Terenowki? Ja.EterycznyŻołądź pisze: kto by oglądał testy jakichś terenówek, czy przywolnych dupowozów.
Witam po urlopie, pojezdzilem wynajetym mini clubmanem, mialo 6biegowa skrzynie biegow, wiec moglem po 3 wrzucac 6 !!!!!!!

Terenowki? Ja.EterycznyŻołądź pisze: kto by oglądał testy jakichś terenówek, czy przywolnych dupowozów.
Napisz to jakoś normalnie i poważnie to podyskutujemy.gregski pisze:wiec moglem po 3 wrzucac 6
vibowit pisze: gregski, no właśnie pamiętam. Stąd moja uwaga.
Ale jak nie to nie.
vibowit pisze: Może teraz o oszczędzaniu środowiska przez gaszenie silnika przed dojechaniem do świateł.
Tak.vicu pisze: To na licencji jest robione?
Nie znam :/vicu pisze: Kto to prowadzi?
No też właśnie to ostatnio znalazłem. Ściągnąłem jeden odcinek, przejrzałem na szybko i wywaliłem. Zdjęcia, sposób prowadzenia, aranżacja studia, wszystko identycznie jak w prawdziwym TG ale prowadzący to... australijscy wieśniacy...WRC fan pisze: Oglądał ktoś TopGear Australia ? Widzę, że już 5 odcinków było.
Arti pisze: A mi coś nie działa ten torrent, zostawiłem go żeby zassało, wracam a tu DL 0%.
Czekaj, będziesz chciał kiedyś jakieś nadkole jeszcze.Arti pisze: WRC fan, nie karm pijawki. Szysko chcom za darmo. Niech troche poszuka.
bujaka!WRC fan pisze:Rozumiem, że nie używacie np. uTorrent bo macie mekintosze ?