Super! Kradnęstach22 pisze:
Wysłane z mojego mądrego telefonu
Super! Kradnęstach22 pisze:
Jakimś wielkim fanem TG nie byłem, ale przyjemnie się oglądało ten program. Faktycznie, to było bardziej widowisko, niż rzetelny program o samochodach. Mimo to fajnie się oglądało przez te kilkanaście lat. Ostatnio BBC puściło od początku wszystko. Widać po nich upływający czas. To jest dodatkowo smutne (nas to też czeka)Bilex pisze: ↑14 kwie 2019, o 14:11W ostatnim odcinku tego sezonu Grand Tour'a Jeremy ogłosił to, co było już wiadome od jakiegoś czasu: koniec topgearowatopodobnego formatu.
Teraz tylko odcinki specjalne.
I smutno mi szczerze mówiąc.
Po odejściu z BBC udało się przeciągnąć jeszcze 3 lata, także nie odczułem straty. Teraz też niby będzie kontynuacja ale...
TG i GT były zawsze jakąś częścią mojego życia. Czy ściągane z internetu odcinki na początku lat 2000, czy premiery w BBC, czy wreszcie Amazon Pime.
W smutnych chwilach, zakrętach życiowych czy momentach nudy - trzej panowie zawsze mi towarzyszyli.
Oczywiście, to wszystko fikcja, iluzja, szklany ekran...
Ale wiedziałem, że tam są. Że zawsze mogę na nich liczyć. Że rozbawią, wciągną, zajmą głowę...
I to właśnie segmenty takie jak News, czy Conversation street, ich przekomarzanie się w studio z publicznością i na wzajem ze sobą, sprawiały, że miałem wrażenie uczestnictwa, bliskiego kontaktu, "kumplowania się" na odległość.
Teraz to już nie będzie to samo.
Pozostają doskonale zrobione, wyreżyserowane historyjki z aktorami grającymi rolę Jeremy'ego, James'a i Richarda.
Szkoda.
Specjalny wątek na to jest .stach22 pisze:Przepraszam, że o polityce, ale jakiś pan z PISu powiedział przed chwilą u Kolędy, że płonąca katedra ND to znak czasów
Jak można nazwać tego pana?
Nawet bym powiedział- dobrzy nie wskazani.paku pisze:Widać taki poziom elektoratu, nauczyciele są zbędni.