
w dniu rajdu spotykamy się godzinę wcześniej niż zakładaliśmy i oklejamy przed rajdem
plan może nie wypalić, jeżeli mielibyśmy jechać w piątek bo będzie mało czasu...
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
j33mbo, z tym się zgadzam całkowicie.
Godlik, rzeczywiście 6 cm to dosyć mało, ale czcionki już są OK. Czy większe literki mają wpływ na cenę?
pas_ti, jaki wymiar jest w załączniku J ???
Godlik, rzeczywiście 6 cm to dosyć mało, ale czcionki już są OK. Czy większe literki mają wpływ na cenę?
pas_ti, jaki wymiar jest w załączniku J ???

j33mbo, sądzę ,że na godzinę przed rajdem może być za mało czasu
bo będzie dym też tak uważam ,że to będzie najlepiej zaraz trzeba będzie wysmarować PW do wszystkich i zobaczymy kto się odezwie i jaka decyzja co od wysyłki 
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
To nawet nie chodzi o kasę (może być później), ale o czasj33mbo pisze: ja bym proponował, ogłosić termin wysłania kasy do Godlika, kto wpłaci, temu Godlik robi naklejki, całość wysyła na raz do Burata, albo jeżeli ktoś będzie jechał z Wawy, to zabierze,
Nie, nie mają. Ale wolałbym uniknąć sytuacji, że komuś nie wejdą na szybępawlaswrc pisze: Godlik, rzeczywiście 6 cm to dosyć mało, ale czcionki już są OK. Czy większe literki mają wpływ na cenę?
A jeżeli chodzi o przód, to szyba w moim GTku ma ok 108 cm długości, stąd napis ma ok. 1m. Zostawiłem lekki zapas.
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Godlik, przednią mamy wszyscy taką samą, nawet New Age nie są dużo większe, więc spoko. Ja mam tylko dylemat co do mojej Coupe (Jarecki też). Najwyżej mogę pomierzyć szybę i dla nas jak by była taka potrzeba mógłbyś zrobić mniejsze? Albo może tak - jak już ustalimy ostateczną wysokość liter, to zrób symulację dla naszych nicków i podaj wymiary jakie wyjdą, wtedy się określimy czy wejdą czy nie.

- Godlik
- 6 gwiazdek
Żaden problem ze zrobieniem pod wymiar. Możecie mierzyć szybę, mogę też podać wymiary nicków.
Albo zrobię jakiś pliczek, tam będę wpisywał dane i wrzucę gdzieś do sieci.
Albo zrobię jakiś pliczek, tam będę wpisywał dane i wrzucę gdzieś do sieci.