CYNA VIII
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: CYNA VIII
pablonas, gratulacje. Wprawdzie podobno 4 miejsce jest najgorsze ale z drugiej strony jest o wiele lepsze niż piąte
Arti, no koniecznie trzeba nam kilku mocnych zawodników kreskowych 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pablonas, a faktycznie, przejrzałem wynik i wynik masz bardzo zacny, gratulacje.
Ile kosztuje takie wpisowe na Cyne, mocno auto dostaje po dupie czy raczej nie ma gdzie rozbić miski olejowej?

- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
barbie, dzięki. Czekam przebierając nóżkami
Arti, wpisowe 150 pln. Próba nr 2 dość mocno dawała w kość samochodom (wyryp przerażający) ale coś mi mówi, że w kolejnych edycjach tego odcinka nie będzie. Reszta odcinków miała dość przyzwoitą nawierzchnię. O miskę raczej się nie trzeba obawiać - jedynie na wspomnianej próbie nr2 czułem dużą ulgę wiedząc, że mam pod silnikiem płytę
Co do wyniku. Mam niedosyt. Te dwa miejsca przegrałem na próbie nr1 w miejscu gdzie objeżdżało się o 270 stopni beczkę. Na zapoznaniu pojechałem na oponie letniej i na szutrowym początku próby auto ani nie skręcało ani nie hamowało, natomiast twardą końcówkę przy beczkach jechało super... pięknie się owinęło na tym 270 stopniowym nawrocie. Zdecydowałem więc, że na przejazd z pomiarem czasu założę zimówkę i przy beczkach okazało się, że ręczny + zimówka nie mają zamiaru współpracować. Auto się nie zawinęło jak powinno i w związku z tym objazd beczki "na okrągło" trwał wieczność
Przemeq wsadził mi na tej próbie 3,5 sekundy. Pozamiatane 

Arti, wpisowe 150 pln. Próba nr 2 dość mocno dawała w kość samochodom (wyryp przerażający) ale coś mi mówi, że w kolejnych edycjach tego odcinka nie będzie. Reszta odcinków miała dość przyzwoitą nawierzchnię. O miskę raczej się nie trzeba obawiać - jedynie na wspomnianej próbie nr2 czułem dużą ulgę wiedząc, że mam pod silnikiem płytę

Co do wyniku. Mam niedosyt. Te dwa miejsca przegrałem na próbie nr1 w miejscu gdzie objeżdżało się o 270 stopni beczkę. Na zapoznaniu pojechałem na oponie letniej i na szutrowym początku próby auto ani nie skręcało ani nie hamowało, natomiast twardą końcówkę przy beczkach jechało super... pięknie się owinęło na tym 270 stopniowym nawrocie. Zdecydowałem więc, że na przejazd z pomiarem czasu założę zimówkę i przy beczkach okazało się, że ręczny + zimówka nie mają zamiaru współpracować. Auto się nie zawinęło jak powinno i w związku z tym objazd beczki "na okrągło" trwał wieczność

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Arti pisze: Można sobie pojeździć.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=ZeDZl7WbnmM
Subaraki dlatego nie maja ogona, zeby nie jezdzic po torach

pablonas, gratulacje
Pomykałeś jak zły
Miło patrzeć 

Pomykałeś jak zły

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- pablonas
- 5 gwiazdek
barbie, po stokroć dzięki
Co prawda nagrałaś przejazd gdzie popełniłem chyba najwięcej błędów
ale i tak jest super
Fotki, jeśli to nie problem poprosiłbym na mail: pablonas małpa interia peel

Fotki, jeśli to nie problem poprosiłbym na mail: pablonas małpa interia peel

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
pablonas, nie cykaj, dobrze jestpablonas pisze: barbie, po stokroć dziękiCo prawda nagrałaś przejazd gdzie popełniłem chyba najwięcej błędów
ale i tak jest super
![]()

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Arti, jechałem chyba drugą edycję Cyny. Próby były trochę inne, wtedy auta dostawały dość mocno w kość na zamrożonej, pofalowanej nawierzchni szutrowych kawałków toru RC (druga prosta toru, prędkości sporo powżej 100 km/h i wyboje). Nie wiem jak teraz jest z nawierzchnią miękką, jakiś czas temu to czym pokryte są miękkie kawałki toru strasznie lepiło się do aut, kół, itp. ciężko było potem domyć auto z tego bagna. Aczkolwiek to trochę historia... 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
pablonas, miło było poznać
.
A może ktoś z kreskowiczów ma jakąś fotkę w boju mojego bling-bling turbodziadka? Jak by ktoś pytał, wygląda on teraz tak:

Oraz sesja "before" i "after"

A dokładniej tak turbodziadek wyglądał przed cyną - teraz ma błotne malowanie rajdowe
.

A może ktoś z kreskowiczów ma jakąś fotkę w boju mojego bling-bling turbodziadka? Jak by ktoś pytał, wygląda on teraz tak:

Oraz sesja "before" i "after"

A dokładniej tak turbodziadek wyglądał przed cyną - teraz ma błotne malowanie rajdowe

Łał... Z takiego szrota zrobiłeś takie cacko? Co tam jest jeszcze porobione? Może wrzuciłbyś całą historię do "moje subaru"?
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Przemeq, ja nie mam, a od nas chyba tylko ja robiłam fotki. Przyjechaliśmy dopiero na "fristajla" jak Cię już nie było.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Piękny klasyczny turbodziadek. Naprawdę robi wrażenie
Żałuję, że przyjechałem już po Twoim przejeździe i nie miałem okazji zobaczyć.

Przemeq pisze: bling-bling
no no, robi wrażenie

- pablonas
- 5 gwiazdek
No już nie przesadzaj. Moja Żaba owszem jest ładna ale pierwsze miejsce temu legacowi może oddaćesilon pisze: ma realne szanse na 2 miejsce![]()

Mnie również było miłoPrzemeq pisze: pablonas, miło było poznać.

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
barbie pisze: Moje fotki z "fristajla" som tutaj: http://portal.4turbo.pl/index.php/site/ ... tegory,210
Ładne fotki! Oczywista oczywistość, że Devlin czy Zagatka zrobiliby lepsze, ale niektóre są naprawdę zacne.

remek pisze: Subaraki dlatego nie maja ogona, zeby nie jezdzic po torach![]()
![]()
Jeśli przeżyję Polski, to (znowu) kradnę Niebieskiego i jadę do Ciebie. Czuję, że musimy "pogadać", bo pewna mądrość się w Twych słowach objawia.

Ty! Wczoraj w nocy znowu zapiąłem boka (zakręt miał się otworzyć, a nie zamykać, głupi zakręt...) i przestraszyłem kolejnego kolegę, przez te durne hamulce, a Ty mi wmawiasz, że w Subarbie wcale się tak nie dzieje...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Witek pisze: Ładne fotki! Oczywista oczywistość, że Devlin czy Zagatka zrobiliby lepsze, ale niektóre są naprawdę zacne.![]()
Witek, tubka Ci z kieszeni wystaje...
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Witek
- 6 gwiazdek
Drogi Chlorze!
Przepraszam najmocniej, że podoba mi się kilka ujęć, kilka zdjęć, zrobionych przez barbie, co pozwoliłem sobie napisać oraz że pozwoliłem sobie w to wplątać żart z wykorzystaniem forumowego Paparazzi Team. Czy mi wybaczysz Drogi Chlorze? Czy pozwolisz, aby ta niesnaska wpłynęła na nasze cudowne stosunki, odciskając piętno na naszym całym przyszłym, życiu? O Chlorze Łaskawy, miejże litość!
Przepraszam najmocniej, że podoba mi się kilka ujęć, kilka zdjęć, zrobionych przez barbie, co pozwoliłem sobie napisać oraz że pozwoliłem sobie w to wplątać żart z wykorzystaniem forumowego Paparazzi Team. Czy mi wybaczysz Drogi Chlorze? Czy pozwolisz, aby ta niesnaska wpłynęła na nasze cudowne stosunki, odciskając piętno na naszym całym przyszłym, życiu? O Chlorze Łaskawy, miejże litość!
o, dobry pomysł, cukrujecie sobie tak jakby był jakis powód do tego,Chloru pisze: EOT.
czy gdzies w necie wiszą wyniki Cyny VIII ?
Ale bycie miłym tak poprostu bez durnych docinek to już za duże wyzwanie. Może chociaż Devlinowi albo Zagatce takie komplementy podchodzą, bo mnie jest lekko niedobrze.Witek pisze:barbie pisze: Moje fotki z "fristajla" som tutaj: http://portal.4turbo.pl/index.php/site/ ... tegory,210
Ładne fotki! Oczywista oczywistość, że Devlin czy Zagatka zrobiliby lepsze, ale niektóre są naprawdę zacne.
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
esilon, tak. A w nich moje zaszczytne drugie miejsce w klasie GT 
http://www.zshare.net/download/61635262a1197398/

http://www.zshare.net/download/61635262a1197398/
- Witek
- 6 gwiazdek
barbie, ok. Przepraszam. Zostałem opatrzenie zrozumiany, lepiej już nic nie będę pisał.