Auto dla dziada
Re: Auto dla dziada
Po 3kkm spalanie 10. 3 w cyklu mieszanym
Przyjemne rozczarowanie, kłamali w granicach przyzwoitości
Ciekawe jak będzie gdy zaczniesz cisnąćesilon pisze: Po 3kkm spalanie 10. 3 w cyklu mieszanym
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
No właśnie cisne gdzie się da, autostrada niemiecka 180 i dyche z małym ogonkiem łyka, szok
Aha, precz z manualna skrzynia
Aha, precz z manualna skrzynia
Zrozumieli to również konstruktorzy nowego Subaru WRX.esilon pisze: Aha, precz z manualna skrzynia
W modelu 2015 można wybrać albo skrzynię manualną albo przekładnię CVT, która w trybie "Inteligent" symuluje 6 przełożeń, a w trybie "Sharp" aż 8, czyli tyle samo ile masz teraz.
Również dynamika jak i ekonomia (apetyt na paliwo) są tu książkowo na bardzo porównywalnym poziomie do 328i.
Przy niskim kursie jena, WRX MY2015, z silnikiem o pojemności 2.0, mógłby być u nas konkurencyjny cenowo, a na pewno tańszy od BMW.
Niestety, Japończycy nie mają zamiaru oferować tego modelu w Europie.
To w końcu co?esilon pisze:Po 3kkm spalanie 10. 3 w cyklu mieszanym
328 z x-em?
Leon w rezewie jakby się chciało manualnie 
Lineartronic w xt chyba nawet szybciej zmienia wirtualne biegi niż beemkowy ZF
Zaskoczony codziennie jestem ile można zrobić przy pomocy tylko jednego pedału
428 x
Lineartronic w xt chyba nawet szybciej zmienia wirtualne biegi niż beemkowy ZF
Zaskoczony codziennie jestem ile można zrobić przy pomocy tylko jednego pedału
428 x
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 277 razy
- Polubione posty: 546 razy
Лукашэнка, sposób składania tylnych foteli woła o pomstę do nieba!

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Esi, jak sa wypuszczone przednie oski? Przechodza przez blok jak w a4/5 czy inaczej?
Równiez dla mnie to jedna z dyskwalifikujących niedoróbek.Chloru pisze:Лукашэнка, sposób składania tylnych foteli woła o pomstę do nieba!![]()
![]()
No ale jak widać nasz kolega nie był aż tak czujny i podjął pochopną decyzję...
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: To dziwne, ale mam Subaru, nawet dwa
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 159 razy
O widze że zapomniałeś o punkcie odniesienia. Jak bede jechał na południe to zahaczę Kielceesilon pisze: ale zapindala doskonale![]()
był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 277 razy
- Polubione posty: 546 razy
esilon pisze: Eeeee, rozstaw osi zjada w codziennym użytkowaniu ta sekundę różnicy do setki![]()
Wszystko fajnie... ale te fotele z tyłu
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Ach zapomniałem, że ilość linii nadwoziowych na papierze zmienili.esilon pisze: 428 x
Gratki!
FUX, znajomy miał RR autobiography, co mu go składali specjalnie. Niestety zapomniał o ruskiej metodzie, że trzeba mieć dwa identyczne.
Tak go to auto zdenerwowało, że przesiadł się na inną markę. Auto nie wyjeżdżało z warsztatu, gdzie spędzało masę czasu. Właśnie usłyszałem.
Tak go to auto zdenerwowało, że przesiadł się na inną markę. Auto nie wyjeżdżało z warsztatu, gdzie spędzało masę czasu. Właśnie usłyszałem.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
eslion, rozczarowanie jest zawsze negatywne. zdanie typu "sympatycznie się rozczarowałem" są nielogiczne.esilon pisze:Po 3kkm spalanie 10. 3 w cyklu mieszanym
Łukaszenko, nawet STI na wypasie jest tańszy od BMW. Ileż to trzeba załacić za BMW z mocą ponad 300km? Z napędem na 4?Лукашэнка pisze:Zrozumieli to również konstruktorzy nowego Subaru WRX.esilon pisze: Aha, precz z manualna skrzynia
W modelu 2015 można wybrać albo skrzynię manualną albo przekładnię CVT, która w trybie "Inteligent" symuluje 6 przełożeń, a w trybie "Sharp" aż 8, czyli tyle samo ile masz teraz.
Również dynamika jak i ekonomia (apetyt na paliwo) są tu książkowo na bardzo porównywalnym poziomie do 328i.
Przy niskim kursie jena, WRX MY2015, z silnikiem o pojemności 2.0, mógłby być u nas konkurencyjny cenowo, a na pewno tańszy od BMW.
Niestety, Japończycy nie mają zamiaru oferować tego modelu w Europie.
Dodać do tego, to co siedzi w STI no to się robi ze 250-280.No niestety bez automatu
Panów o wykształceniu politechnicznym proszę o wyjaśnienie: co to znaczy, zwiększyła się jego sumaryczna wysokość???
No i wpiszę tu przy okazji zdanie usłyszane dziś w reklamie Gillette Fusion:
"Ostrza są cieńsze od długości fali światła."
Pisałem pod wpływem alkoholu, nic więcej na usprawiedliwienie nie mamArno pisze:eslion, rozczarowanie jest zawsze negatywne. zdanie typu "sympatycznie się rozczarowałem" są nielogiczne.esilon pisze:Po 3kkm spalanie 10. 3 w cyklu mieszanym