Moniqa pisze: yyyyyyyyy..nie powiem.ale nie popiersie...prezent jest mniejszy
Piersióweczka. Zgadłem

Moniqa pisze: yyyyyyyyy..nie powiem.ale nie popiersie...prezent jest mniejszy
jaaasne, a jakbym napisała że bufet to co? BUFETOWA??Chloru pisze:Moniqa pisze: yyyyyyyyy..nie powiem.ale nie popiersie...prezent jest mniejszy
Piersióweczka. Zgadłem
Moniqa pisze: jaaasne, a jakbym napisała że bufet to co? BUFETOWA??
patrzac na swój prezent w obecnej fazie jestem w stanie dopasować te trzy literki..mimo że w planachbylo raczej PNHWFKChloru pisze:Moniqa pisze: jaaasne, a jakbym napisała że bufet to co? BUFETOWA??
HGW![]()
Sam jesteś gwiazdor.FUX pisze:Gwiazdor pobrał przesyłkę z prezentem w celu dostarczenia....
A gdzie jest napisane, że My jestesmy normalni...Do normalnych dzieci przychodzi Św. Mikołaj.
vibowit pisze: Do normalnych dzieci przychodzi Św. Mikołaj.
Nie wydalasz dwutlenku węgla - zuch chłopak!!! Tak trzymać, a Grinpis Ci zaproponuje honorową prezesuręLouCyphre pisze: oddech wstrzymany
WiS, skoro już tak małymi i niewidocznymi literkami to mógłbyś powtórzyć dosłownie, bo z tego co pamiętam to ja z ust wolaka nie słyszałem nic o rozwalaniuWiS pisze: rozwalisz ich od środka, jako Wallenrod
Nooo, zdjęcia zanim zdążymy zepsućzagatka pisze:Uprzejmię informuję, że WSZYSTKIE prezenty mają być otwierane w obecności aparatu fotograficznego!
Renifer! :]So What! pisze:Do mnie też przyszedł dziś Mikołaj. Ogromna paczka. Ciekawe, co jest w środku
zagatka pisze: Renifer! :]
Renifer miniaturka ;)So What! pisze: nie, aż tak ogromna.