Pozdrawiamy się
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Pozdrawiamy się
Brat! tydzień temu widziałem zarypistego w Melbourne. Biały na białych felgach z 14" pięcioramiennych, ładnych kanciastych ... i lekkiej glebie. Super auto.
Chociaż mi osobiście podobają się na kołach A/T, z seryjną felgą. Zdarzają się bardzo ładne egzemplarze.
Chociaż mi osobiście podobają się na kołach A/T, z seryjną felgą. Zdarzają się bardzo ładne egzemplarze.
I jeszcze raz ja, pozdrawiam kierowników subarbie zauważone na parkingu przy makro dziś wieczorem. Rozglądałem się w środku ale nie zauważyłem potencjalnych kierujących.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- semperit
- 0 gwiazdek
- Auto: Blue GC GL1.6 ; Prosiaczek GD RS2.5
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrawiam jako nowy wypatrzone Imprezy rybnickie: wczoraj wisnia-bordo bug-eye'a trzymającego się mojego tyłu dłuższy czas
i zaparkowaną dziś przed rondem z ikrami(kulami) srebrną GC; myslę że turbo.
Yo Ziomale

Yo Ziomale
seriusly??jaworek74 pisze: chabrowej
znam 4 kolory: biały, czarny, chujowy i pedalski ;]
chabrowego nie kojarzę!
j33mbo, jest jeszcze "fajny" 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- roweroholik
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2.0 X rok2001
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrowienia dla Remka i Barbie napotkanych wczoraj pod chińską knajpą Dilong na Sójki w Warszawie. 

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
Pozdrawiam Pana ze srebrnego forka mijanego dzisiaj w Kobierzycach oraz 3 forki stojące na parkingu C Portu Lotniczego we Wrocławiu 

Pozdrowienia dla grupki zacnie odzianych w subarowe (w tym forumowe) koszulki, która przechodziła koło mojego Legacy "WRC" przy odcinku Lubomierz.
Pozdrowienia dla wesołej ekipy z poznania z którą spędziliśmy popołudnie przy moim subku na open'erze :)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
odpozdrowionkainquiz pisze: I jeszcze raz ja, pozdrawiam kierowników subarbie zauważone na parkingu przy makro dziś wieczorem. Rozglądałem się w środku ale nie zauważyłem potencjalnych kierujących.

i również pozdrowieniahogi pisze: Pozdrowienia dla Remka i Barbie napotkanych wczoraj pod chińską knajpą Dilong na Sójki w Warszawie.

Pozdrawiam kolege/kolezanke z forum parkujaca niebieska subarka na klepisku pod budynkiem IBMa we Wroclawiu :) ...widze Cie z okna ( WBP3 )
kurde chcialbym to jakos lepiej wytlumaczyc ...ale to obok stacji kolejowej Wroclaw Muchobor - tam obok Lidla :)
A jaki jest twój kolor ?j33mbo pisze:seriusly??jaworek74 pisze: chabrowej
znam 4 kolory: biały, czarny, chujowy i pedalski ;]
chabrowego nie kojarzę!
Ja lubie jeszcze Zielony, szczególnie na banknotach z podobizną Wszyngtona :)
If in Doubt just flat out ....
Kolega na bank w IBMie pracuje - dzis zalicza wewnetrzny parking zamiast klepiska ;) Swinki na obu lusterkach
Pozdrowienia dla srebrnego forka 1 mijanego dzisiaj ok 18 na nadwiślance kolega nawet mi machną ale zgapiłem się trochę.
pozdrawiam srebrnego wrx buga widzianego na skrzyżowaniu Jana Pawła II/Hutnicza w czwartek w LUBINIE
Pozdrowienia dla Subki , ktora stala wczoraj i dzis na ulicy Muchoborskiej we Wroclawiu . Oklejona Subaru Rally i RM Service
Pozdrawiamy się
Jeśli to Forek III, to mógł być MForbi z Żoną.Arno pisze:Ukłony dla pareczki jadącej chyba wczoraj za mną wilanowską i do Konstancina Foresterem z różowymi świniami z kokardą.