Dżej to Dżanek, Koczargi to ś.p. knulnia zwana kiedyś "Pod różowym neonem trytytką naprawionem" ;)jarmaj pisze:
michal napisał(a):to kiedyś podesłałem Dżejowi i wisiało w sankte Koczargach
Kto to jest "Dżej" i gdzie są te Koczargi?
To tak profilaktycznie, żebym tam nie trafił....![]()
Forester Sports US spec. - pierwszy przegląd w Polsce
Re: Forester Sports US spec. - pierwszy przegląd w Polsce
michal pisze: Dżej to Dżanek, Koczargi to ś.p. knulnia zwana kiedyś "Pod różowym neonem trytytką naprawionem" ;)
michal, Ty to potrafisz wyjaśnić.... tak ,że i tak nic nikt nie wie

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn,
łopatologicznie Dżej to Dżanek czyl Janek obecnie 4T Mysiadło.
Koczargi to egzotyczna metropolia gdzie mieścił się jasiowy warstat zanim zbandlował się z 4T.
łopatologicznie Dżej to Dżanek czyl Janek obecnie 4T Mysiadło.
Koczargi to egzotyczna metropolia gdzie mieścił się jasiowy warstat zanim zbandlował się z 4T.
Podepnę się - Jaką renomę ma ASO w Łodzi? Jestem już jutro umówiony na przejrzenie auta przed kupnem. Ufać czy nie ufać? :)
gorny7 pisze: pytanie
jaka jest róznica w serwisowaniu dalszym w ASO a np w 4turbo lub u Jarka
ceny części robocizny? niech mnie ktoś konkretami przekona żebym zamiast do ASO jechał do w/w
miałem ostatnio podobny dylemat z dużym przeglądem żabki. znajomy podpowiedział oraz pomógł mi w wyborze. poszło zapytanie do ASO i 4turbo. ASO na al. Krakowskiej w wawie okazało się o 400 zł tańsze od 4turbo z okolicy wawy. dodatkowo pracownik serwisu ( nie pamiętam imienia ), podpowiedział abym zgłosił się do klubu subaru i będzie jeszcze dodatkowa zniżka. właśnie czekam na kartę a następny przegląd się zbliża

z tego co pamiętam to w ASo na Krakowskiej stało na przeglądzie kilka Subusiów US.
wybór pozostawiam Tobie. porównanie zrobiłem aby utwierdzić się w tym co przeczytałem na forum a tu proszę

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Karlo pisze: ASO na al. Krakowskiej w wawie okazało się o 400 zł tańsze od 4turbo z okolicy wawy
Warto sprawdzać jak widać :) Jak dokonałeś porównania? Tylko usługi czy również materiały okazały się tańsze?
Karlo pisze: właśnie czekam na kartę a następny przegląd się zbliża
Ciekawe czy się coś poprawiło z kartami. Kiedyś można było czekać i czekać

Konto usunięte pisze: Ciekawe czy się coś poprawiło z kartami. Kiedyś można było czekać i czekać
nigdy nie miałem żadnej klubowej karty a znizkę 10% w ASO Koper miałem

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
esilon pisze: nigdy nie miałem żadnej klubowej karty a znizkę 10% w ASO Koper miałem![]()
No tak, a biednego Karlo naciągnęli na kartę

Konto usunięte pisze: Kolesiostwo, ruja i poróbstwo
e tam, na kropce trzeba było być forumowiczem i tyle

no to powiem ci że jestem tym porównaniem jeżeli jest rzeczywiste trochę rozczarowany bo w takim wypadku 4turbo nie było bym powiedział konkurencyjne do ASO cenowo lub oznaczało że są tak dobrzy że ceny mogą mieć zbliżone a klijent i tak przyjedzieKarlo pisze: gorny7 napisał(a):pytanie
jaka jest róznica w serwisowaniu dalszym w ASO a np w 4turbo lub u Jarka
ceny części robocizny? niech mnie ktoś konkretami przekona żebym zamiast do ASO jechał do w/w
miałem ostatnio podobny dylemat z dużym przeglądem żabki. znajomy podpowiedział oraz pomógł mi w wyborze. poszło zapytanie do ASO i 4turbo. ASO na al. Krakowskiej w wawie okazało się o 400 zł tańsze od 4turbo z okolicy wawy. dodatkowo pracownik serwisu ( nie pamiętam imienia ), podpowiedział abym zgłosił się do klubu subaru i będzie jeszcze dodatkowa zniżka. właśnie czekam na kartę a następny przegląd się zbliża![]()
a jakie to były ceny dużego przegłądy w ASO i 4turbo ?
a może dzwoniłeś do Jarka z Józefowa jak to wygląda u niego
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
esilon pisze: na kropce trzeba było być forumowiczem
Mi ta żadnej zniżki nie dał

Konto usunięte pisze: Kolesiostwo, ruja i poróbstwo
No właśnie

zgadza się - od 2 lat i nie zdarzyło się, żebyście nawalili, poza tym przyjeżdżam do Was tylko dla tej pomarańczowej kanapyAzrael pisze:naLeśnik, serwisujemy w 4TURBO jednego Forka jak Twój - user Anakinsky ;)