Off the beaten track
Re: Off the beaten track
1.2. FUX + esilon 21/22/23 - namiot; jedynka; jak wyjdzie ( )
4.5. damazie + prawie Garfield - 22/23 dwójka zamykana
6. mario k. - 22/23 namiot (ewentualnie forek po złożeniu tylnego siedzenia i przy niedomkniętej klapie)
7.8. gregu + franio - namiot ew. obk po zlozeniu tylnego siedzenia i domknietej klapie :)
11.12. jeembo + maka - namniot 21/22/23
6. mario k. - 22/23 namiot (ewentualnie forek po złożeniu tylnego siedzenia i przy niedomkniętej klapie)
7.8. gregu + franio - namiot ew. obk po zlozeniu tylnego siedzenia i domknietej klapie :)
mario kartoflez pisze: 4.5. damazie prawie Garfield - 22/23 dwójka zamykana
miekkie gumowe kaczuszki !

-
stormy
- 2 gwiazdki
- Auto: OBK, VW T4 Californa, Samurai "Zmota"
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
13.14. stormy + aneta - 21/22/23 dwójka ewentualnie namiot lub obkj33mbo pisze:1.2. FUX + esilon 21/22/23 - namiot; jedynka; jak wyjdzie ( )
Coś ta numeracja jakoś mało ciągła jest :)
Subaru Outback 2,5 MY'05,
VW T4 California MY'03
Suzuki Samurai "Zmota" 1,6 MY'92
VW T4 California MY'03
bo przykład, który miał być przykładem ożył własnym życiem.stormy pisze:Coś ta numeracja jakoś mało ciągła jest :)

1.2. FUX + esilon - 21/22/23 - namiot; jedynka; jak wyjdzie
3. mario k. - 22/23 namiot (ewentualnie forek po złożeniu tylnego siedzenia i przy niedomkniętej klapie)
6. się nie zdeklarował
9. 10. się nie zdeklarowali
13.14. stormy + aneta - 21/22/23 dwójka ewentualnie namiot lub obk
mogą być. prawie garfield (zwany Rudi) będzie miał zabawkę.gregski pisze:miekkie gumowe kaczuszki !

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Koleżanka z pracy mi sprzedała ostatnio ciekawy patent na lekkie zakopanie się w błocie. Krótkie linki grubości palca u dłoni wiążemy w poprzek opony z felgą i powstaje z tego swego rodzaju namiastka łańcuchów. Ciekawe na ile poprawia to przyczepność i możliwość samodzielnego wyjazdu...
gregski, szczególnie smakowicie jawi mi się rozwiązywanie tych linek po wyjechaniu z błota....
prawdziwy ofrołdowiec w województwie świętokrzyskim jest przygotowany na każda sytuacjęAzrael pisze:gregski, szczególnie smakowicie jawi mi się rozwiązywanie tych linek po wyjechaniu z błota....
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Się śmiejecie. Wystarczy mieć 10 takich kawałków linki, albo jeden długi i nóż do pocięcia. Po wyjechaniu z błota po prostu je przecinam i wyrzucam. Taka sytuacja zdarzają się raz na rok i jest wybitnie awaryjna. Nie mówię tu o świadomym offroadzie, bo to rozwiązanie kompletnie nie do tego.
Bardziej mnie interesuje to, czy te sznurki nie będą zaczepiać choćby o zaciski hamulcowe.
Bardziej mnie interesuje to, czy te sznurki nie będą zaczepiać choćby o zaciski hamulcowe.
Konto usunięte pisze: Bardziej mnie interesuje to, czy te sznurki nie będą zaczepiać choćby o zaciski hamulcowe.
zalezy jak zapleciesz, czy w warkocz prosty, czy w koka

Konto usunięte, jak handmade to na całego, trzeba przyspawać mały hak na półośce, lina z plecionym zaczepem i nisko przywiązać. widziałem taki patent i działał
ale nie wiem na ile razy jest to rozwiązanie.

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Tylko że taki patent będzie powodować drgania półośki. Ale z podobnych to były kiedyś, w pojazdach bliższych wojsku, bębny do nawijania liny przykręcane wraz kołami, za pomocą śrub kół.
Pozdrawiam, r.
Pozdrawiam, r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Hehe widzę, że się ze mnie nabijacie na całegoinquiz pisze:Konto usunięte, jak handmade to na całego, trzeba przyspawać mały hak na półośce, lina z plecionym zaczepem i nisko przywiązać. widziałem taki patent i działałale nie wiem na ile razy jest to rozwiązanie.

Fuksio, podlinkuj do posta w ktorym piszesz co zamowiles.. sadzac po Twojej aktywnosci tutaj pewnie cos w blocko ..
Nawet chciałem OBK
, ale do czerwca bez szans na kupienie z kratka w wersji i kolorze, jaki chciałem.
Powiem Ci w czerwcu...

Powiem Ci w czerwcu...

Dolce far niente 

gregski, no jak to nie wiesz co FUX zamówił ???
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn pisze: gregski, no jak to nie wiesz co FUX zamówił ???
beemwu pewnie hihi..
Trzeba będzie jakąś zrzutkę zrobić na dres i kajdan
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
stormy
- 2 gwiazdki
- Auto: OBK, VW T4 Californa, Samurai "Zmota"
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Widziałem kiedyś taki patent z liną zastosowany w autobusie SAD (Słowacki odpowiednik PKS), więc pewnie to jakoś działa.Konto usunięte pisze:Hehe widzę, że się ze mnie nabijacie na całegoAle ja spróbuję na sucho z tymi linkami, żeby zobaczyć czy to ma w ogóle sens.
Subaru Outback 2,5 MY'05,
VW T4 California MY'03
VW T4 California MY'03
Kruszyn pisze: Trzeba będzie jakąś zrzutkę zrobić na dres i kajdan
i na bilet miesieczny do solarium ..
FUX pisze: Nie.
no to gut..
pewnie forek znow ;) bedziesz marudzil na machanie biegami w dyszlu, zobaczysz ;)