Off the beaten track
Re: Off the beaten track
Te 100-150 do strawienia; zapewne, jeżeli liczba uczestnikow będzie większa to i opłata niższa.
Nad kwaterunkiem za to przyzwoitszym trzeba pomyśleć; może termin już po falach wczasowiczów; druga polowa sierpnia...
Nad kwaterunkiem za to przyzwoitszym trzeba pomyśleć; może termin już po falach wczasowiczów; druga polowa sierpnia...
Dolce far niente 

FUX pisze: Nad kwaterunkiem za to przyzwoitszym trzeba pomyśleć
Żabieniec bez wody był ?

tam gdzie była Ale-jazda to uważam, że było bardzo przyzwoicie, głupio troche na ofrołd jechac z noclegiem w hotelu 3 gwiazdkowym

a tymczasem temat sie kokosi :
)....opracowanie trasy (łącznie z wykonaniem road-booka do kserowania)...... dojazd z W. nocleg .......... "Asekuracja" ( dwudniowy pobyt Przewodnika z noclegiem i poprowadzenie imprezy
razem do zapłaty po zażartych negocjacjach 2500 pln
kwotę możemy podzielić nie na auta ale na osoby w autach (na gape nikt nie będzie jechał , a co!

termin w okolicach wrzesnia, prosze o sygnały czy akceptowalne ustalenia cenowe, bo ewentualnie gdyby tak, to trzeba duuuzo wczesniej dac znac aby trasę dla nas Spec opracował i termin zarezerwował
Osobiście brałem udział w dwóch rajdach Toyoty prowadzonych przez WB i moim skromnym zdaniem warto skorzystac z jego usług

no ale musu nima oczywiście
Ernest, ja bardzo chętnie, szkoda tylko, że tak późno - wcześniej się nie da?
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Nieśmiało przypominam, że tam w sezonie jest najczęściej wszystko porezerwowane z góry. W innych przyzwoitych agroturystykach często też. Żabiniec nie był naszym kaprysem, a smutną koniecznością.esilon pisze: tam gdzie była Ale-jazda to uważam, że było bardzo przyzwoicie,
W wrześniu z bazą może być łatwiej, niż podczas szkolnych wakacji.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
esilon, ja wstępnie się piszę. Jak zwykle zresztą 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

devlin pisze: ja bardzo chętnie, szkoda tylko, że tak późno
późno czyli zaczynamy wcześnie (wątek się troszkę napompuje ale to chyba nic nie szkodzi

no to co WiS napisał to jedna prawda a druga tysprawda ,że aby było wczesniej to i cena byłaby większa, bo po negocjacjach WB przygotuje (ewentualnie) trase dla nas w dogodnym dla niego terminie ,
gieneralnie to propozycjosugestia moja jest taka, żeby trasa wyprawy była w okolicach niezaliczonej Trasy nr 3 z uwzględnieniem mozliwości okolic 19 cm

na terenie piaskownicy jest mozliwośc zrobienia próby sprawnościowo-czasowej po mini torze (ostatni w kolejce bedą potrzebowac aaa tak ze 25 cm

rrosiak to przecież taka oczywista oczywistość że jestes pierwszy na liście

no to ja napiszę tak:
my jesteśmy bardziej uzależnieni od ostatecznego terminu, niż od kosztów (wiem jak to brzmi,
, ale też znam tzw. rząd)
plan max. to wyjazd obydwoma powozami
(żeby potem nie było, że oszukiwaliśmy
)
my jesteśmy bardziej uzależnieni od ostatecznego terminu, niż od kosztów (wiem jak to brzmi,

plan max. to wyjazd obydwoma powozami
(żeby potem nie było, że oszukiwaliśmy

Liste robić, liste...
1. rrosiak
2. Fux x 1
3. 4. damazie (jak się wstrzelimy w termin)
1. rrosiak
2. Fux x 1
-
jmiciuk
- 2 gwiazdki
- Auto: Narazie jezdzę rowerem :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Łee kurde, temat posta nie wskazywal mi na nic co by mnie zaciekawilo i nigdy tu nie zagladalem. Mam teraz 86 stron zaleglosci.
Ale powiedzcie mi please ludzie ktorzy forkami jezdzicie po gorkach - macie w nich cos specjalnego czy calkowita seria ?? Bo ja wlasnie jestem na etapie zmieniania stabilizatorow z whiteline'a na seryjne ino niewiem czy to napewno dobrze, moze wogole nie zakladac, co ?? :) A moze jakies specjjalne laczniki do jezdzenia po dziurach ? Dzis wymienilem wahacz z przodu i podczepili mi narazie jeszcze tego WL ale z tylu poki co niemam nic i niewiem co zakladac, jakieś rady ? Acha - sprezyny mam jakies nizsze, z tylu amory kyba, po terenach nie jezdze moze ale dojazd do domu czy stajni mam nieutwardzona nierownana droga.
Ale powiedzcie mi please ludzie ktorzy forkami jezdzicie po gorkach - macie w nich cos specjalnego czy calkowita seria ?? Bo ja wlasnie jestem na etapie zmieniania stabilizatorow z whiteline'a na seryjne ino niewiem czy to napewno dobrze, moze wogole nie zakladac, co ?? :) A moze jakies specjjalne laczniki do jezdzenia po dziurach ? Dzis wymienilem wahacz z przodu i podczepili mi narazie jeszcze tego WL ale z tylu poki co niemam nic i niewiem co zakladac, jakieś rady ? Acha - sprezyny mam jakies nizsze, z tylu amory kyba, po terenach nie jezdze moze ale dojazd do domu czy stajni mam nieutwardzona nierownana droga.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Seria. Dla spokoju ducha warto jedynie zainwestować w osłonę pod silnik i dyfer.jmiciuk pisze: Ale powiedzcie mi please ludzie ktorzy forkami jezdzicie po gorkach - macie w nich cos specjalnego czy calkowita seria
jmiciuk, mówisz o stabilizatorze, czy o łącznikach? Moim zdaniem - nie zmieniaj na serię, nie warto. Co do reszty - So What! ma rację - seria wystarcza, warto osłony założyć.
wstepna lista chętnych która pozwoli oszacować ile osób złozy sie na koszty stałe (2500pln) czyli czy jest sens zamawiac trase i prowadzenie zabawy u profesjonalisty
1. rrosiak
2. Fux x 1
5. esilon
1. rrosiak
2. Fux x 1
5. esilon
6. Dewliński
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
wstepna lista chętnych która pozwoli oszacować ile osób złozy sie na koszty stałe (2500pln) czyli czy jest sens zamawiac trase i prowadzenie zabawy u profesjonalisty
1. rrosiak
2. Fux x 1
5. esilon
6. Dewliński
7. Dido
no to na ten moment wychodzi po 357,14286pln na auto
edit.. szybki Fido był
1. rrosiak
2. Fux x 1
5. esilon
6. Dewliński
7. Dido
no to na ten moment wychodzi po 357,14286pln na auto

edit.. szybki Fido był
ze względu na:

zdecydowanie upraszamy o dzielenie kosztów na liczbę osób a nie liczbę samochodów.damaz pisze:plan max. to wyjazd obydwoma powozami

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
kawiory....
Najgorszy typ, mówię wam
... z pasztetowym postrzeganiem światadamaz pisze: my jesteśmy bardziej uzależnieni od ostatecznego terminu, niż od kosztów
damaz pisze: zdecydowanie upraszamy o dzielenie kosztów na liczbę osób a nie liczbę samochodów.
Najgorszy typ, mówię wam

damaz pisze: zdecydowanie upraszamy o dzielenie kosztów na liczbę osób a nie liczbę samochodów.
na razie zliczmy chętne samochody, to pozwoli okreslic ilu pasażerów (tych co maja imprezy

czyli na końcu podzielimy na osoby

(może Fido i Dido przyjadą całąrodzinką

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
1. rrosiak
2. Fux x 1
5. esilon
6. Dewliński
7. Dido + 1
8. So What! (wstępnie)
2. Fux x 1
5. esilon
6. Dewliński
7. Dido + 1
8. So What! (wstępnie)
z tymi imprezami, to lepiej uważać. "formalnie", to one lepiej wyposażone mogą być niż leśniki. STI, to potrafi mieć Torsen z przodu i coś ciekawego z tyłu, o dccd nie wspominając. a Leśnik....esilon pisze: zasięg terenowy ich kończy sie na elegancko utwardzonym poboczu)

na szczęście

ale na piasku albo pod piaszczystą górkę, to ja bym tak z odrobiną szacunku...
damaz pisze: "formalnie", to one lepiej wyposażone mogą być niż leśniki. STI, to potrafi mieć Torsen z przodu i coś ciekawego z tyłu, o dccd nie wspominając.
rozumiem, że przyjeżdżacie dwoma samochodami, bo do jednego szafa się nie zmieści

spoko spoko, zrobimy tak aby wstep był od 19cmdamaz pisze: ale na piasku albo pod piaszczystą górkę, to ja bym tak z odrobiną szacunku...
So What!, wszyscy wstepnie ale obliczenia zmieniłeś
1. rrosiak
2. Fux x 1
5. esilon
6. Dewliński
7. Dido 1
8. So What! (wstępnie jak wszyscy)
czyli na ten moment 312,5 od auta (po 3 osoby do auta daje koszt biletu =104,16667 zł )

1. rrosiak
2. Fux x 1
5. esilon
6. Dewliński
7. Dido 1
8. So What! (wstępnie jak wszyscy)
czyli na ten moment 312,5 od auta (po 3 osoby do auta daje koszt biletu =104,16667 zł )
rozumiesz, damazia jedzie....esilon pisze: rozumiem, że przyjeżdżacie dwoma samochodami, bo do jednego szafa się nie zmieści![]()