Off the beaten track
Re: Off the beaten track
Kornika pytaj, on ma stado tych szerokich.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
1. rrosiak
2. Fux x 1
3. 4. damazie (jak się wstrzelimy w termin)
5. esilon
6. Dewliński
7. Dido 1
8. So What! (wstępnie jak wszyscy)
9. Wojtek
10. naLeśnik
2. Fux x 1
5. esilon
6. Dewliński
7. Dido 1
9. Wojtek
10. naLeśnik
devlin, zmieniłeś nr tel?? Daj znać na pw jeśli tak, bo jakoś nie odbierasz

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Oraz (w starszych modelach) brak nawiewów na nogi. W zimie jest to dokuczliwe.inquiz pisze: Wadę dla mnie ma jedną - siedzenia są mało wygodne, zwłaszcza z tyłu.
Ten stary z końcówka 2000 cały czas działa i działać będzie - ale na ogół leży w teczce i oddzwaniam popołudniu, a nowy (służbowy), który raczej zawsze mam przy sobie - już znasz 

Tylko za kim tą teczkę nosi?minimus pisze: Nie tylko ma 2 telefony, ale i teczke!![]()

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To literówka była. Miało być w taczceminimus pisze: Nie tylko ma 2 telefony, ale i teczke!![]()

Link: http://www.youtube.com/watch?v=U3p-DkDc ... re=related
1. rrosiak
2. Fux x 1
5. esilon
6. Dewliński
7. Dido 1
9. Wojtek
10. naLeśnik
no to 250 od auta
minimus,minimus pisze:A wiecie jak jest z awaryjnością szerokiego? Wiem że silniki i skrzynie są nie do zdarcia. Miewa wycieki z mostów. Z resztą ponoć gorzej
przecież mówisz o autach 10-letnich...
wszystko zależy od tego jak dany egzemplarz był przez ten okres użytkowany.
Jasne, że Pajero to japończyk, więc można się spodziewać lepszej jakości, ale na trefny albo zamęczony egzemplarz też możesz trafić.
Jeśli chodzi o Pajero II, w nadwoziu 3-drzwiowym, to moim zdaniem świetne auto, ale nie szukałbym diesla 2.8, tylko benzynę 3.0 (177KM), albo 3.5 (208KM)... bo wtedy można pobawić się na przykład tak:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=kKrhKErKIpo
a i gang silnika nie jest wtedy torturą dla uszu....

posmigalem w weekend z moim mlodym po raz kolejny po Ziemi Lubuskiej i powiem Wam, ze jest potencjal. ogromny.
drog na szuwara zatrzesienie i jest co ogladac...
trzeba sie bedzie ustawic...
drog na szuwara zatrzesienie i jest co ogladac...
trzeba sie bedzie ustawic...
Cieszę się, że me rodzinne strony Ci się podobają...gregski pisze: Ziemi Lubuskiej
Dolce far niente 

widzę, że każdy ma rodzinę w Zielonej Górze ( ja też mam) , ale jak gregski zapodał temat ustawki na zachodzie to napalałem sie na jakis niemiecki poligon raczej

esilon, kiedys byl niemiecki, teraz polski, co za roznica..
tereny zajefajne, jak sie wlasnie zorientowalem, tablice nie klamaly, zjechalem spora czesc poligonu...

FUX, to MRU masz oblatany? ja lazilem latem kilka lat temu po jednym z panzerwerkow, nieudostepnionym, robi wrazenie... te historie ze skladaniem w tych rynnowych jeziorach ubotow itp.. fajne klimaty..

tereny zajefajne, jak sie wlasnie zorientowalem, tablice nie klamaly, zjechalem spora czesc poligonu...

FUX, to MRU masz oblatany? ja lazilem latem kilka lat temu po jednym z panzerwerkow, nieudostepnionym, robi wrazenie... te historie ze skladaniem w tych rynnowych jeziorach ubotow itp.. fajne klimaty..
Wiwat!
Dawaj foty tego przystanku! Darecki umówiony?

Dawaj foty tego przystanku! Darecki umówiony?
Fot jeszcze nie ma, oprócz tych z poprzedniej strony.
Darecki będzie umawiany w poniedziałek z rańca, tak jak i rejastracja. Póki co sprawdzam, która skrzynka fotoradarowa jest załadowana
Darecki będzie umawiany w poniedziałek z rańca, tak jak i rejastracja. Póki co sprawdzam, która skrzynka fotoradarowa jest załadowana

z poligonami koło trojkąta bermudzkiego bym uważał; sporo NATO sie tam na ćwiczeniach szwenda, więc oberwać kulkę czy rakietą wcale nie jest takie niemożliwe...
Z Zielonej wyemigrowałem w wieku wczeeeesno szkolnym, niestety, więc MRU tylko liznąłem, ale za to pare jezior objechalem z Rodzicami...
Z Zielonej wyemigrowałem w wieku wczeeeesno szkolnym, niestety, więc MRU tylko liznąłem, ale za to pare jezior objechalem z Rodzicami...
Dolce far niente 

no ale który w końcu????minimus pisze:Właśnie nastała nowa era w Ofrołdzie![]()
![]()
Hahaha
Misja ratunkowa rusza, wiwat!

Misja ratunkowa rusza, wiwat!

Szeroki, który został już przez moją córe ochrzczony Kanciakiem.damaz pisze: no ale który w końcu????
Wielkie dzięki dla naszego człowieka z Włoch, czyli devlinowi. Nie łatwo jest błocku wyrwać zawieszone 2 tony. A tak się cieszyłem jak tą kałużę zauważyłem, bo jedyna na 10 km km2.
To kto chętny na ofrołda w przyszły weekend? I gdzie?
U mnie jeden warunek - pakiet wstępny musi być zrobiony. Niesetey parę rzeczy jest do zrobienia