czyżbyś nie wiedział kogo masz w znajomych?TomekSliwa pisze: Jeśli TERZO ma fejsa

czyżbyś nie wiedział kogo masz w znajomych?TomekSliwa pisze: Jeśli TERZO ma fejsa
No fakt jesteśTERZO pisze:czyżbyś nie wiedział kogo masz w znajomych?TomekSliwa pisze: Jeśli TERZO ma fejsa
TERZO pisze: ryjeks, to był jeden z pierwszych przejazdów.. potem chciałem zrobić beczkę na raz i było już tylko gorzej
ryjeks pisze: Zresztą wyszło genialnie![]()
ryjeks pisze: by FB:
"Maciej Tunikowski: musicie do nas wpaść w takim razie na mojego stejka z grilla, to zobaczycie całe plejady "
cyqan pisze: Telefonem udało mi się jakieś ochłapy nakręcić
znowu??TomekSliwa pisze: aż sprzęgło zagotował
TERZO, filmik rzeczywiście pokazuje tylko szperę z tyłu oraz wisko. Było również kręcone przednio koło, które wprawiało w ruch pozostałe, nawet były lekkie kontry na przeciwległych kołach.TERZO pisze: booSTi, pokazałeś na filmiku, że działa ci wiskoza trzeba było zakręcić przednimi kołami
to ja się dwoję i troję, robię głupie i śmieszne miny, a tu nawet ani jednego, choćby najmniejszego pisku??booSTi pisze: On się bardziej boi tej jazdy niż laska
Aby ożywić tą dyskusję:booSTi pisze:TERZO, filmik rzeczywiście pokazuje tylko szperę z tyłu oraz wisko. Było również kręcone przednio koło, które wprawiało w ruch pozostałe, nawet były lekkie kontry na przeciwległych kołach.TERZO pisze: booSTi, pokazałeś na filmiku, że działa ci wiskoza trzeba było zakręcić przednimi kołami
Poza tym jeśli w otwartym dyfrze kręcimy kołem, to drugie kręci się w przeciwną stronę. A tu wszystkie lecą w tą samą. Na koniec dodam, że Maras widział na własne oczy siurtraka w mojej skrzyni ;)
Ale nie o tym była mowa.
hati, to ja dziękuję za slalom z oponami na dachu oraz pomoc. Dziękuję również wszystkim, którzy ustawiali opony oraz beczkę ;)
TomekSliwa pisze: Jednak jakoś to działa bo fajnie się kręci przy beczkach. A z moich spostrzeżeń to jak Was (booSTi i eMTi) prostuje na beczkach to chyba nie wina szpery przodowej tylko chyba jednak tył, ja mam płytkę a Wy?
booSTi pisze: No ale Tomek ma z przodu otwarty dyfer więc słabo, a myślałem że wdccd jest helical/torsen.