[K] Pilnie kupie Forestera
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] Pilnie kupie Forestera
Tasior_Miedziak, musisz poczekać; kilka szkoleń, narty... 

Dolce far niente 

-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mozesz mi napisac cos wiecej o tym Forku? Moze byc na PW, zeby nie wzbudzac niezdrowych emocjiSo What! pisze:Powiedzmy okolice maja. Luty na pewno nieTasior_Miedziak pisze: So What!, a co dla Ciebie oznacza przyszly rok? Bardziej luty czy bardziej np. pazdziernik? Pytam calkiem powaznie bo znajomi sa gotowi poczekac!

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Tasior_Miedziak pisze: Mozesz mi napisac cos wiecej o tym Forku? Moze byc na PW, zeby nie wzbudzac niezdrowych emocjiMoze jakas fotka? Chodzi mi miedzy innymi o to, aby zorientowac sie jaka bedzie cena zeby sie mogli zastanowic i ewentualnie przygotowac.
Sądząc z ich oczekiwań, cena ma małą szansę, żeby zbiec się do jednego punktu. Oni chcą kupić świetny egzemplarz w cenie spawanego przystanku ;)
To jak większość...Konto usunięte pisze: Oni chcą kupić świetny egzemplarz w cenie spawanego przystanku ;)

Dolce far niente 

-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
Troche przesadzasz, ale tylko troche. Po obejrzeniu ostatniego Forka w komisie zrozumieli, ze tanio przy zakupie oznacza potem drogo w warsztacie i w sumie wychodzi na to samo.Konto usunięte pisze: Sądząc z ich oczekiwań, cena ma małą szansę, żeby zbiec się do jednego punktu. Oni chcą kupić świetny egzemplarz w cenie spawanego przystanku ;)
Tasior_Miedziak, a mówiłeś Im ,że gratis dam zestaw super neonów i jeszcze wspaniałe srebrne dywaniki
A jeszcze jak chcą to cenę mogę podnieść

A jeszcze jak chcą to cenę mogę podnieść

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Pewnych rzeczy nie da/nie opłaca się porządnie naprawićTasior_Miedziak pisze:Troche przesadzasz, ale tylko troche. Po obejrzeniu ostatniego Forka w komisie zrozumieli, ze tanio przy zakupie oznacza potem drogo w warsztacie i w sumie wychodzi na to samo.Konto usunięte pisze: Sądząc z ich oczekiwań, cena ma małą szansę, żeby zbiec się do jednego punktu. Oni chcą kupić świetny egzemplarz w cenie spawanego przystanku ;)

W każdym razie niech znajomi dalej orientują się w polskim rynku używanych samochodów

So What! pisze: W każdym razie niech znajomi dalej orientują się w polskim rynku używanych samochodów
okrutnik

jeszcze nie sprzedaje ale już podbija cenę

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Dobrze, że zaczynają rozumieć. Ale i tak kusi... Taki piękny lśniący forester. Po co mamy płacić więcej za innego, skoro ten jest taki tani ;)Tasior_Miedziak pisze:Troche przesadzasz, ale tylko troche. Po obejrzeniu ostatniego Forka w komisie zrozumieli, ze tanio przy zakupie oznacza potem drogo w warsztacie i w sumie wychodzi na to samo.Konto usunięte pisze: Sądząc z ich oczekiwań, cena ma małą szansę, żeby zbiec się do jednego punktu. Oni chcą kupić świetny egzemplarz w cenie spawanego przystanku ;)
- Kupmy już ten samochód kochanie, mam dość ciągłego jeżdżenia po komisach
- Może i masz rację (Jestem taki napalony na to 4x4), weźmy tego błyszczącego, jest ładniejszy niż ten droższy i w dodatku ma niższy przebieg

Konto usunięte pisze: Ale i tak kusi... Taki piękny lśniący forester. Po co mamy płacić więcej za innego, skoro ten jest taki tani ;)
- Kupmy już ten samochód kochanie, mam dość ciągłego jeżdżenia po komisach
- Może i masz rację (Jestem taki napalony na to 4x4), weźmy tego błyszczącego, jest ładniejszy niż ten droższy i w dodatku ma niższy przebieg
Konto usunięte, wspomnienia z kupowania hondy ?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
esilon pisze: Konto usunięte, wspomnienia z kupowania hondy ?![]()
Moja honda by Piotruś 35 sprawia się rewelacyjnie. Co jakiś czas wysyłam PW do Pitera i się brandzluję jej bezawaryjnością :)
Ostatnio sprawdzałem olej, a tam idealnie na kreseczce i kolor bursztynowy. Ja nie wiem jak ta honda robi silniki, ale nie widziałem, żeby olej miał taki kolor po 8 tys przebiegu od wymiany.
Konto usunięte pisze: Ostatnio sprawdzałem olej, a tam idealnie na kreseczce i kolor bursztynowy. Ja nie wiem jak ta honda robi silniki, ale nie widziałem, żeby olej miał taki kolor po 8 tys przebiegu od wymiany.
Konto usunięte pisze: się brandzluję jej bezawaryjnością :)
Konto usunięte pisze: sprawia się rewelacyjnie.

chyba będzie znizka na nastepne auto w SIPie35

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Znaczy się cały nagar w silniku zostałKonto usunięte pisze: Ostatnio sprawdzałem olej, a tam idealnie na kreseczce i kolor bursztynowy. Ja nie wiem jak ta honda robi silniki, ale nie widziałem, żeby olej miał taki kolor po 8 tys przebiegu od wymiany.

-
Jeck
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester MY06 2.0
No, niestety w poszukiwaniem używki już tak niestety jest... :( Ja niestety musiałem się poddać, mimo,że do poszukiwań zaangażowany był najlepszy polski poszukiwacz Forków- SIP ;)
Ale fakt, że moje jazdy po Warszawach, Garwolinach, Wrocławiach, Katowicach obnażyły tylko to, że większość "sprzedających" chce Cię orżnąć na maxa; bez skrupółów i z uśmiechem na twarzy... :(
Ale ja i tak kupię jeszcze Forka MY`06 !!!
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Foresterów ;)
Ale fakt, że moje jazdy po Warszawach, Garwolinach, Wrocławiach, Katowicach obnażyły tylko to, że większość "sprzedających" chce Cię orżnąć na maxa; bez skrupółów i z uśmiechem na twarzy... :(
Ale ja i tak kupię jeszcze Forka MY`06 !!!
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Foresterów ;)
To chyba tak nie działa ... niestetyesilon pisze:Konto usunięte pisze: Ostatnio sprawdzałem olej, a tam idealnie na kreseczce i kolor bursztynowy. Ja nie wiem jak ta honda robi silniki, ale nie widziałem, żeby olej miał taki kolor po 8 tys przebiegu od wymiany.Konto usunięte pisze: się brandzluję jej bezawaryjnością :)Konto usunięte pisze: sprawia się rewelacyjnie.![]()
chyba będzie znizka na nastepne auto w SIPie35

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Konto usunięte, na tym forum to subaru w mniejszości...
hondy, cytryny, seaty, toyoty, suzuki, mercedesy, audi, dyskoteki, inne jakieś...
hondy, cytryny, seaty, toyoty, suzuki, mercedesy, audi, dyskoteki, inne jakieś...
Dolce far niente 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
FUX, myślę jednak, że śmietniki stanowią mniejszość i większość ludzi kocha boksera. ;)

Arti, nazewnictwo Ci sie pomieszalo.Śmietnikiem nazywany jest fotoradar umieszczony w takim opakowaniu przez SM w Poznaniu np....
Czuję sie obrazony takim nazwaniem mojej szafy grającej.
Strzelam szelkami focha...

Czuję sie obrazony takim nazwaniem mojej szafy grającej.
Strzelam szelkami focha...

Dolce far niente 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Jasne, tylko niektórzy tak bardziej platonicznieArti pisze: większość ludzi kocha boksera.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
coś w tym jestFUX pisze:Konto usunięte, na tym forum to subaru w mniejszości...
sam popylam zasranym mitsu i jeszcze bardziej znienawidzonym tojotem yaris

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: znienawidzonym tojotem yaris![]()
Nooooo, bracie.... widzę, że mamy podobne odczucia. Ja sprzedałem to truchło jak szybko się dało

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
ja mam to coś w automacieKonto usunięte pisze:Konto usunięte pisze: znienawidzonym tojotem yaris![]()
Nooooo, bracie.... widzę, że mamy podobne odczucia. Ja sprzedałem to truchło jak szybko się dało

dzizas k.rwa ja pie.dole jak to mawiali w polskich filmach
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ależ drodzy koledzy, Yarisy potrafią być bardzo fajne, trzeba tylko wybrać nieprzypadkowego Yarisa