Zima w górach 2009
Re: Zima w górach 2009
W tej chwili chyba przestało ulegać przemianie bo jest -0,1 i mocno sypie. Jest nadzieja.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Azrael, a są jakieś zakręty w wawce? w najgorszym razie mogę się splamić i pojechać na placyk.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Ponoć jeden.remek pisze:Azrael, a są jakieś zakręty w wawce?
Ale jako unikat jest pod kluczem w muzeum i można go oglądać między 10:00 a 18:00.

W kapciach, koniecznie w kapciach go oglądać i jeździć nim ;>jarmaj pisze:Ponoć jeden.remek pisze:Azrael, a są jakieś zakręty w wawce?
Ale jako unikat jest pod kluczem w muzeum i można go oglądać między 10:00 a 18:00.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
dobra, wiem gdzie jest dwupasmówka z wysepkami 
to tylko dowodzi, że im dalej na północ tym trudniej o cywilizację. Taka Bielawa prawie pod Grecją leży i proszę. Nawet zakręty mamy.

to tylko dowodzi, że im dalej na północ tym trudniej o cywilizację. Taka Bielawa prawie pod Grecją leży i proszę. Nawet zakręty mamy.
remek, jest kilka krótkich OSów pod Wawą i jest jedno centrum handlowe gdzie jest nawet hopa i póxną noca można poszaleć grubo jak ktoś ma odwagę między krawężnikami :)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Azrael, krawężniki nie występują w przyrodzie i cykam szaleć pomiędzy nimi. Chociaż desperacja rośnie... 

W Wawie cieżo o brak krawęzników, znam jedna czy 2 drogi pod Wawą ale tam znowu są drzewa, mostki blisko drogi.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
loozik. Drzewka rosną i w Szwarcwaldzie, mostki także rosną - czasami zbyt szybko.Azrael pisze: ale tam znowu są drzewa, mostki blisko drogi.

Fajne drogi odkryłem jadąc do Wawy objazdami w pamiętny czwartek zasypany. Ale za szybie na moje umiejetnosci, sporo zakrętów na 4 bieg...
Zmiana barw ? ;> Bo o przodzie po liftingowym to już chyba pisałeś kiedyś.pablonas pisze: Ale powiem Wam, że Żabki wkrótce nie poznacie![]()
![]()
![]()
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
Azrael pisze: W tej chwili chyba przestało ulegać przemianie bo jest -0,1 i mocno sypie. Jest nadzieja.
Taaa. Zaczęło się sympatycznie robić wieczorem. Tylko po co ja piwo kupowałem...

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
WRC fan pisze: Zmiana barw ? ;> Bo o przodzie po liftingowym to już chyba pisałeś kiedyś.

Powiem filozoficznie, że pewnego dnia wątek o Żabie w "nasze subaru" znowu będzie wysoko

w Biesach od 15 nie pada, temperatura w okolicach 1, może się nie stopi,
pewnie parę osób wie co to szybowisko w Bezmiechowej - pojechaliśmy tam dzisiaj, podjazd dość stromy, długi, na górze restauracja z fajnymi cenami, widok śladów męczących się osiek, które nie dały rady i jedynego Legacy na górze - bezcenne :D
pewnie parę osób wie co to szybowisko w Bezmiechowej - pojechaliśmy tam dzisiaj, podjazd dość stromy, długi, na górze restauracja z fajnymi cenami, widok śladów męczących się osiek, które nie dały rady i jedynego Legacy na górze - bezcenne :D
pewnie parę osób wie co to szybowisko w Bezmiechowej,
tak, w czasie wojny przezylo niemcow i zostalo zdemolowane przez rosjan
w szklarskiej bialo, droga szklarska - swieradow, tez biala :)
pozdrawiam,
Piotr
tak, w czasie wojny przezylo niemcow i zostalo zdemolowane przez rosjan

w szklarskiej bialo, droga szklarska - swieradow, tez biala :)
pozdrawiam,
Piotr
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
Może mi sie pan nie kłaniać.remek pisze:mogę się splamić i pojechać na placyk

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
no przepraszam no. Chciałem się jak biały człowiek złożyć na tej dwupasmówce to mi czerwone światło sie zrobiło
Co za dzicz, żeby w XXI w. zakretów jeszcze nie miec
Może chociaż Wisła zamarźnie, na google.maps nie wygląda źle 

m.in. dlatego wypieprzam w dół, będę miał do Jodłownika 15km , dzisiaj zadzwoniła pani ze starostwa powiatowego ze Świdnicy, dostałem pozwolenie na budowę :Dremek pisze: Co za dzicz, żeby w XXI w. zakretów jeszcze nie miec
j33mbo, gratki! We wro tylko mokro, choć z rana przez chwileczkę było białawo.. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Jakies wiesci jak z sniegiem... Ja na sylwka ląduje w Wrocku to moze cos gdzies kiedys?? 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
j33mbo, coś bliżej
jaka wioseczka

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
http://i.wp.pl/a/f/pdf/23619/lista_do_3 ... 2009_r.pdf
Apropo upalania (stacje paliw na których wykryto chrzczone paliwko)
Apropo upalania (stacje paliw na których wykryto chrzczone paliwko)
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Tąpadła,burat pisze:j33mbo, coś bliżejjaka wioseczka
![]()
teraz patrze, że do Dzierżoniowa to jest 15 km, do Jodłownika ciut dalej, ale i tak rzut beretem

no w porównaniu z Wrockiem to niedaleko
a jak polecisz wiochami to może bliżej 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"