Mam pytanko odnośnie tego modelu, powiedzcie mi panowie jak to auto jeździ w zimie, mam tu na myśli szeroko pojęty FUN i jazdę bokiem po białym, czy ESP i tudzież inne gadżety nie psują tej przyjemności i jak się to ma do Classica 115KM 96` (bez reduktora), kolejna sprawa czy skrzynia i napędy są w miarę solidne i można troszkę mniej delikatnie się obchodzić z tym autem, niż z pojazdem służącym na co dzień do przemieszania się z punktu A do punktu B.
Powiem szczerze, że przymierzam się do kupna "czegoś" jeszcze się nie określiłem i chciałbym poznać wszystkie za i przeciw tego modelu, jak z żywotnością tego silnika, co ile wymiana rozrządu.
Zastanawia mnie jeszcze jedno, czemu tak dużo tych aut jest na rynku wtórnym hmmm... ( czyżby awaryjność ? )
dane subaru impreza 2,0R 160PS 2006r
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: dane subaru impreza 2,0R 160PS 2006r
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Żadnych takich g....ien tam nie ma, więc bez obawŻemol pisze:czy ESP i tudzież inne gadżety nie psują tej przyjemności

O bezawaryjność pytaj Azraela, najeździł już takim trochę kilometrów.
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Azrael chyba zajęty, więc muszę poczekać, aż tu zaglądnie i naświetli mi temat co do użytkowania i eksploatacji tego modelu. 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...