pomocy po raz drugi

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Hubert Żukowski
2 gwiazdki
Auto: Subaru Impreza GC kombi B 22
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: pomocy

Post 19 sty 2014, o 21:39

Moje subaru GC 1.6 coś się dławi jak mu daję gazu.A na postoju wkręca się bez problemu . :cofee:

brahu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Re: pomocy po raz drugi

Post 23 sty 2014, o 23:25

Hubert Żukowski, sprawdź kable WN, szczelność w dolocie, nie wiem, podjedź do mechanika? pokombinuj :cofee:

Hubert Żukowski
2 gwiazdki

Post 24 mar 2014, o 19:31

witam planuję wstawić 2 turbo ,do gc 1994 był tam 1800 .mam pytanie czy da radę i co potrzebne poza kompletnym silnikiem i kompem .I sorki za pisownie :o

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator
Polubione posty: 1 raz

Post 24 mar 2014, o 19:55

Tu nie chodzi o pisownię - my po prostu nie rozumiemy o co Ci chodzi. Napisz jeszcze raz, dokładnie.

Hubert Żukowski
2 gwiazdki

Post 24 mar 2014, o 20:14

ok.mam subaru impreza kombi 1994 r.i mam silnik 1.8 A chce zamontować 2.0 turbo mam kompletny , motor z komputerem .co jeszcze potrzeba :?:

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 24 mar 2014, o 20:36

całe GC8 turbo do przekładki bo sam motor z turbo to duuuuuuużo za mało te auta nie różnią się tylko tym ,a raczej wszystkim łącznie chyba z niektórymi szczegółami budy :cofee:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

Hubert Żukowski
2 gwiazdki

Post 26 mar 2014, o 08:52

witam to może ktoś wie jak w temacie co mam zrobić ,aby wsadzić silnik 2.0 t :cofee: pewnie nie jeden z forumowiczów zamieniał silnik 1.8.na 2.0 t :-(
Ostatnio zmieniony 26 mar 2014, o 09:03 przez Hubert Żukowski, łącznie zmieniany 1 raz.

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 26 mar 2014, o 09:00

Burat już Ci napisał. Kupić wersję turbo, wszystkie graty bez karoserii, czyli silnik z całym osprzętem, wydech, skrzynię biegów, tylny dyfer, wał, półosie, hamulce, zawieszenie, elementy karoserii (maska), wiązkę elektryczną i potem wsadzić to do Twojej karoserii.

Czy to ma sens, sam sobie odpowiedz

Hubert Żukowski
2 gwiazdki

Post 26 mar 2014, o 09:12

to co napisałeś to mam ,tylko faktycznie czy to ma sens.tylko ja pod to wszystko budę poszerzam . i nieraz się zastanawiam czy to ma sens .ale jak zacząłem to chyba trzeba zakończyć robotę :cofee:

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: EVO 6 500 KM
Polubione posty: 1 raz

Post 26 mar 2014, o 09:31

Burat już Ci napisał. Kupić wersję turbo, wszystkie graty bez karoserii, czyli silnik z całym osprzętem, wydech, skrzynię biegów, tylny dyfer, wał, półosie, hamulce, zawieszenie, elementy karoserii (maska), wiązkę elektryczną i potem wsadzić to do Twojej karoserii.
ma ja tak zrobiłem co prawda wszystko jdm, ale moim priorytetem było zdrowe nadwozie które sobie zrobiłem ;-) (oryginalnie gc8 211 Km)

Hubert Żukowski
2 gwiazdki

Post 26 mar 2014, o 09:52

no to mam przesrane :o

ODPOWIEDZ