Konto usunięte pisze: Bo na razie to najwięcej wiemy o oponach.
raczej o ciężarkach
Konto usunięte pisze: Bo na razie to najwięcej wiemy o oponach.
A Ty w końcu co knujesz?esilon pisze: ale trzeba niestety kilka okienek wypełnić
Oj byś czasem nie zdziadział do tego czasuesilon pisze: a co do imprezy to robię nieustający audyt rynku i czekam na spadki w STi
Piter 35 pisze: Zobacz jak stoją Lanosy , nikomu się nie podobają a ceny trzymają
Wystarczyłoby pewnie, czy był bity i ewentualnie jak oraz gdzie został naprawiony. Plus, dla wybrednych, coś o liczbie właścicieli, sposobie używania i serwisowania oraz modyfikacjach (jesli są/były).subydu pisze: Co mam napisać że auto ma hamulce brembo albo że zalany jest płynami motula?
Nie żądajcie ode mnie jakiś sensacji.
Żebyście tyle nie pisali o tym, jak się te Subaraki psują i jaki drogi i skomplikowany jest serwis - to pewnie bym się dawno zdecydował; a tak, to omijam szerokim łukiem fora Suzuki i Toyoty, leję do aut benzynę i robię okresowe przeglady, i cieszę się jazdą, zamiast zakupami i remontamiSo What! pisze: żeby nie było tak, jak z WiS'em
Mnie się podobają... ale podobno się psują, a serwis jest drogi i skomplikowanyPiter 35 pisze: Zobacz jak stoją Lanosy , nikomu się nie podobają
WiS pisze: omijam szerokim łukiem fora Suzuki i Toyoty
esilon pisze: podaj rozsądną cene za tego białego to może się zepnę![]()
Chloru, uzupełniłem Twoją wypowiedźChloru pisze:esilon, nie pitol... zamowie pare kontenerów koszul