a co mnie to.....Konto usunięte pisze:A w ogóle to jakimiś Biedroniami się zajmujecie, a tu koniec Top Gear, BBC zwolniło Jezzę ...

ważniejsze że zamówiłem z sosem łagodnym a dostałem pikantne

a co mnie to.....Konto usunięte pisze:A w ogóle to jakimiś Biedroniami się zajmujecie, a tu koniec Top Gear, BBC zwolniło Jezzę ...
Zastrzel, zero tolerancji!!szamot pisze:a co mnie to.....Konto usunięte pisze:A w ogóle to jakimiś Biedroniami się zajmujecie, a tu koniec Top Gear, BBC zwolniło Jezzę ...![]()
Żeby się upewnić, że tak jest, jak piszesz, zamów dla porównania jeszcze z sosem pikantnymszamot pisze:a co mnie to.....Konto usunięte pisze:A w ogóle to jakimiś Biedroniami się zajmujecie, a tu koniec Top Gear, BBC zwolniło Jezzę ...![]()
No i paznokieć ocalonyKonto usunięte pisze:Konto usunięte, daje sobie paznokieć obciąć, że już to, tam jadł.![]()
Tylko kogo?Donoszącą czy przygotowującą osobę?Konto usunięte pisze: Zastrzel, zero tolerancji!!
![]()
![]()
Tradycję trzeba podtrzymywać,cybel pisze:Ależ się tu światowo zrobiło i pikantnie.
Tylko kogo?Donoszącą czy przygotowującą osobę?Konto usunięte pisze: Zastrzel, zero tolerancji!!
![]()
![]()
Eeeeee,dla pewności obie.
![]()
Kiedyś mnie namówili na ciepłą wódkę i zimne zakąski.Konto usunięte pisze: Woli to co sprawdzone, znane.
Czyli mało znany z twarzy?Taki 'Stigowaty"?stach22 pisze: ,podobno jakiś znany radiowiec ma zająć jego miejsce.
Hehe,chyba nie,posada Stiga jest niezagrożonacybel pisze:Czyli mało znany z twarzy?Taki 'Stigowaty"?stach22 pisze: ,podobno jakiś znany radiowiec ma zająć jego miejsce.
Niegodnym był wczoraj Majestatu oglądać.Konto usunięte pisze: ty mi tu nie cesarzuj tylko powiedz dlaczegoś się
ze mną wczoraj nie chciał spotkać?
Boś małej wiary jest.Konto usunięte pisze: Jakoś Ci nie wierzę, ale kłamstwa nie zarzucam.
Bo to nie może być tak na łapu-capu,tylko przemyślane ma być.Na trzeźwo pomysłów brak.Konto usunięte pisze: Postanowienia poprawy i prośby o pokutę nie widzę![]()