vibowit pisze: Bierz tego herrkamowego sztrucla
Pojawiło się ostatnio kilku konkurentów dla Herrkam`owego egzemplarza. Nie mogę niestety tego cholernego, małego, francuskiego wozidła sprzedać
 Bez tego o dziadku mogę zapomnieć.
 Bez tego o dziadku mogę zapomnieć.Zaczynam podejrzewać, że ciąży nade mną "legasiowe fatum WiS`a" - jak konkretnie szukam dziadka to go nie ma, a jak są to mam inne wydatki albo mam brak funduszy

Zauważ, że Szczur napisałvibowit pisze: lej GTki na prostej ze startu zatrzymanego.
Pamiętam jego prawie seryjne auto które zostawiało pół metrowe marchewy z rury na Nikonieszczur75 pisze: prawie seryjny Turbodziadek leje seryjnego GT '97

Seryjny legaś (bez prawie ) raczej od GT szybszy nie będzie ze względu na większą masę.
 Seryjny legaś (bez prawie ) raczej od GT szybszy nie będzie ze względu na większą masę.

jak będzie co
  jak będzie co 

Ale ok, ok nie uprzedzajmy faktów... później jak po tym zhamowaniu podasz listę modów to będzie porównywalnie z autem mati`ego?
 Ale ok, ok nie uprzedzajmy faktów... później jak po tym zhamowaniu podasz listę modów to będzie porównywalnie z autem mati`ego?  

Te 7,7s to byłaby porażka i gwóźdź do trumny z pomysłem zakupu przeze mnie tego auta
 Te 7,7s to byłaby porażka i gwóźdź do trumny z pomysłem zakupu przeze mnie tego auta