Mam bilet na Polska - Austria, chyba sie w związku z tym wybiorę bo druga okazja może być nieprędko. Zawsze jak jadę na kadrę to przegrywamy, sprawdzę czy to fatum czy też tak do d.... nasi grają
Konto usunięte pisze:Ja mam bilet na 1/8 bodaj i na ćwierćfinał. Ale nie jestem aż takim optymistą
To zależy komu kibicujesz. Jeśli naszym to się Ci nie dziwię. Z drugiej strony jeśli tam zagrają jakieś inne drużyny to jest szansa na dobry mecz znaczy sie na dobrą piłkę
Doradźcie mi do kogo się z tym zgłosić, bo mnie qrw weźmie.
Kolega wylosował bilety na ćwierćfinały. Nie może jechać, więc zaproponował mi żebym zapłacił za te bilety i sobie pojechał. Wszystko ładnie pięknie. Firma kupbilet.pl wprowadziła teraz możliwość zmiany danych na biletach, więc sobie pomyślałem - będę legalny wpiszę swoje dane. I szlag mnie trafił. Te darmozjady życzą sobie 200 zł za rozpatrzenie (sic!) wniosku o zmianę danych na biletach. To się nadaje normalnie do gazety.
Znajomy zaoferował mi dwie pary biletów na dwa ćwierćfinały. Bilety są warunkowe, tzn dostanę je jeśli nasi wyjdą z grupy. I za każdą parę, za rozpatrzenie wniosku o zmianę trzeba zapłacić 200 zł. Jeśli nasi nie wyjdą z grupy, to PZPN zgarnie ode mnie 400zł za oba wnioski i zorganizuje sobie za to party. Nosz cisną mi się najgorsze słowa.
Konto usunięte pisze:Doradźcie mi do kogo się z tym zgłosić, bo mnie qrw weźmie.
Kolega wylosował bilety na ćwierćfinały. Nie może jechać, więc zaproponował mi żebym zapłacił za te bilety i sobie pojechał. Wszystko ładnie pięknie. Firma kupbilet.pl wprowadziła teraz możliwość zmiany danych na biletach, więc sobie pomyślałem - będę legalny wpiszę swoje dane. I szlag mnie trafił. Te darmozjady życzą sobie 200 zł za rozpatrzenie (sic!) wniosku o zmianę danych na biletach. To się nadaje normalnie do gazety.
Znajomy zaoferował mi dwie pary biletów na dwa ćwierćfinały. Bilety są warunkowe, tzn dostanę je jeśli nasi wyjdą z grupy. I za każdą parę, za rozpatrzenie wniosku o zmianę trzeba zapłacić 200 zł. Jeśli nasi nie wyjdą z grupy, to PZPN zgarnie ode mnie 400zł za oba wnioski i zorganizuje sobie za to party. Nosz cisną mi się najgorsze słowa.
Jak słyszę kolejny raz co się dzieje wokół tych biletów to mnie krew zalewa
Obawiam się Konto usunięte, że sytuacja jest tych co to jak Ci zależy - "płacz i płać" lub jak jesteś w stanie odpuścić - "pocałujcie mnie w zadek"
Albo ta : , taka bardziej w niemieckim poczuciu humoru
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)