urko,
co 50 k km żle nie będzie. Jak na LPG , częściej (co 30 k km).
Forek 150 000 km przegląd, a nadto kilka pytań dodatkowych ;
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
Re: Forek 150 000 km przegląd, a nadto kilka pytań dodatkowych ;
wg książki jest chyba co 100kkm, ale u mnie po 70 świec w zasadzie nie było, więc też robiłbym co 50kkm.
Grzesiek_67 pisze: co 50 k km żle nie będzie. Jak na LPG , częściej (co 30 k km).
Jak mawia królowa popu DodaNiedźwiedź pisze: wg książki jest chyba co 100kkm, ale u mnie po 70 świec w zasadzie nie było, więc też robiłbym co 50kkm.

Ipsa sua melior fama!!!
-
kumpelFred
- 0 gwiazdek
- Auto: butelkowy Foreś 2.0 X 2004, kuchenka, 92kW (cepik **99L)
Ja też przechodzę ten kryzys wieku średniego... w moim forku właśnie strzeliło 150.. jest to moment, w którym przychodzi moment refleksji..
ja uzupełnie pytanie - czy w forkach (my is my04) zegar - czasomierz - jest podświetlany na zielono? u mnie po zmroku godzinę można sczytać tylko z telefonu. czy to jest kwestia wymiany żaróweczki, czy jest to jedna z drobnych niedogodności z których słynie subaru?urko pisze:Jak też, czy przyciski podgrzewania lusterek, podgrzewania foteli i spryskiwania reflektorów powinny mieć jakoweś podświetlenie? W przypadku tych 2 pierwszych nie chodzi mi o pomarańczowe światełko po ich załączeniu, ale o tę zielonkawą poświatę przy, no nazwijmy to włączonym zapłonie. Ja laik, taki trochę, techniczny jestem..Pewnie ten post jest upierdliwy, ale zważywszy na Waszą życzliwość...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
kumpelFred pisze: u mnie po zmroku godzinę można sczytać tylko z telefonu. czy to jest kwestia wymiany żaróweczki, czy jest to jedna z drobnych niedogodności z których słynie subaru?
może to być również kwestia wieku..... właściciela

W moim tyż z 2004, świeci se Panie piknie i zieloniutko, że ho ho, rzecz precyzyjnie ujmująckumpelFred pisze: ja uzupełnie pytanie - czy w forkach (my is my04) zegar - czasomierz - jest podświetlany na zielono? u mnie po zmroku godzinę można sczytać tylko z telefonu. czy to jest kwestia wymiany żaróweczki, czy jest to jedna z drobnych niedogodności z których słynie subaru?

Ipsa sua melior fama!!!
A może trzeba użyć magicznego przycisku BRIGHT?
Przy okazji dołożę swoje pytanie żarówkowe - czy Forek MY99 ma podświetlenie przycisku awaryjnych?

Przy okazji dołożę swoje pytanie żarówkowe - czy Forek MY99 ma podświetlenie przycisku awaryjnych?
fitter happier more productive
-
kumpelFred
- 0 gwiazdek
- Auto: butelkowy Foreś 2.0 X 2004, kuchenka, 92kW (cepik **99L)
łojejże Panicku, tuż to będzie rozkręcania na dwie niedziele..urko pisze:kumpelFred pisze: ja uzupełnie pytanie - czy w forkach (my is my04) zegar - czasomierz - jest podświetlany na zielono? u mnie po zmroku godzinę można sczytać tylko z telefonu. czy to jest kwestia wymiany żaróweczki, czy jest to jedna z drobnych niedogodności z których słynie subaru?
Natomiast zarówecki, po mojemu, które błyscą, to tak:
> przyciski podgrzewania lusterek -- jesce nie odnalazłem
> podgrzewania foteli i spryskiwania reflektorów powinny mieć jakoweś podświetlenie? W przypadku tych 2 pierwszych nie chodzi mi o pomarańczowe światełko po ich załączeniu, ale o tę zielonkawą poświatę przy, no nazwijmy to włączonym zapłonie <<<-- pomarańczowo jak natura przykazała Panicku, a zielonkawa poświata, to jest u mnie tylko na noc św. Jana;
a kto zać w guzik umie trafić po ciemku ten prawdziwy juhas hej!;)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no, bez włosów to trudnokumpelFred pisze: a kto zać w guzik umie trafić po ciemku ten prawdziwy juhas hej!;)

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
kumpelFred pisze: > przyciski podgrzewania lusterek -- jesce nie odnalazłem
W zależności od rocznika i modelu. Albo równocześnie z podgrzewaniem wycieraczek, albo równocześnie z podgrzewaniem tylnej szyby. Sprawdź jak będzie szron. Nie ma osobnego przycisku.
A u mnie, jedynie, gdy prowadzę po absynciekumpelFred pisze: zielonkawa poświata, to jest u mnie tylko na noc św. Jana;

Ipsa sua melior fama!!!