No i dostałem "tam" bana :-)

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Re: No i dostałem "tam" bana :-)

Post 6 cze 2008, o 00:46

Konto usunięte, pisałam już w stosownym wątku że kiedy mogę. W Waszym terminie mam sesję :-(

radekk
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Forester, MX5
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 6 cze 2008, o 00:49

barbie pisze: :loving:
Znaczy że to do mnie? :?

hogi
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Kona Stinky
Polubione posty: 1 raz

Post 6 cze 2008, o 00:53

Panu to ja mogę nogę podać. :-p
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 6 cze 2008, o 00:56

hogi, to nie ludzie, to wilcy. Podasz nogę odgryzą Ci...

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło

Post 6 cze 2008, o 00:56

No, dobra przeczytałem wszystko - uff :giggle:

Widzę, że bez awanturki raz na pół roku się nie obchodzi. Panowie, moim zdaniem jakoś tak za poważnie mi ta "dyskusja" wygląda. Napisałem "dyskusja", bo wielu wypowiedziach nie brakuje uszczypliwości, złośliwości i negatywnego nastawienia.
Zastanawiam się tylko co lub najważniejsze KTO mógł nas tak poróżnić ? :o Chrystusie nie pojmuję, ale może tępy jetem :?: Przecież nie rozmawiamy o wyborach parlamentarnych lub o tym kto przez następne pięć lat będzie sterował ze stołka prezydenta Rzeczpospolitą. Nawet w wątkach poświęconych kiedyś na kropce tym tematom nie widziałem takiego zaangażowania.

Rozmawiałem pod wieczór z Bilexem. Zamiast poględzić o naszych sprawach - zdrowiu, pracy, dzieciach, domach, etc. lub o innych ważnych kwestiach np. pięknych dupach (pozostało nam tylko gadać :mrgreen:) rozmawialiśmy o kropkowo-kreskowej sieczce.

Przemek jasno się określił, każdy z nas też ma swoje zdanie - hołk :!:

P.S. Przemek wydaje mi się, że poświęciłeś nam dzisiaj dużo więcej czasu niż kropce. Nie oczekuję, że tak będzie nadal, ale wpadłbyś częściej i pogadał z nami, nie tylko przy okazji większej lub mniejszej bardachy i mówię szczerze.

P.S. 2 Korzystając, że wszyscy tutaj siedzicie - może się ktoś zlituje nade mną i podpowie dlaczego ja kur... :!: nie otrzymuję na mail'a powiadomień od jakiegoś miesiąca. Prosiłem już o pomoc w jednym z często odwiedzanych wątków, prosiłem również w "problemach technicznych" - Ludzie pomóżcie :!:
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 6 cze 2008, o 01:04

barbie, no to może inną razą. Szkoda, bo esilon wszystko full profeska robi, no ale rozumiem.

mały 5150, jak ktoś chce psa uderzyć to kij znajdzie. Swoją drogą to Przemo mógłby czasem z nami o d Maryni pogadać. A propos, 21/22?

radekk
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Forester, MX5

Post 6 cze 2008, o 01:05

mały 5150 pisze: podpowie dlaczego ja kur... :!: nie otrzymuję na mail'a powiadomień
Ja dostaje :razz: :lol:

gruby
5 gwiazdek
Auto: klekotnik

Post 6 cze 2008, o 01:06

mały 5150 pisze:P.S. 2 Korzystając, że wszyscy tutaj siedzicie - może się ktoś zlituje nade mną i podpowie dlaczego ja kur... :!: nie otrzymuję na mail'a powiadomień od jakiegoś miesiąca. Prosiłem już o pomoc w jednym z często odwiedzanych wątków, prosiłem również w "problemach technicznych" - Ludzie pomóżcie :!:
Niech jeszcze sprawdzi, czy przypadkiem czegos ten, no, jak mu tam, no Remek, nie spsul.
Wiec wysylajac dziekczynna wiadomosc, zobaczy, czy pod wiadomoscia jest zaznaczony dzyngielek na "Powiadom mnie jeśli ktoś odpowie".

g.

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 6 cze 2008, o 01:12

mały 5150, wejdź w "Twoje Konto" po lewej na górze, potem w zakładkę "Ustawienia Forum" a na koniec w "Wysyłanie wiadomości". Zobacz czy masz "Domyślnie informuj mnie o odpowiedziach" na Tak. Jeśli nie, to zmień.
Jeśli tak, to zajrzyj do zakładki "Przegląd" a w niej do "Obserwowane". Tam powinna być lista wątków, o których dostajesz powiadomienia. Jest coś? Jeśli nie, to znaczy że z bliżej nieokreślonych przyczyn wyczyściła Ci się lista. W takim razie zobacz, czy przy pisaniu odpowiedzi masz pod formularzem zaznaczone "Powiadom mnie jeśli ktoś odpowie". Jeśli tak, to po wysłaniu odpowiedzi wątek powinien już być w obserwowanych. Jeśli nadal się nie pojawi, to męcz Remka bo to jakiś błąd foruma :evilgrin:
Jeśli jedno i drugie masz ok, to sprawdź czy aby na pewno masz maila ok (Profil -> szczegóły rejestracji). Jeśli mail jest poprawny, to może po prostu klasyfikuje powiadomienia jako spam?
Jeśli to nie, to nie wiem. Pomyślę o tym jutro ;-)

hogi
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 6 cze 2008, o 01:15

mały 5150 pisze: Zastanawiam się tylko co lub najważniejsze KTO mógł nas tak poróżnić ?
Ciekawe. 8-)

"Obawiać się trzeba nie tych co mają inne zdanie, lecz tych, co maja inne zdanie, ale są zbyt tchórzliwi by je wypowiedzieć. "
Doradca Finansowy

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 6 cze 2008, o 01:31

barbie pisze: mały 5150, wejdź w "Twoje Konto" po lewej na górze, potem w zakładkę "Ustawienia Forum" a na koniec w "Wysyłanie wiadomości". (...)

Też bym chciał, żeby jakaś wredna brunetka tak szczegółowo zajęła się mną. :-|
Ostatnio zmieniony 6 cze 2008, o 01:33 przez EterycznyŻołądź, łącznie zmieniany 1 raz.

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 6 cze 2008, o 01:33

EterycznyŻołądź, jak będziesz miał taki ładny samochód jak mały 5150, to może się jakaś znajdzie :evilgrin:

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 6 cze 2008, o 01:43

barbie pisze:mały 5150, wejdź w "Twoje Konto" po lewej na górze, potem w zakładkę "Ustawienia Forum" a na koniec w "Wysyłanie wiadomości". Zobacz czy masz "Domyślnie informuj mnie o odpowiedziach" na Tak. Jeśli nie, to zmień.
Jeśli tak, to zajrzyj do zakładki "Przegląd" a w niej do "Obserwowane". Tam powinna być lista wątków, o których dostajesz powiadomienia. Jest coś? Jeśli nie, to znaczy że z bliżej nieokreślonych przyczyn wyczyściła Ci się lista. W takim razie zobacz, czy przy pisaniu odpowiedzi masz pod formularzem zaznaczone "Powiadom mnie jeśli ktoś odpowie". Jeśli tak, to po wysłaniu odpowiedzi wątek powinien już być w obserwowanych. Jeśli nadal się nie pojawi, to męcz Remka bo to jakiś błąd foruma :evilgrin:
Jeśli jedno i drugie masz ok, to sprawdź czy aby na pewno masz maila ok (Profil -> szczegóły rejestracji). Jeśli mail jest poprawny, to może po prostu klasyfikuje powiadomienia jako spam?
barbie, dzięki serdeczne.

Sprawdziłem wszystko i jest tak jak powinno być:

- "Domyślnie informuj mnie o odpowiedziach" - Tak
- w "Obserwowane" cała kupa
- "Powiadom mnie jeśli ktoś odpowie" - Tak
- w Profilu mail jest i nawet dobry :mrgreen:

Przystępuję zatem do kolejnego punktu instrukcji - Reeeeeeeeeemek :!: :!: :!: , kochanieńki zlituj się i pomóż swojej owieczce :-)

lub

czekam na kolejne wsparcie od Ciebie barbie :thumb:

Z wyrazami szacunku
mały

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 6 cze 2008, o 01:45

barbie, mam ładniejszy. Ma róziowe nalepki STI.

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 6 cze 2008, o 01:49

EterycznyŻołądź pisze:barbie, mam ładniejszy. Ma róziowe nalepki STI.
Nie mówmy o nalepkach :oops: tylko o kolorach :-)

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 6 cze 2008, o 01:55

mały 5150, ja mówię o czarnym STI 06, a ty? Tak na marginesie kupionym we wrocławskim salonie, jeśli to coś zmienia.
Ostatnio zmieniony 6 cze 2008, o 01:59 przez EterycznyŻołądź, łącznie zmieniany 1 raz.

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 6 cze 2008, o 01:59

EterycznyŻołądź pisze:mały 5150, ja mówię o czarnym STI 06, a ty?
Cholera, ja o czarnym WRX 07 - wygrałeś :mrgreen:

ALEX
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: OBK MY05 3.0

Post 6 cze 2008, o 02:02

WRC fan pisze:
Godlik pisze:
FUX pisze: Się wlaśnie wstrzymałem..... :oops:
Może niech któryś z Modów wyedytuje jeszcze cytat FUXa w poście ALEXA
Nie ma takiej opcji. Każdy odpowiada za siebie, skoro FUX tak napisał to niech zrobi jak uważa. Tu nie forum SIP żeby modowie ingerowali bezpośrednio w treść postów userów.
Wrócilem własnie do domu. Dostałem na PW info od FUX z prośbą o wyedytowanie posta zawierającego jego wypowiedź. Odpisałem, że zaraz to zrobię. Patrzę, a tu ktoś zrobił to za mnie :roll: . Nie gniewam się, bo operacja anonimowego Moda miała szczytny cel ;) . Na przyszłość proszę tylko o info na PW, żebym nie myslał, że mam już halucynacje ;) :mrgreen:

ALEX
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 6 cze 2008, o 02:09

hogi
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 6 cze 2008, o 02:14

Doradca Finansowy

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 6 cze 2008, o 02:14

ALEX pisze: Dlatego uważam, że paski zostały przyznane niesłusznie :!:
ja uwazam, ze slusznie, zadziora jestem czasami ;-) ale Przemeq prosil, wiec sie wysililem. Kolega z forum jest, nie?\

zapomnialem dodac, wiekszosc z przytoczonych postow jest z daty wczesniejszej niz opublikowanie nowego regulaminu, wiec sie pewno nie lapie z automatu. ;-)

ALEX
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 6 cze 2008, o 02:18

hogi pisze:I jeszcze jedno:
http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?p=584154#584154

Sam mod.
Hogi! Chodziło Ci o te wypowiedź Przemeq:
"Ale choćby patrząc na historię polskiej polityki można zauważyć, że jako naród jesteśmy pierwsi do rozłamów z hukiem i pobrzękiwaniem szabelką, a efekt tego jest zazwyczaj bardzo mizerny...

Zmierzam do tego, że niedogadać się jest zawsze łatwiej, niż się dogadać."
?
:mrgreen:

hogi
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 6 cze 2008, o 02:25

Też. :mrgreen:

Zobaczymy co to jest konsekwencja. :evilgrin:
Doradca Finansowy

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 6 cze 2008, o 07:06

To ja już chyba wolę nudne forum na którym gada czterech użytkowników na krzyż. Choć zobaczyć złośliwego Gala było warto :mrgreen:
ALEX pisze: Wrócilem własnie do domu. Dostałem na PW info od FUX z prośbą o wyedytowanie posta zawierającego jego wypowiedź. Odpisałem, że zaraz to zrobię. Patrzę, a tu ktoś zrobił to za mnie :roll: . Nie gniewam się, bo operacja anonimowego Moda miała szczytny cel ;) . Na przyszłość proszę tylko o info na PW, żebym nie myslał, że mam już halucynacje ;) :mrgreen:

Natomiast to mi się średnio podoba, bo lekko zalatuje "sam wiesz czym". To sam zainteresowany powinien zmienić, bo to On napisał. Nie naśladujmy złych wzorców. Każdy jest duży i odpowiada za swoje słowa. A jeśli coś chlapnie, to niech sobie sam załatwia posprzątanie.

I jeszcze jedno zdanie w sprawie kar. Przemeq, poddaję pod rozwagę system kar. Kara, z której nic nie wynika nie ma najmniejszego sensu. A co wynika z tych banów? Zupełnie nic. Może dodać do regulaminu przymusową zmianę stopki? :whistle:

ODPOWIEDZ