Potem skubańce do mnie dzwonili co drugi dzień

To nie operator dzwoni, więc nie.gregski pisze:A nie wystarczy powiedziec operatorowi, ze sie nie zgadzasz na reklame?
siewcu pisze: no niestety muszą być zgody marketingowe
1-2? Szczęściarz. Ja mam 3-4 dziennie.FUX pisze:Konto usunięte, a ile takich połączeń miesięcznie odbierasz?
1-2?
Ja takich bez wyświetlenia numeru nie odbieram.
Afrykańskie mam zablokowane +88
To nie ma znaczenia gdzie podałeś nr tel. Pamiętam, że ze "dwie godziny" po tym jak Marta zarejestrowała działalność zaczęły się oferty z banków.FUX pisze: Telefon firmowy ale raczej nie wiszący w necie w każdej dziurze.
Ja wczoraj oddałem do serwisu mojego P2 i powiedzieli mi, że będę czekał co najmniej miesiąc.stach22 pisze:Muszę się pochwalić, po dwóch miesiącach od oddania do naprawy, nagle:
:D
Łukasz, miałem Ok 4-5 samsungów z AMOLEDem, mój syn ma tą naprawioną 7mkę, i powiem szczerze, że mnie te nienaturalne kolorki samsungowe bardzo drażnią. W ip7 kolory są neutralne a obraz bardzo wyraźny nawet w silnym południowym słońcu. Ja nie odczuwam braku AMOLED. W porównaniu do starego, skądinąd świetnego HTC ONE to jednak przepaść.Лукашэнка pisze:Ja wczoraj oddałem do serwisu mojego P2 i powiedzieli mi, że będę czekał co najmniej miesiąc.stach22 pisze:Muszę się pochwalić, po dwóch miesiącach od oddania do naprawy, nagle:
:D
Cóż, uszkodzony wyświetlacz AMOLED, a dostawca jest tylko jeden: Samsung.
Z jednej strony faktycznie to słabe.
Ale z drugiej warto pamiętać, że fabryka tych wyświetlaczy pracuje na pełnych obrotach (szczególnie, ze teraz tłuką też dodatkowo ogromne zamówienie dla Appla...)
Jednak to co najbardziej boli to tymczasowa przesiadka z telefonu z AMOLEDem na LCD![]()
stach22, doceniając banalność obsługi iPhona i bardzo dobrze działający fotoaparat, który tak Cię cieszy, ale sorry... po ponad pół roku używania wyświetlacza AMOLED przesiadka na LCD powoduje ból.
upadł na bruk, najgorzej bo rogiem i nie pomogła ani metalowa obudowa ani poliweglanowe plecki. Naklejka folia pomogła tyle, że trzyma to w kupie i gorilla się nie rozsypala.Konto usunięte pisze:Лукашэнка, padł Ci wyświetlacz w P2 samoistnie czy stuknąłeś?
Patrzę i się zastanawiam. Czy wyświetlacze są takie drogie bo technologia jest droga? Czy też producenci odbijają sobie na częściach zamiennych. Widzę, że do P2 wyświetlacze chodzą w okolicach 600zł. MasakraЛукашэнка pisze:upadł na bruk, najgorzej bo rogiem i nie pomogła ani metalowa obudowa ani poliweglanowe plecki. Naklejka folia pomogła tyle, że trzyma to w kupie i gorilla się nie rozsypala.Konto usunięte pisze:Лукашэнка, padł Ci wyświetlacz w P2 samoistnie czy stuknąłeś?
Niemniej jednak coś zaczęło głupieć i zostawiłem to w serwisie. Niestety koszt kilkakrotnie wyższy niż byłoby u popularniejszej konkurencji.
Konto usunięte pisze: Czy też producenci odbijają sobie na częściach zamiennych.