pod warunkiem, że w garażu samochód stoiFUX pisze:Na winiety dobrym sposobem jest podgrzanie suszarką do wlosów.
Coś niedobrego
Dupa tam, ani winiety ani naklejka starej rejestracji nie schodzi.esilon pisze:pod warunkiem, że w garażu samochód stoiFUX pisze:Na winiety dobrym sposobem jest podgrzanie suszarką do wlosów.

"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
przed godziną (za trzecim podejściem bo jak brałem tzw nr ok godz 11 to juz było zawalone wszystko do konca dnia ) .WRC fan pisze:Przerejestrowałeś Angola ?
[ Dodano: 2008-02-21, 13:34 ]
ale po rozpuszczalnik i żyletkę jeszcze muszę iść do sklepu

[ Dodano: 2008-02-21, 13:35 ]
WRC fan, a czym nalepki zewnetrzne traktowałeś ?
[ Dodano: 2008-02-21, 13:39 ]
żona jakos nieswojo sie czuje w rowerze z nalepkami turbo

Nie tak źle, u mnie czynny do 14, a w pon do 16barbie pisze:I czynny jest do 16 dla ułatwienia życia ludziom pracującym

Proponowana żyletka załatwia wszystkoFUX pisze:To se szybę wymień.... :-P

"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
- Interceptor
- 3 gwiazdki
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Coś niedobrego
Przeglądałem dzisiaj "nowe szaty forum". Ni stąd ni zowąd w jednej z zakładek moje oczy zostały zaatakowane strasznym obwieszczeniem. Do dziś nie byłem tego świadom, ale forum przecież wie najlepiej i krzyczy do mnie wyboldowanym napisem "Nie masz przyjaciół".
I jak ja mam teraz żyć?
Droga redakcjo, co począć?
I jak ja mam teraz żyć?

Droga redakcjo, co począć?
czarne jest piękne...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Pod jedną uczelnią student chciał zaszpanować przed panienkami i dał ognia na wstecznym wzdłuż parkingu. Zakończył pokaz swojej brawury i umiejętności po dwóch sekundach - z impetem ładując się w błotnik innego auta.
Z tego uderzonego auta wysiadł jego wykładowca...
...u którego nasz student własnie tego dnia miał zdawać ciężki egzamin.
Dla pełnego obrazu dodam, iż:
- wykładowca parę dni wczesniej odebrał auto od lakiernika, akurat po malowaniu tegoż błotnika;
- wykładowca mieszka o kilkadziesiąt kilometrów od uczelni, a uszkodzenia wykluczają jazdę.
* * * *
Nie, nie, to na szczęście nie ja - ale historyjka jest w 100% prawdziwa. Wydarzyła się w sobotę, prawie na moich oczach.
Morał z tego: nie narzekajcie zbyt łatwo na pecha, niektórzy mają gorzej.
Z tego uderzonego auta wysiadł jego wykładowca...
...u którego nasz student własnie tego dnia miał zdawać ciężki egzamin.
Dla pełnego obrazu dodam, iż:
- wykładowca parę dni wczesniej odebrał auto od lakiernika, akurat po malowaniu tegoż błotnika;
- wykładowca mieszka o kilkadziesiąt kilometrów od uczelni, a uszkodzenia wykluczają jazdę.
* * * *
Nie, nie, to na szczęście nie ja - ale historyjka jest w 100% prawdziwa. Wydarzyła się w sobotę, prawie na moich oczach.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
vibovit, dla pocieszenia powiem Ci, ze przyjaciol na forum mozesz sobie dodac jakich chcesz i kiedy chcesz, zupelnie odwrotnie niz w zyciuvibowit pisze: forum przecież wie najlepiej i krzyczy do mnie wyboldowanym napisem "Nie masz przyjaciół".

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
WiS pisze: Nie, nie, to na szczęście nie ja - ale historyjka jest w 100% prawdziwa. Wydarzyła się w sobotę, prawie na moich oczach.
Jak jeszcze dodasz do tego, że ów nieszczęsny wykładowca oblał w afekcie tego studenta, za co dostał w konsekwencji srogą naganę. To się z Tobą zgodzę.

Ach te panienkiWiS pisze: Morał z tego: nie narzekajcie zbyt łatwo na pecha, niektórzy mają gorzej.

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
mały 5150, ale popatrz na to inaczej, gdyby nie one to by piłki nożnej nie było i co w tedy byś w tv oglądał? 

WiS pisze: Morał z tego: nie narzekajcie zbyt łatwo na pecha, niektórzy mają gorzej.

a tak serio to se student nagraaaabił , współczuć trzeba bo jak zwykle wszystko przez dziewczyny
Dlaczego uważasz to za nie dobrą rzecz?gruby pisze: Uznanie niepodległosci Kosowa...

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Gruby cierpi na solidarność pansłowiańską, razem z Putinem i braćmi Kaczyńskimi 
Dobra, przyznaję - to jest prowokacja.
Jeśli są jacyś chętni (zwłaszcza, żeby to czytać
), możemy o Kosowie i polskich oraz europejskich interesach z nim związanych podyskutować, ale sugerowałbym jednak w odrębnym wątku (koniecznie w dziale dla kochających inaczej!). Ten zostawmy może "wyżalaczom".

Dobra, przyznaję - to jest prowokacja.
Jeśli są jacyś chętni (zwłaszcza, żeby to czytać