ucze sie tych ruchow z tego filmikuburat pisze:melinda, i co ,jak tam na froncie domowym![]()
bo jak narazie zachowujesz sie jak typowa kobieta ,wpadła zanęciła i tyle ją widzieli
![]()
migrena choroba tylko kobieca?
Re: migrena choroba tylko kobieca?
Pozdrófffffka :P
znaczy się będzie nowszy model jeśli kapitalka nie pomoże

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
wrzuce fotke,a co mi tambarbie pisze:Analogia wątkowa rzeczywiście niezwykła, tylko że Barbie nie miała problemów z migreną męża, o grillowaniu nie wspominającburat pisze:Alan, Alan, Alan!, ty mów jak podszedłeś barbie bo ona jak widziałem tez swój żywot na forumie zaczynała jak melinda,![]()
![]()
Aczkolwiek dopinguję melindzie, ciekawa jestem jak sytuacja się rozwinie
PS w moim przypadku ani cycki ani zdjęcia nigdy się nie ukazały, więc jeśli analogia będzie zachowana do końca, to nie wróżę Wam sukcesu w negocjacjach
na to wyglada,lepiej moze wymienic na nowszy model.Sprobuje to fotke swoja wrzucicburat pisze:znaczy się będzie nowszy model jeśli kapitalka nie pomoże![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ja już straciłem orientację w tym serialu. Czy burat to mąż melindy? Obojętne aktualny, czy przyszły 
zacznij czytac od poczatku to bedziesz wiedzialKonto usunięte pisze:Ja już straciłem orientację w tym serialu. Czy burat to mąż melindy? Obojętne aktualny, czy przyszły
jakie to ma znaczenie ? najważniejsze że najbardziej dociekliwy... a to już zadatki sąKonto usunięte pisze:Ja już straciłem orientację w tym serialu. Czy burat to mąż melindy? Obojętne aktualny, czy przyszły
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
smiejcie sieOBK H6 pisze:jakie to ma znaczenie ? najważniejsze że najbardziej dociekliwy... a to już zadatki sąKonto usunięte pisze:Ja już straciłem orientację w tym serialu. Czy burat to mąż melindy? Obojętne aktualny, czy przyszły
eee spokojne ja cały czas mogę i nie mam migrenKonto usunięte pisze: Czy burat to mąż melindy?
poza tym błąd popełnia się tylko raz w życiu
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
najwyżej przeniesie się von=tek do "forumowych ślubów" 
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
ja miły i uprzejmy jestem dla nowej koleżanki (tak mi się wydaje
) ,a tu od razu ,że dociekliwy i w ogóle

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jaaasne. Chodzą słuchy, że małżonka się skarży, że cały czas przy komputerze siedziszburat pisze: eee spokojne ja cały czas mogę i nie mam migren![]()
![]()
chory teraz jestem to mogę 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Chory, migrena, niemoc wszechogarniająca - co za różnicaburat pisze:
chory teraz jestem to mogę![]()
ja tylko chwilowo
a nie stale 
burat, jak zobaczysz zdjęcie melindy, to będziesz miał permanentną migrenę i brak czasuburat pisze: eee spokojne ja cały czas mogę i nie mam migren![]()
![]()
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
melinda, rozmiar chyb musi być odpowiedni
ale co tam do avatara ślij na pw ja wszystko potwierdzę tym niewiernym Tomaszom
Kruszyn, nie strasz ja jestem człowiek dużej wiary
ale co tam do avatara ślij na pw ja wszystko potwierdzę tym niewiernym Tomaszom
Kruszyn, nie strasz ja jestem człowiek dużej wiary
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
następny bez migreny się zjawiłArti pisze:
nie zmniejszaj, naturalne są OKmelinda pisze:sprobuje jeszcze raz. Moze jakos je zmiejsze
OBK H6, powiększone już nieOBK H6 pisze: nie zmniejszaj, naturalne są OK![]()
lepiej żeby nam tu avatary nie wybuchały jak ciśnienie dyskusji się podniesie