drugi trailer

Link: http://www.youtube.com/watch?v=JBrxo6aBg9k
Szkoda, że na filmach nie widać prędkośći.

Z środka zawsze wydaje się szybciej.Arti pisze:Szkoda, że na filmach nie widać prędkośći.Jednak kamera okłamuje.
Barbie, a Devliński sznauce męczy.devlin pisze:Nie zapomnijcie o psach - im też należą się zimowe kapcie!
Grzesiek_67 pisze: PS. Zmiękłem, jestem w trakcie kupowania opon zimowych, felgi już do nich kupiłem.![]()
Grzesiek_67, no ale powiedz no... no nie robią tak? nie robią???Grzesiek_67 pisze:Barbie, a Devliński sznauce męczy.devlin pisze:Nie zapomnijcie o psach - im też należą się zimowe kapcie!
![]()
Pachem Go, pachem audifila, zboczeńca![]()
![]()
Pozdrawiam
G.
PS. Zmiękłem, jestem w trakcie kupowania opon zimowych, felgi już do nich kupiłem.
Piter 35 pisze:Arti , idziesz boczkami naprawdę ładnie
od Jarmaja to będziemy się razem uczyć.Piter 35 pisze: jak zakupię autko to przyjadę do Ciebie na lekcje i jeszcze Jarmaja się ściągnie
Dziękuję Gregory.Grzesiek_67 pisze:Arti,
elegancko Brachu, bardzo elegancko (lewy-prawy)![]()
Pozdrawiam
Gwido
Zrobiłem jak doradzałeś i jestem bardzo zadowolony z Nokian WR G2 205/55R16. Co prawda śniegu u mnie na lekarstwo. Opony ciche i super trzymające w zakręcie. PolecamArti pisze:Kruszyn, Nokiany, podobno (nie miałem nigdy), bardzo dobre opony. Bier.
te marzyciel, sprobuj jeszcze raz o 7 rano nielegalnie pojechac beze mnieArti pisze: To było dwa lata temu. Ahhhh, marzenia się spełniają.![]()
Kruszyn pisze:Zrobiłem jak doradzałeś i jestem bardzo zadowolony z Nokian WR G2 205/55R16.
Letnie Nokiany należy omijać dość szeroko. Ja doświadczeń nie mam, ale opinia o nich jest zdecydowanie jednogłośna. Nokian - tylko na zimę.Kruszyn pisze:Na lato chyba też wezmę Nokiany
jarmaj pisze: ludnośc przemieszcza się góra 20km/h...), to żadnych problemów z kontrolowaniem samochodu przy szybkościach sporo powyżej setki.
![]()
To co wrzucić na lato i czy zmienić na 17 ????jarmaj pisze: Letnie Nokiany należy omijać dość szeroko. Ja doświadczeń nie mam, ale opinia o nich jest zdecydowanie jednogłośna. Nokian - tylko na zimę.
A jakie to auto?Kruszyn pisze: To co wrzucić na lato i czy zmienić na 17 ????
A jakie to auto?jarmaj pisze:Kruszyn pisze: To co wrzucić na lato i czy zmienić na 17 ????
Nic nie siada, na niższym co najwyżej łatwiej felgę uszkodzić.Kruszyn pisze:Legacy . Straszą ,że gorzej się jeździ i zawieszenie pada na niskim profiluJakos nie bardzo wierzę