W każdym razie ten kinetyk może sie wam bardzo przydać

mogę pożyczyć solidny szpadel, tasaczek lepszy niż mała siekierka. jak chcesz to dawaj znać.rrosiak pisze: Niestety w lokalizacji warszawskiej nie posiadam takiego sprzętu.
inquiz pisze: mogę pożyczyć
obowiązki rodzinne nie pozwalają niestety. korci mnie bardzo zwłaszcza dzięki tej pogodzie ale niestety.rrosiak pisze: A może jednak pojedziesz ?
Jakiego patrola??inquiz pisze: ale w niedzielę jak będzie tak dalej to patrola wyprowadzę na spacerek
To odwrotnie, niż nasinquiz pisze: korci mnie bardzo zwłaszcza dzięki tej pogodzie
Za późno, już się ogoliłem. Ale przynajmniej będę miał spokój na najbliższe miesiąceWiS pisze: wobec powyższego, golarka i brylantyna nieobowiązkowa
Nie ma sprawy. Ja również muszę przeprosić, ponieważ na dzień dzisiejszy mój udział w spotkaniu stoi pod dużym znakiem zapytania. Podczas jednego z ostatnich przemoczeń załapałem bakcyla anginy i teraz siedzę w domku ze spuchniętym gardłem i gorączką 38oCWiS pisze: Mario_Kartoflez, pardon za zamieszanie
mario kartoflez pisze: Podczas jednego z ostatnich przemoczeń załapałem bakcyla anginy i teraz siedzę w domku ze spuchniętym gardłem i gorączką
jak z PiSiorem wytrzymasz na pokładzie to zapraszamesilon pisze:no to ja juz nie wiem z kim bedę jechał, chyba se rower przywiozę
j33mbo pisze: maka się kuruje
normalnie jak dziewczynkaKruszyn pisze: Nie dam rady pojechać bo marnie się jeszcze czuję po zapaleniu oskrzeli
gregski pisze:trzeba bedzie jakies reply zrobic. pomyslimy.
Do OBK póki co również, bo zdecydowałem się wyjechać (ktoś musi zjeść te smakołyki)j33mbo pisze: esilon, zaproszenie do Kii nadal aktualne :)