Rajd Krause 2011
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Rajd Krause 2011
...wszyscy mieli rację i żyli długo i szczęśliwie..... oby..... tfu....
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

pawlaswrc, dasz radę podjechać na pogrzeb?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Raczej nie. Jestem do poniedziałku poza Wrocławiem.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Powiało wielkim światem 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Kolumna była imponująca. Lipa jest jechać z przodu i nie widzieć tego popłochu jaki był siany dookoła. 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Gorące pozdrowienia z upalnego Kirgistanu, między - lądowanie i dalej w głąb pustynnej krainy !!! ;)
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Żemol, trzym sie gościu i odzywaj się na forum co byśmy wiedzieli ,że wszystko jest wporząsiu i może jakiś wątek załóż i fotki z tej ciekawej karainy wklej 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Tylko z głową i bez przesady, bo źli ludzie nie śpiąburat pisze: odzywaj się (...) może jakiś wątek załóż i fotki z tej ciekawej karainy wklej

nie no pewnie chodziło mi o jakieś normalne fotki 

Panowie i Panie dziękuję za doborowe towarzystwo i oczywiście miło było Was poznac...
Ty jak Ty ale tuptuś to jest fajnyhornet pisze: Panowie i Panie dziękuję za doborowe towarzystwo i oczywiście miło było Was poznac...

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Rav
- 1 gwiazdka
- Auto: obecnie Skoda SuperB(ll)eeeee
http://fakty.interia.pl/raport/polacy-w ... ie,1628045Żemol pisze:Gorące pozdrowienia z upalnego Kirgistanu, między - lądowanie i dalej w głąb pustynnej krainy !!! ;)
a gdzieś tam wśród nich nasz forumowy Żemol

pozdrowienia
Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę.
- Żemol
- 4 gwiazdki
Akurat byłem na Helipadzie jak wylądował, bo przeszło godzinę czekałem na transport do cam-pu, także jestem już na miejscu i od 22.04 zaczynam służby.Rav pisze:http://fakty.interia.pl/raport/polacy-w ... ie,1628045
a gdzieś tam wśród nich nasz forumowy Żemol![]()
pozdrowienia
Pozdrawiam !!! I do zobaczenia na spocie za parę miesięcy

Ps. Nie jest źle !
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

lol.... to tam dofruwa internet?
Żemol, a może jakiś wątek założysz, co to by od czasu do czasu napisać, co tam u Ciebie, może jakieś fotki wrzucić? Fajny dziennik do wspominania byś potem miał.. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Żemol, muszę Ci powiedzieć ze wczoraj mijałem się z Twoją srebrną ukochaną
ale Mączek jakoś do niej nie pasuje
, ciekawe czy sprawdził olej 

- Żemol
- 4 gwiazdki
eMTi przemyślę twoją propozycje i może się skuszę i zorganizuję coś takiego.
Hmmm jeśli będzie dbał o nią to się wtopi w otoczenie ;)a co do oleju to mam nadzieje , że kontroluje sytuacje.Bazzyll pisze:Mączek jakoś do niej nie pasuje