Przez te upały tylko na plazy do gory tyłkiem leze, masakra! jestem juz biała murzynkasubarka665 pisze:oooo wyszłaś już ze swojej komórki???melinda pisze:siemanko
Pytam bo cuś dawno tu Cię nie było
Powitanie
Re: Powitanie
Pozdrófffffka :P
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja tam w te upały to na rowerze fruwam trochę samochodem gdzieś na jakąś wodę czy działkę albo na basen z przyjaciółmi na działeczce opalam się jak najbardziej i ja to z kolei jestem opalona
Teraz myślę gdzie na wakacje się wybrać bo zamierzam tak gdzieś za miesiąc na jakiś wyjazd się wziąć tylko najpierw muszę Subarynę do porządku doprowadzić
Teraz myślę gdzie na wakacje się wybrać bo zamierzam tak gdzieś za miesiąc na jakiś wyjazd się wziąć tylko najpierw muszę Subarynę do porządku doprowadzić
W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
turbina...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
melinda pisze: gory tyłkiem leze
W sensie tyłek czarny, a reszta biała? Może poleż tyłkiem do dołu trochę
- subarka665
- 5 gwiazdek
Czy Ty już nie możesz lepszych pytań wymyślić ?Konto usunięte pisze:melinda pisze: gory tyłkiem leze
Ostatnio zmieniony 3 lip 2012, o 16:56 przez subarka665, łącznie zmieniany 1 raz.
W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
turbina...
Spokojna Twoja rozczochranaKonto usunięte pisze:melinda pisze: gory tyłkiem leze
Mistrzostwa sie skończyły to nasze przodowniczki od migren i małych tłoków z komórek wypuszczone , żeby mieszkania ogarnąć po męskim święcie 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
To w końcu mały tłok, czy duży cylinder? Bo się pogubiłemKruszyn pisze:
Mistrzostwa sie skończyły to nasze przodowniczki od migren i małych tłoków z komórek wypuszczone , żeby mieszkania ogarnąć po męskim święcie![]()
- subarka665
- 5 gwiazdek
So What!, bardzo sprytnie ....
tak czy tak najwyraźniej luźno jest w cylindrze 
Kruszyn pisze:Mistrzostwa sie skończyły to nasze przodowniczki od migren i małych tłoków z komórek wypuszczone , żeby mieszkania ogarnąć po męskim święcie
So What! pisze: To w końcu mały tłok, czy duży cylinder?
siemaneczkomelinda pisze: Witaski![]()
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Najważniesze jest smarowanieKruszyn pisze:So What!, bardzo sprytnie ....tak czy tak najwyraźniej luźno jest w cylindrze
Witam serdecznie, nazywam sie mmanx, jestem nowym forumowiczem. Wlasnie kupilem uzywane Legacy 2.0D i chwilowo jestem przerazony /pomomo ze to moj 22 samochod w dlugim motoryzacyjnym zyciu/
Pozdrawiam
mmanx
Pozdrawiam
mmanx
mmanx, czymmmanx pisze: Wlasnie kupilem uzywane Legacy 2.0D i chwilowo jestem przerazony
mmanx, witaj .
Spokojnie , nie będzie tak źle
Stawiam ,że kolega jest przerażony tym co poczytał o gnojownikachmmanx pisze: Wlasnie kupilem uzywane Legacy 2.0D i chwilowo jestem przerazony
Spokojnie , nie będzie tak źle
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Witam Wszystkich. Moja przygoda z Subaru dopiero się zaczyna, jak i na tym forum. :) Jestem szczęśliwym posiadaczem Subarki, którą przejąłem od Burata (Pozdrawiam :) ). Na mojej przedniej szybie nadal widnieje napis http://www.forum-subaru.pl co zobowiązuje mnie do przywitania się w pierwszej kolejności na tym forum. :)
- subarka665
- 5 gwiazdek
-
Tomek147
- 0 gwiazdek
- Auto: kiedyś Impreza GC, ale sprzedałem i kupiłem Subaru Legacy
Witam! Jestem szczęśliwym posiadaczem auta marki Subaru Legacy
Jeżeli coś by było z autkiem nie tak to mam nadzieję, że znajdę pomoc na tym forum.
Pozdrawiam Tomek
Jeżeli coś by było z autkiem nie tak to mam nadzieję, że znajdę pomoc na tym forum.
Pozdrawiam Tomek
- subarka665
- 5 gwiazdek
Klema,
mama nadzieję ,że będziesz zadowolony z Subarki jak ja byłem ,dziś żona mi powiedziała ,że trochę jej szkoda tamtej ale zapewniłem ją ,że trafiła w dobre ręce więc trochę jej ulżyło
No to teraz jeszcze musisz na jakieś spotkania Warszawskie się umówić bo nie ma to jak integracja na żywo ,a i tu się udzielać mocno
Tomek147, no to witamy tatę

No to teraz jeszcze musisz na jakieś spotkania Warszawskie się umówić bo nie ma to jak integracja na żywo ,a i tu się udzielać mocno
Tomek147, no to witamy tatę
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Jasna sprawa. Pierw jednak muszę zapoznać się z ludźmi i otoczeniem, a potem pewnie jakoś to pójdzie. :)
Klema, to pewnie nie będzie problem trzeba śledzić wątki odpowiednie i często coś tam się w Warszawie dzieje