Esteci i Estetki
Re: Esteci i Estetki
takich marchew to nawet królik Bugs nie widział

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Odwiedzilem pewne museum, które z zewnątrz wyglądało jak domek jednorodzinny i nie zachęcało do wejścia.
Niektóre fotki nieostre - aż mi się łapy trzęsły.
Śliniaki wskazane.
https://picasaweb.google.com/1129490345 ... 6g0EDo3mag#
Niektóre fotki nieostre - aż mi się łapy trzęsły.
Śliniaki wskazane.
https://picasaweb.google.com/1129490345 ... 6g0EDo3mag#
Life is a Joke !
@lbert, 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
@lbert,
no no, niech tu tylko burat wpadnie.

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

wpadła ,wpadł
i jedna uwaga to w tle widać starego Citroena BX B-grupowego którego jak widzę omijałeś ,a o ile był to oryginał to chyba minąłeś największego białego kruka w tym muzeum (choć Le-Mans`y klasa
)

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
A no, o ile pamiętam, to powstało dosłownie kilkanaście sztuk, kompletnie się nie sprawdziły - były strasznie awaryjne - i Citroen kazał wszystkie, zniszczyć. Jak widać coś tm się udało uratować.burat pisze: Citroena BX B-grupowego którego jak widzę omijałeś ,a o ile był to oryginał to chyba minąłeś największego białego kruka w tym muzeum
@lbert, musisz tam wrócić i obcykać całego.

Cytryny nigdy mnie nie kręciły ( szczególnie fabrycznie zepsuteburat pisze: Citroena BX B-grupowego którego jak widzę omijałeś

Zakladałem, że wyrobie się w godzine... Wyszedłem po dwóch. Na dokładne zwiedzenie całości, oglądanie filmów potrzeba chyba ze 4h. Przy przeglądaniu galerii, zorientowałem się, że na zdjęciach pominąłem Kaplice Ferrari - ze 20 szt. plus kilkaset klejonych modeli.
Liczbę wszystkich dodatkowych gadzetów oceniam na kilka tysięcy... Aut jest 400 jak dobrze pamiętam

Da się to załatwićpawlaswrc pisze: musisz tam wrócić i obcykać całego

Life is a Joke !

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

ach te skaje.... ale mustang też miażdży 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
ja myślę, ze prędzej czy później Latający Komunista też ta zawita 

WRC fan, You make my day
ale szczerze to myślałem ,że będę pierwszy
masz jakiś sznurek skąd to zdjęcie

ale szczerze to myślałem ,że będę pierwszy

masz jakiś sznurek skąd to zdjęcie

eMTi, bierz i polecimy na dwa wynalazki
http://otomoto.pl/skoda-rapid-C23186391.html

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Jeszcze ja wyciągnę Chuchraka i będziemy się tak nawzajem holować do tego ringu 

kolo coś koloryzuje z tym spalaniem
Moja skoda 105s paliła w mieście 11,5l 

eMTi, bieri nie czaj się i będziesz miał auto do Kajtków i na Kamionki ,a z czasem tak jak pawlaswrc piszę zrobimy wyjazd na Nurburg a`la złombol

pytanie co to za fura

burat, miata 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...