dane subaru impreza 2,0R 160PS 2006r

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Żemol
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: dane subaru impreza 2,0R 160PS 2006r

Post 30 cze 2011, o 07:04

Mam pytanko odnośnie tego modelu, powiedzcie mi panowie jak to auto jeździ w zimie, mam tu na myśli szeroko pojęty FUN i jazdę bokiem po białym, czy ESP i tudzież inne gadżety nie psują tej przyjemności i jak się to ma do Classica 115KM 96` (bez reduktora), kolejna sprawa czy skrzynia i napędy są w miarę solidne i można troszkę mniej delikatnie się obchodzić z tym autem, niż z pojazdem służącym na co dzień do przemieszania się z punktu A do punktu B.
Powiem szczerze, że przymierzam się do kupna "czegoś" jeszcze się nie określiłem i chciałbym poznać wszystkie za i przeciw tego modelu, jak z żywotnością tego silnika, co ile wymiana rozrządu.
Zastanawia mnie jeszcze jedno, czemu tak dużo tych aut jest na rynku wtórnym hmmm... ( czyżby awaryjność ? )

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...
Obrazek
"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 30 cze 2011, o 07:30

Żemol pisze:czy ESP i tudzież inne gadżety nie psują tej przyjemności
Żadnych takich g....ien tam nie ma, więc bez obaw ;-)

O bezawaryjność pytaj Azraela, najeździł już takim trochę kilometrów.

Żemol
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 1 lip 2011, o 04:28

Azrael chyba zajęty, więc muszę poczekać, aż tu zaglądnie i naświetli mi temat co do użytkowania i eksploatacji tego modelu. :cofee:
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...
Obrazek
"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

ODPOWIEDZ