czyli znaja się na robocieAzrael pisze:esilon pisze: olej na pewno spuszczają
No bez tego to się na pewno nie da zrobić.

czyli znaja się na robocieAzrael pisze:esilon pisze: olej na pewno spuszczają
No bez tego to się na pewno nie da zrobić.
Konto usunięte pisze: .... w tym ASO
leon pisze: Czyżbym kupił bubla Droga Redakcjo?
leon pisze: Czyżbym kupił bubla Droga Redakcjo?
Azrael pisze: Zakładam że częsci mają drożej
esilon pisze: olej na pewno spuszczają,
Pytałem dwa razy, na pewno o centralnym. Żeby było śmieszniej warsztat robi głównie Subaraki.Azrael pisze:leon, może mowa była o tylnym dyfrze
leon pisze: PS. Ma ktoś może schemat/rysunek skrzyni z wisko do wolnossaka ? Te co mam nie obejmują mojego rocznika.
Konto usunięte pisze: Jak to drożej? To znaczy gdzie kupują?
Dzięki.Azrael pisze:
Mam ale musze dziś jeszcze strzelić pnad 400km więc nie dam rady, jutro albo pojutrze wrzucę.
Konto usunięte pisze: Wiskoza niech będzie 2500, olej 300 (?) powiedzmy trzy godziny roboty do kupy zusammen, 3700 - 2800 = 900, trzysta złotych roboczogodzina tak?
Chyba stawki muszę podnieść
leon pisze: Niedawno u pewnego fachowca (polecanego tu i ówdzie) padło stwierdzenie, że Subaru z reduktorem nie ma wiskozy.
ppmarian pisze: reszta dyskuji tutaj http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?t= ... hlight=lsd
A mówiłem, że ma dobre cenyKonto usunięte pisze: Koron, gdzie w końcu robisz? Ja dziś rozmawiałem z Jarkiem z Józefowa i zaoferował mi nową wiskozę z robocizną za ca 2 tysie.
Konto usunięte pisze: Koron, gdzie w końcu robisz? Ja dziś rozmawiałem z Jarkiem z Józefowa i zaoferował mi nową wiskozę z robocizną za ca 2 tysie.
A to pytanie nie do mnie. Zadzwoń do Jarka i spytaj. Wyślę Ci namiary na PW.Koron pisze: Godlik, a ile trzeba czekać na wiskozę i termin?