Piter 35 pisze: zawitał devlin
Jedna jaskółka wiosny nie czyni ;)Piter 35 pisze:Boże Święty , zawitał devlin, mam nadzięję iż na dłużej powróciłeś
Na film jak zwykle będą utyskiwania, że to nie jest National Geographics, jak znam życie :)esilon pisze:
i na dodatek film będzie jak zwykle przedni![]()
Dla porównania, kolega Minimus na tym samym odcinku:esilon pisze:trailer pieknym instruktarzem jazdy z hamulcem , brawo rrosiak
Cholera, czemu się nie przyznałeś, że nad zalewem w Wilkowie już byłeś?rrosiak pisze: dla WiSa i Mag za szybką wycieczkę krajoznawczą
1. Jaka limuzyna, taka szperarrosiak pisze: i możliwość potestowania srebrnej limuzyny (z turbo i szperą )
Takich pasażerów wozić... - to nasza korporacja chętnie dopłaciesilon pisze: za nocna liczbę taksówkową która w naszym przypadku wyniosła zero złotych
...to teraz - jutro wulkan, pojutrze globalny kryzys ekonomiczny...damazia pisze: no może z wyjątkiem zamówienia pogody!
Nic dodać, nic ująć! Howgh!devlin pisze: Chwała za znalezienie rewelacyjnej miejscówki - (...) Czysto, (...) ilość jedzenie nie do przejedzenia, jakość - zaskakująco wysoka, (...)wszystko świeże, (...) Właściciele - przemili, (...) Na pewno tam jeszcze wrócimy,
Tak jakby to nie było oczywiste...devlin pisze: WiS udowadniał wyższość Yarisa TS nad Nissanem GT-R,
WiS pisze: mam nadzieję, że Esi mnie usprawiedliwił i żegnał też ode mnie
WiS pisze: Damaziowi i Esilonowi przede wszystkim, za wysiłek oragnizacyjny
niby słaby ale amerykaniec subaraka zjadłPiter 35 pisze: Łeee wiedziałem iż ten Jeep to słaby jakiś taki
chłopie,FUX pisze:Damaz na lawecie przyciągnął tą swą maszynę, czy telepał sie na tych A/T?
że co? ja przepraszam bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE PAJĄKA DOSTAŁAM JA, DAMAZIA NA DZIEŃ KOBIET W ZESZŁYM ROKU!!!FUX pisze:Damaz na lawecie przyciągnął tą swą maszynę, czy telepał sie na tych A/T?
devlin pisze: RRosiak pokazał, że Pirelli P7 jest oponą typowo błotną
Na pewno każdy kolejny przejazd nie polepsza warunków w błocie, ale ja bym jednak stawiał głównie na "wybicie z rytmu" w tym przypadku.So What! pisze:rrosiak, coś mi się ponadto wydaje, że Twój poprzednik (Gregski?) miał łatwiej.
I Wy wchodzicie w takich zabłoconych butach do samochodu?devlin pisze: Kolejny film:
No co Ty! Zmieniali kalosze na kapcie za każdym razem.Doxa pisze: I Wy wchodzicie w takich zabłoconych butach do samochodu?![]()
zagatka pisze: No co Ty! Zmieniali kalosze na kapcie za każdym razem.![]()
Tak jest:damaz pisze:poza tym, po każdym przejeździe po takie łące samochód się płucze
Ja to oglądałem na żywo w kilku miejscach i wnioski mam dwa, z czego nie są one substytucyjne, a są komplementarne:rrosiak pisze:
Tak sobie oglądam ten filmik i na jego podstawie nie orzekałbym o wyższości jednych opon nad drugimi. Widać, że osłona w H4 leży dużo lepiej (większy prześwit) niż w H6. Mój problem zaczął się w chwili gdy zdrowo walnąłem osłoną (nawet słychać), przez co auto wybiło ostro do góry i wyrzuciło z toru, stormy przeszedł tam w miarę płynnie.
albo na myjnie jedzie ;)damaz pisze:poza tym, po każdym przejeździe po takie łące samochód się płucze
jakieś przebąkiwania były, że może za 6 tygodni coś - żeby spróbować przejechać całą trasę - ale to takie gdybanie.inquiz pisze:pooglądałem i zazdraszczam, kiedy robicie następny spot?
Dziękujemy, u nas bardzo dobrze :)Witek pisze:O![]()
Zagatka i devlinski jednak, mimo pogłoskom, żyją, a nawet nie uciekli z foruma.Cieszy mnie to bardziej. Co u Was?