W Gdańsku rano było minus osiem to pokrywa lodowa ca 20 centymetrów. Sesesese
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
No właśnie
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Piter 35 pisze: E może nie będzie tak źle , mrozy zapowiadają![]()
Nie będzie, nie będzie. Piotr dobrze czuje. Jutro trzeba stety-niestety jechać do pracy.
No sex, alcohol and drags - trudny wieczór
Acha, pozdrowienia dla Pana Włodka z Olkusza.
Brak podpisu.
Trzeba się było uczyć to byś miał wolne jak jaGrzesiek_67 pisze: Nie będzie, nie będzie. Piotr dobrze czuje. Jutro trzeba stety-niestety jechać do pracy.
No sex, alcohol and drags - trudny wieczór![]()
![]()
No to już prędziutko nad zatokę gdańską i pośmigaj po lodziemaf1 pisze: pokrywa lodowa ca 20 centymetrów. Sesesese
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Się nie śmiej. Zatoka Pucka zamarznięta na 15 km wgłąb. Można przejść pieszo (lub na kańkach) do Kuźnic. Grubość lodu oceniają K
aszubi na 20-25cm
Ostatnio zmieniony 15 sty 2010, o 21:43 przez maf1, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale Grzesiek jest Rentieremmaf1 pisze: Trzeba się było uczyć to byś miał wolne jak ja
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
maf1 pisze: Trzeba się było uczyć to byś miał wolne jak ja
Wiem, wiem, dwie klasy szkoły gminnej, ledwie czytam.
A co dopiero o pisaniu powiedzieć.
Cholera, człowiek to się zawsze w życiu urządzi .
Brak podpisu.
Znajomi jeździli po swoim jeziorku subarakami pod jelenią przy 18 cm , trochę trzeszczało ale dali radęmaf1 pisze: Grubość lodu oceniają Kaszubi na 20-25cm
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Piter 35 pisze: Ale Grzesiek jest Rentierem
Piter, Rencistą, Rencistą prędzej.
Brak podpisu.
Proszę o to filmikmaf1 pisze: Grubość lodu oceniają Kaszubi na 20-25cm
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
z tego miejsca pozdrawiam kerownika GT granatowego, kt
- ry w okolicach piątej pomykał ul Sikorskiego w warszawie. Ja jechałem B Klasse żony. I zaproponowałem mu na światłach ściganie, na co się w zasadzie zgodził ale powiedział, że jest bez szans... gdybym źle jedynki nie wrzucił, to by smrodu nie powąchał.. ale tłusta ręka ześlizgnęła się z wajchy...
Uwaga kolega wyraźnie czuje czaczę, gdyż na rozjechaniu mignął światłami nie znając mie...
Serdecznie pozdrawiam
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
A ja pozdrawiam głośnego GTka rej TK na Anielewicza po 20stej
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
ja pozdrawiam kolege z zloto-grafitowego WRX sedan po 2006r z nocy sobotniej na ul.Piłsudskiego w krakowie i Pania z niebieskiej gt z zielonek 
ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 
aha i kolzke z 206 tej samej nocy na armi krajowej. niezle sie stawiał ale 100hp zabrakło 
ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 
Pozdrowienia dla Srebrnego GT spotkanego z rana na W.Polskiego
myślę ,że to był Hornet 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Gootka pozdrawiam serdecznie, spotkanego wczoraj w przyziemiu Daru Narodów Radzieckich oraz Towarzysza Josifa Wissarionowicza Stalina dla Miasta Warszawy oraz Ludu Pracującego Polskich Miast i Wsi.

A przy okazji, pozdrawiam też Mag, która - wioząc mnie tamże - popisała się po drodze wykonaniem prawie doskonałego aaltonena
"Prawie doskonałego", bo trochę sobie w trakcie pomogła bandą ze śniegu (czego ślady for-seks ma teraz na narożnikach zderzaków) - noooo, ale biorąc pod uwagę, że dziewczyna jest początkująca w tej sztuce, rzecz działa się na oblodzonym łuku i na wiadukcie, za nami jechał TIR... a my i potomstwo nasze jednak wciąż żyjemy, to chyba nie powinienem czepiać się szczegółów
A przy okazji, pozdrawiam też Mag, która - wioząc mnie tamże - popisała się po drodze wykonaniem prawie doskonałego aaltonena
"Prawie doskonałego", bo trochę sobie w trakcie pomogła bandą ze śniegu (czego ślady for-seks ma teraz na narożnikach zderzaków) - noooo, ale biorąc pod uwagę, że dziewczyna jest początkująca w tej sztuce, rzecz działa się na oblodzonym łuku i na wiadukcie, za nami jechał TIR... a my i potomstwo nasze jednak wciąż żyjemy, to chyba nie powinienem czepiać się szczegółów
No wiesz nie wiadomo co by było gdybyś Ty prowadziłWiS pisze: "Prawie doskonałego", bo trochę sobie w trakcie pomogła bandą ze śniegu (czego ślady for-seks ma teraz na narożnikach zderzaków) - noooo, ale biorąc pod uwagę, że dziewczyna jest początkująca w tej sztuce, rzecz działa się na oblodzonym łuku i na wiadukcie, za nami jechał TIR... a my i potomstwo nasze jednak wciąż żyjemy, to chyba nie powinienem czepiać się szczegółów![]()
Stawiam ,że Mag zachowała się bardzo rozsądnie a Ty jako Samiec nerwowo byś do tego podszedł
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Byłoby jak w Białymstoku, zapewnePiter 35 pisze: nie wiadomo co by było gdybyś Ty prowadził
Mówiąc serio - pełen szacun. Dumny jestem niezwyklePiter 35 pisze: Mag zachowała się bardzo rozsądnie
Błąd był tylko na wejściu (tzn. dużo za szybko - ale takie błędy jakoś łatwiej wybaczam kobietom za kółkiem, niż te wręcz przeciwne
A ja niiic... tylko trochę bardziej posiwiałem...Piter 35 pisze: Ty jako Samiec nerwowo byś do tego podszedł
WiS pisze: Mówiąc serio - pełen szacun.
no fakt, szacun ode mnie tez przekaż,
dobrze , że skończyło sie tak delikatnie i najważniejsze, że pojechała dalej
pozdrawiam i informuje o
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Brawa dla GosiWiS pisze: Mówiąc serio - pełen szacun. Dumny jestem niezwykle
Błąd był tylko na wejściu (tzn. dużo za szybko - ale takie błędy jakoś łatwiej wybaczam kobietom za kółkiem, niż te wręcz przeciwne), ale że w ogóle dała radę zacząc skręcać na lodzie, a nie poooszła prosto (czyli w barierkę i w dół, na dolną jezdnię
) to już pierwszy plus. A gdy dociążenie przodu okazało się nieco za mocne i tył zaczął żyć własnym życiem - zero paniki, tylko piękna walka, zakończona - po piruecie - redukcją na dwa i odjazdem w przód, do najbliższej zatoczki, celem oględzin strat w sprzęcie. No i, gdy okazało się, że auto jest zdolne do dalszej jazdy - odmówiła zamiany za kółkiem, tylko poprowadziła dalej.
WiS, bajdełej. Czy masz krewnego, łudząco podobnego do siebie, który jeździ Land Roverem? 
Dolce far niente 
maf1, znowu Cię pozdrawiam, dzisiaj o 16.30 w stałym miejscu
ja zresztą tamtędy jeżdżę codziennie rano, ale o 8.20 Cię tam jeszcze chyba nie ma
ja zresztą tamtędy jeżdżę codziennie rano, ale o 8.20 Cię tam jeszcze chyba nie ma
...::nie rób tego, czego nie chcesz::...