Klasyczne...chlopak się stara ,zasuwa a jak się panienka odbije troszkę to pójdzie w pinezki....klekotka pisze: tak sie stanie musze sie usamodzielnic,zmienic prace poszukac mieszkania itd,
migrena,kapiszon i subaru na raty:(
Re: migrena,kapiszon i subaru na raty:(
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
nie ma tekiego miasta jak klekotka jest Londek Zdrój .......burat pisze: nie wiem czy jak na poczcie zapytam o klekotkę to mi pani z okienka poda numer
burat pisze:klekotka, spoko ale ty nie chcesz podać nic konkretnego nawet na PW ,a warszawa to z tego co kojarzę taka trochę większa mieścina i nie wiem czy jak na poczcie zapytam o klekotkę to mi pani z okienka poda numer chaty![]()
no to moze sprobuj napisac???? bystrzacho...
klekotka, no to może pisałem ale bez echa

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Obie mocne w gębieburat pisze:klekotka, no to może pisałem ale bez echa![]()
Cholera ale może to nawet wystarczyć
Kubik, no niestety, laski chyba zatrzaśnięte w komórce lub łańcuch został skrócony i nie dosięga do kompa 
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
a może kompa im zabraliMarlena pisze:Kubik, no niestety, laski chyba zatrzaśnięte w komórce lub łańcuch został skrócony i nie dosięga do kompa
W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
byleby do lodówki siegał ten łańcuchMarlena pisze:Kubik, no niestety, laski chyba zatrzaśnięte w komórce lub łańcuch został skrócony i nie dosięga do kompa
Kubik, raz w tygodniu wystarczy , lepsza linie będą miałyKubik pisze: byleby do lodówki siegał ten łańcuch
Wiesz że niektóre miały za mało tego i owego .Kruszyn pisze:Kubik, raz w tygodniu wystarczy , lepsza linie będą miałyKubik pisze: byleby do lodówki siegał ten łańcuch
cześć wam:) nietety moj"facet" ma urlop
przez tydzien mam przechlapane jeszcze:(
burat pisze:klekotka, no to może pisałem ale bez echa![]()
Burat........ no weż sie ogarnij,piszesz do mnie na priv a potem wszystkim o tym wrzeszczysz na cały głos
klekotka, bom się odpowiedzi nie doczekał a ty mówisz ,że wszyscy mocni ale konkretnych propozycji zero

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat pisze:klekotka, bom się odpowiedzi nie doczekał a ty mówisz ,że wszyscy mocni ale konkretnych propozycji zero![]()
![]()
![]()
ja Ci proponuje jeszcze jakis duzy transparent zrobic i powiesic na pałacu kultury,bo moze jeszcze ktos nie wie,ze burat chce ...
udowodnić ,że to ściemaklekotka pisze: ze burat chce ...
burat, weź ją w końcu wyd...j, bo zobacz jeszcze nic a już trzaskanie dziobem
To się oczywiście nie zmieni ale przynajmniej pukniesz 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
mały 5150 pisze:burat, weź ją w końcu wyd...j, bo zobacz jeszcze nic a już trzaskanie dziobemTo się oczywiście nie zmieni ale przynajmniej pukniesz
powiedział błyskotliwie król julian........ ech..
klekotka, ale z grubsza o to ci chodzi ,czy o miłość

burat pisze:klekotka, ale z grubsza o to ci chodzi ,czy o miłość![]()
![]()
wiesz co ,moze tez o odrobine dobrego smaku ten lemurek troche przesadził teraz
klekotka, no lemurek taki jest
,konkretny gość ,a ty niestety nie możesz się zdecydować o co tobie chodzi 
burat, hehe opierdol już dostałeś a jeszcze nic ... 
Kruszyn, no widzisz bo ja chłopak jestem pomocny ,tylko niosę pomoc ,a tu odrazu w łeb zbieram ,ale te nogi w awatarze mnie kuszą to się poświęcam