Nie wiem jak otworzyć sejf i co zrobić z tymi kolorowymi guziczkami...
Mam też kopertę i kolorową kostkę. No i chyba potrzebuję trzecią baterię...
Ale jakie kurna radio...?

Nie podpowiadajcie

hehe bo na klawiszach jest szybciej :P ... ja tam wale w colina non stop, ostatnio w cmr2 ... btw w cmr4 bylem mistrzem au, na oficjalnej stronie gierki :) ale to dawno bylo ...Tasior_Miedziak pisze: Jak sie napocilem i porobilem najlepsze w moim mniemaniu czasy, przyszedl mlodszy kuzyn i z klawiatury rozwalil mnie jak malego misia. No i potem na forum CMR sprawdzilem, ze najlepsze czasy robi sie wlasnie na klawiaturze...
FUX !!!!!!! Zabiję Cię - mam jutro 2 egzaminy i 2 kolokwia, a to cholerstwo wciąga
Konto usunięte pisze: Zbulwersowałem się. Skate 3. Niewinna gierka od 16 lat, w której jeździ się na deskorolce. Jednym z zadań jest tak skoczyć, żeby połamać się w 9 miejscach. I widać jak koleś spada z wysoka, widać jak łamią mu się kości. Nosz ja pierdolę, że tak brzydko powiem...
Witek pisze: Gra dobrze pokazuje jak niebezpieczna jest wyczynowa jazda na deskorolce. Moim zdaniem lepiej tego dowiedzieć się z gry niż szpitala.
Jednych Jackass śmieszy, innych żenuje jako promocja bezdennej głupoty.Witek pisze: No i co w związku z tym? W sensie, dlaczego to Cię bulwersuje? Gra dobrze pokazuje jak niebezpieczna jest wyczynowa jazda na deskorolce. Moim zdaniem lepiej tego dowiedzieć się z gry niż szpitala.![]()
Kup koniecznie porządną kierownicę sobie (i młodemu oczywiście)gregski pisze: konsole do gier bym kupil (sobie i mlodemu...)
Chyba jednak PS3. Xbox ma dużą awaryjność. Z kolei Xbox ma Forza Motorsportgregski pisze:konsole do gier bym kupil (sobie i mlodemu...)
podlaczyc to moge jedynie do rzutnika..
co polecacie?
Tego nie wie niktgregski pisze: GT5 taki wypas?
Matiz pisze: Xbox ma dużą awaryjność.
Gdzie ?hornet pisze: Gran Turismo5 już jest dostępne
Gregskiego akurat chyba to czy działa w PL mniej interesuje. Ale nawet jeśli to : http://www.nextmag.pl/index.php/news/ni ... -listopadahornet pisze: Xbox live nie działa w Polsce, bynajmniej nie działał
Konto usunięte pisze: Bierz PS3, wszystko to tak samo zjada Twój czas