Bardzo ladnie gral mu wydech
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Czarny Forek WE ze zlosnikiem na klapie, widziany wczoraj kolo 19 na Boboli/Warszawa, ktos od nas ?
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
pozdrawiam orziego ktorego srebrnego forka widzialem na tylach grubej kaski, na ulicy dlugiej o godz 11:15
oraz
czarnego forka ktory stal zaparkowany pod mBankiem na placu teatralnym o 11:35
oczywiscie oba oswiniaczone :)
oraz
czarnego forka ktory stal zaparkowany pod mBankiem na placu teatralnym o 11:35
oczywiscie oba oswiniaczone :)
Nie sztuką zabić muchę na przedniej szybie, sztuka zabić ją na bocznej:)
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
To ciekawostka, bo ul. Długa jest cała w remoncie. Nieprzejezdna znaczy sięgendziu pisze: pozdrawiam orziego ktorego srebrnego forka widzialem na tylach grubej kaski, na ulicy dlugiej o godz 11:15
chyba cos kolego pomyliles, codziennie przynajmniej 2 razy dziennie tam jezdze, do tego tam mieszkam i wierz mi ale zauwazylbym kwiatu napedowego naszej gospodarki w postaci koparek i panow w gumiakachSo What! pisze:To ciekawostka, bo ul. Długa jest cała w remoncie. Nieprzejezdna znaczy sięgendziu pisze: pozdrawiam orziego ktorego srebrnego forka widzialem na tylach grubej kaski, na ulicy dlugiej o godz 11:15![]()
P.S
Chyba ze u Ciebie w Krakowie :P
haha, to ja sie dziwie ze Ty sie diwisz

So, jaka nieprzejezdna, wszak o Forka chodzi.. Gdyby pozdrowienia były dla GeTeka, to co innego 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
pozdrowienia dla rozkwaszonego srebrnego bug-sti którego lawetą targali po Al. Niepodległości
czy jak ta ulica się tam zwie (taka duża - ode mnie z domu raz w lewo, raz w prawo i raz lekko w lewo
)
czy jak ta ulica się tam zwie (taka duża - ode mnie z domu raz w lewo, raz w prawo i raz lekko w lewo
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
remek,
Remeczku, dawno się nie widzieliśmy (w sobotę nie mogłem zjechać, przeprasza się
) to i pozdrowić Cię ochotę mam niezmierną - to i pozdrawiam niniejszym
Chodzi mi tak myśl po łepetynie, był "Giuseppe w Warszawie", czemu by nie napisać a potem nakręcić "Remek w Warszawie" ?
Ja już to widzę
Pozdrawiam
Grzegorz
Remeczku, dawno się nie widzieliśmy (w sobotę nie mogłem zjechać, przeprasza się
Chodzi mi tak myśl po łepetynie, był "Giuseppe w Warszawie", czemu by nie napisać a potem nakręcić "Remek w Warszawie" ?
Ja już to widzę
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Pozdrawiam niebieskiego WRX kombi ze świniakiem na lusterku ale za to bez przedniej rejestracji pod teatrem na woli
czyżby zamiana z forka który parkował tam często?
czyżby zamiana z forka który parkował tam często?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Pozdrowienia dla oświniaczonego Legasia kombi WB2...C widzianego dzisiaj ok. 14.30 przed kościołem Św Łukasza (Bemowo)
Urlop jest oderwaniem się od rzeczywistości..... obłęd także.
Pozdrowienia niedzielne dla kierownictwa białego wueriksa na numerach LPU 09-z-resztą, oświniaczonego zgodnie z przepisami, zaparkowanego niedaleko sklepu Warus przy Grenadierów (W-wa Grochów dla niezorientowanych). Stałem kilka samochodów bliżej wjazdu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
pozdrowienia dla kierownika czarnego Lanosa STI oraz srebrnego Turboantyka kombi.
chyba na odcinku specjalnym Puławska, właściwie to tam przegrupowanie chyba było
czarną Imprezą "nie jestem gejem" WRXem jechałem
chyba na odcinku specjalnym Puławska, właściwie to tam przegrupowanie chyba było
czarną Imprezą "nie jestem gejem" WRXem jechałem
Witek, co robiliście wczoraj w MTS? p.Marek zaczął Abarth'y serwisować?
pozdrawiam,
pozdrawiam,
- Rav
- 1 gwiazdka
- Auto: obecnie Skoda SuperB(ll)eeeee
pozdrowienia i zarazem podziękowania dla Żemola i Pas_ti-ego za pomoc
teraz pozostało mi już tylko
i modlitwy żeby było ok....dzięki chłopaki jeszcze raz

Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę.
Rav, i co w końcu wyszło??
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Pidab, odpozdrawiam serdecznie, właśnie się zastanwiałem, jak patrzyłem w tylnie lusterko, kto to, bo ostatnio Cię "od tyłu" widziałem
no i teraz jak już bok i tył zobaczyłem, to już wiedziałem. 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- azotoks
- 0 gwiazdek
- Auto: "bug-eye" 2.0
a ja pozdrawiam żółtego WRXa wyprzedzonego wczoraj na gdańskiej przed Czosnowem, który się później teleportował, bo dogoniłem go za Kazuniem na moście

białe + awd = :D
Pozdrowionak dla kolegi z czarnego legasia combi na trasie skała- kraków dzis popołudniu
bylo machanko
ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 
Kto jeździ czarną fabią ze świniakiem?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 139 razy
- Polubione posty: 208 razy
Pozdrawiam michala i jarmaja spotkanych dziś w mieście Łodzi (w kinie
)
Chłopaki, świetna forma
Chłopaki, świetna forma
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
ekhm... trochę mentosowo to zabrzmiało...rrosiak pisze: Chłopaki, świetna forma