Szkodamatzerath pisze: Bugeye odpada bo chcę coś raczej od 2003 w górę

Przemyśl to jeszcze

Aha, oczywiście tylko czarny lub biały

Szkodamatzerath pisze: Bugeye odpada bo chcę coś raczej od 2003 w górę
gootek pisze:W linku do filmiku jest napisane, że to nie jest zwykła Carrera, tylko turbo, czyli 480KM.jarmaj pisze:Nie widzę z tego filmika dokładnie, ale jak to była zwykła Carrera, to co w tym dziwnego????gootek pisze:o babach za kierownicą... (również prosiaków)![]()
Ten Subarak będzie przecież szybszy.
Bardzo dobrze gada!Piter 35 pisze:Szkodamatzerath pisze: Bugeye odpada bo chcę coś raczej od 2003 w góręto piękne auto i będzie zyskiwało na wartości ( kult jednostki czy jakoś tak
) i silnik zakuty jak mówia mądrzy tego świata
.
Przemyśl to jeszcze![]()
Aha, oczywiście tylko czarny lub biały
Przepraszam Jarmaju zapomniałem o WunderWiśnijarmaj pisze: Gdybyś tak jeszcze na kolorach się znał....
matzerath pisze: Zapewne i tak jest na allegro
Azrael pisze: LouCyphre, jest, na gg.
tez mam jego GG, mi to Pawel nawet zyczenia na swieta wyslalLouCyphre pisze: Azrael, True True![]()
ale Toba sie nikt nie chwaliLouCyphre pisze: A ja to Ci nie złożyłem życzeń ?![]()
Nigdy nie wiadomo na 100% ale raporty z Carfaxu można kupić chociaż przez allegro, bardzo się można czasami uśmiać porównując opis sprzedawcy w Polsce z tym co jest w carfaxie.gootek pisze: A skąd wiesz, że jak ze Stanów to nie dłubany i OK?
jarmaj pisze: Nie bierz STI z silnikiem 2,5. To jest najważniejsze.
Wygląda, że ten silnik jest mocno nieudany i jak nie chcesz za chwilę pojawić się w warsztacie na naprawę za pięciocyfrową kwotę, to sobie go daruj.
To powinien Ci się spodobać egzemplarz zaprezentowany na tym filmiku (szczególnie polecam ścieżkę dźwiękowąmatzerath pisze:Moim faworytem jest rajdowa klasyka czyli niebieski i złote fele.
Wytłumacz co masz na mysli " ten własciwy "gootek pisze: Dla ciekawych: to jest motor 2.5...
ale ten właściwy 2.5
Już go lubię.gimof pisze:Ja tylko odnośnie autka Harrego, on tym się ściga w "illegal stritach"
gimof pisze:pracuje bardzo dobrze i miało robione remonty.
Oglądałeś ten film? Zwróć uwagę jak się Ci chłopcy podniecają..... na przykład w momencie, kiedy objechali tego merola V12 biturbo...Piter 35 pisze:Mam znajomego co ma Us '05 z takim silnikiem zrobiony na 340 ps
Są różne rodzajów remontów. Nie zawsze musi to słowo oznaczać generalnyvibowit pisze:Już go lubię.gimof pisze:Ja tylko odnośnie autka Harrego, on tym się ściga w "illegal stritach"![]()
gimof pisze:pracuje bardzo dobrze i miało robione remonty.Więcej niż jeden?
Non-stop ze średnią ponad 114km/h. A kiedy sypiasz? :Pmatzerath pisze:robie 1000000 rocznie
Sti mógłbyś traktować jako jedyny samochód gdybyś jeździł powiedzmy 15 km do biura w jedną stronę plus gdzieś dalej w weekend, czyli powiedzmy 20 000 km w roku.matzerath pisze:(robie 1000000 rocznie). STI fabryczne to chyba granica stosunku ceny zakupu, spalania i popier......a (tak sie pocieszam) dla rozsądnych ludzi. Dla rozsądnych ludzi na wczesnym etapie rozwoju biznesu - tak bym to określił.