Wczoraj przeżyłem ciężką chwilę.Butelka Singletona prasnęła na asfalt. Wziąłem karton pod pachę nie tą stroną i się otworzył.
Ale się nie stłukła. upadła idealnie na korek. Pewnie gdyby była zakrętka to bym musiał spożywać na miejscu. Język może by sczerniał, ale bym nie darował
Wy się zastanówcie, czy zamiast pompować kasę w platfusów, którzy nam ukradli szczepionki, nie lepiej wspomóc dzielny naród gruziński.
I doznania organoleptyczne milsze i efekt lepszy:
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Z okazji Dnia Porteru Bałtyckiego zakupiłem wczoraj Kormoran Imperium Prunum. Na szczęście w Lidlu se w miarę normalnej cenie a nie tak jak parę lat temu kiedy schodził do sprzedaży (100 PLN oidp). Swieto przypada w sobotę ale nie wiem czy doczeka ;)
Był taki czas jakieś 4 lata temu kiedy to piwo tyle kosztowało. Regularna cena wtedy to ok 25 PLN ale wygrało jakieś nagrody itp. i się zaczęło. Teraz w Lidlu ~28 PLN.
Był taki czas jakieś 4 lata temu kiedy to piwo tyle kosztowało. Regularna cena wtedy to ok 25 PLN ale wygrało jakieś nagrody itp. i się zaczęło. Teraz w Lidlu ~28 PLN.
OMG! Dobrze, że Budweiser wciąż w promocji po 2.79 PLN...
OMG! Dobrze, że Budweiser wciąż w promocji po 2.79 PLN...