zagatka pisze: z własnego doświadczenia szczerze odradzam![]()
Ja nie narzekam na Acera .Dostał trzy razy porządnego drinka, spadł z biurka i działa

zagatka pisze: z własnego doświadczenia szczerze odradzam![]()
Konto usunięte pisze: http://tinyurl.com/5dkdcx![]()
Gal pisze: Od tamtego czasu zmieniło się tyle, że serwis przeniesiono do Czech, zdaje się...
Jak Ty coś wymyślisz, toesilon pisze:chyba w ACERA wyceluję
vibowit pisze: Kup od razu na zapas kilka matryc i zawiasów.![]()
Chloru, do zastosowań, o których pisze esilon, to naprawdę nie ma znaczenia. Oczywiście jeśli tyle samo miałby zapłacić za Pentium M to warto.Chloru pisze:Dodatkowa uwaga - zadnego Celerona.
vibowit pisze: Chloru, do zastosowań, o których pisze esilon, to naprawdę nie ma znaczenia. Oczywiście jeśli tyle samo miałby zapłacić za Pentium M to warto.
Z Asusami jest podobnie. W ciągu roku miałem już wymianę dysku i 3 wymiany zawiasów i naprawy obudowy spowodowane pęknięciami zawiasów.vibowit pisze:Jak Ty coś wymyślisz, toesilon pisze:chyba w ACERA wyceluję![]()
Kup od razu na zapas kilka matryc i zawiasów.
Chloru pisze:vibowit pisze: Kup od razu na zapas kilka matryc i zawiasów.![]()
Dysków i baterii też.
O! I to jest słuszna uwaga. W życiu bym nie kupił laptopa za własne pieniądze.rrosiak pisze:esilon, bierz cokolwiek, byle długą gwarancję miało
rrosiak pisze: Akurat z wadliwymi dyskami to Acer raczej ma mało wspólnego, a bateryjka u mnie jest naprawdę OK (wyjątek ?), nadal trzyma 2-3 godziny.
Chloru pisze: zyciu widzialem 2 padnięte Seagate'y
rrosiak pisze: Młody jeszcze jesteś i mało widziałeśWpadnij do mnie to pokażę Ci stertę padniętych Seagate'ów. W moim Acerze jest akurat Hitachi.
Ja też uważam, że Seagate jest OK, ale awarie się zdarzają i spośród kilkuset, jakie "przerzuciłem" trochę zdechło. Niby mają 5 lat gwarancji, ale niestety zgodnie z procedurami muszą iść pod młotekChloru pisze:rrosiak pisze: Młody jeszcze jesteś i mało widziałeśWpadnij do mnie to pokażę Ci stertę padniętych Seagate'ów. W moim Acerze jest akurat Hitachi.
Kurde a może to było Hitachi.rrosiak, może i młody ale akurat z Seagateami od dobrych 8 lat mam jak najlepsze wspomnienia.
zagatka,zagatka pisze: z komputerów to ogryzki są najfajniejsze
rrosiak pisze: bateryjka u mnie jest naprawdę OK (wyjątek ?), nadal trzyma 2-3 godziny.
Pol roku temu po miesiacu dzialania padla mi 500 seagate`a.rrosiak pisze:Ja też uważam, że Seagate jest OK, ale awarie się zdarzają i spośród kilkuset, jakie "przerzuciłem" trochę zdechło
vibowit pisze: Ogryzkowcy i tak zawsze muszą się zareklamować. Oni tak mają.
Zapomniałeś o manualu.Konto usunięte pisze:Uczymy się od kolesi z dziurami na masce![]()