A ty co, na Reno się przerzucaszFUX pisze:A masz dane z NCAP....![]()
Bo wtedy inaczej budowało się samochodyEterycznyŻołądź pisze:FUX, te się jakoś nie rozpadły, a miały więcej czasu![]()
Chce widzieć jak jeździsz tym po naszych drogach, a Granturismo daje radę. A co do Lexusa to IS F naprawdę daje radęEterycznyŻołądź pisze: Z Maserati to MC12 nie jest takie złe
Nie. O Hiluxie do zabaw w terenie myślę...So What! pisze: A ty co, na Reno się przerzucasz
FUX pisze: Nie. O Hiluxie do zabaw w terenie myślę...![]()
radekk pisze: A co do Lexusa to IS F naprawdę daje radę
Kto mówił o jeżdżeniu, tym bardziej po drogach?radekk pisze: Chce widzieć jak jeździsz tym po naszych drogach
Po co mi coś takiego tylko do oglądania.EterycznyŻołądź pisze: Kto mówił o jeżdżeniu, tym bardziej po drogach?![]()
No jak nie? Przecie tam jest silnik od Hondy. :PArno pisze: nO I NA CZESCI GO NIKT NIE WEZMIE.
Lekki odkop - Lancer Crossover postanie wg mnie na pewno bo od nowego sezonu team Mitsubishi wystawi w rajdach terenowych właśnie... Lancera - już nie Pajero. I co ciekawe z dieslem.WiS pisze:W tym serwisie znalazłem coś takiego - kto wie, cz nie ciekawsze: crossover bazujący na Evo, czyli coś zamiast pokrzywdzonego przez twórców Forestera XT...
http://motoryzacja.interia.pl/samochody ... 154281,340
Śliczne jestWidziałem dzisiaj Maserati Granturismo i chyba się zakochałem w tym samochodzie
Jedno Enzo jeździło po polskich drogachChce widzieć jak jeździsz tym po naszych drogachZ Maserati to MC12 nie jest takie złe
Chyba nawet wiem o jakim mówisz. Jestem ciekaw czy właściciel naprawdę czerpie przyjemność z poruszania się nim po naszych drogach i czy robi to na codzień, czy może jednak wybiera inny samochódWRC fan pisze: Jedno Enzo jeździło po polskich drogach![]()
Arno pisze: TO JEST JEDEN DO JEDNEGO!
http://www.supercars.net/cars/4203.html
To co tam jest? V8 zrobione na podstawie silnika Huya(w)buzi [1]? :) Też się nada, dwie busy można na tym potjunować :)Azrael pisze:ky, w tym 500KM nie bardzo...
ky pisze: [1] -- nie mogłem się powstrzymać :)
Tyle że MC12 jest o jakieś 70 cm dłuższe i też szersze o jakieś 10 cm, trochę niewygodne to chyba do poruszania się po wąskich drogach i do parkowaniaEterycznyŻołądź pisze: radekk, ja widuję volkswagena vejrona na Wrocławskich drogach, więc tak nie dramatyzuj z tymi dziurami centusiu.
A jakim, bo mi umknęło...Azrael pisze: Zrobiłem ok. 350KM nowym autem